Pentru minivacanta de RUSALII 2019, am pregatit un pachet special de 5 zile / 4 nopti, cu 3 zile de excursii in cele mai frumoase locuri din Delta Dunarii.

Veti avea ocazia sa descoperiti Delta Dunarii in cel mai frumos anotimp, PRIMAVARA, in cele mai salbatice locuri, vedem si cea mai spectaculoasa padure din Europa, Letea, orasul Sulina cu a lui isotrie fascinanta si satul de la capatul Deltei, Sfantu Gheorghe, cu singura laguna din tara noastra, Sacalin. Facem 3 zile de excursii cu barca sa aratam tot ce este frumos in Delta Dunarii si chiar stim CE si UNDE! Vrem neaparat sa va aratam Delta Dunarii DIMINEATA, la rasarit asa ca am inclus in program si excursia la rasarit, in ziua cu excursia la Letea.

3 zile de excursii incluse:

1.  Excursie la Letea, cu vizitarea padurii Letea (o zi).

2.  Excursie la Sulina (o zi).

3.  Excursie la Sfantu Gheorghe, inclusiv Rezervatia Sacalin (o zi)

 • Cea mai buna echipa de ghizi din Delta Dunarii, cu 14 ani de experienta in acest domeniu.
 • Conditii foarte bune de cazare si masa.
 • Program original, creat si realizat de noi, in conditii logistice foarte bune.
 • Program cu pret FIX (nu exista costuri ascunse)
 • Avem barci construite special pentru turism, stabile si sigure.
 • Suntem permanent in Delta Dunarii, stim zi de zi ce se schimba, unde sunt pasari si animale.

caii de la letea

Datele acestui pachet special sunt:

13 – 17 iunie 2019

Pretul acestui sejur este de:

Pensiunea Numar de locuri disponibile Pret
Casa Pescarului 0 1700
Vanessa 0 1600
Pelicanul Cret 8 1550
Alexandru si Alexandra 4 1550

Legenda tabel:

Coloana numita NUMAR DE LOCURI DISPONIBILE se refera la numarul de locuri disponibile in perioada respectiva la acea pensiune. EX: daca vedeti afisat 10, inseamna ca sunt 10 locuri disponibile, daca este afisat 0, inseamna ca NU mai sunt locuri.

Coloana PRET defineste pretul sejurului. Pretul este per persoana si este exprimat in LEI (RON).

rusalii delta dunarii

Vrei sa inscrii un grup de minim 8 persoane? Suna pentru pret!

Pretul include:

 • Cazare la pensiunea aleasa, in camera dubla, pentru 4 nopti
 • Demipensiune (cina in prima zi, mic dejun si cina in zilele 2, 3 si 4 si mic dejun in ultima zi)
 • Excursia la Letea (o zi) + excursia la rasarit, in aceasta zi
 • Excursia la Sulina (o zi)
 • Excursia la Sf Gheorghe (o zi)
 • Ghid de limba ROMANA, (membru AGPDD)
 • Transferurile cu barca, Tulcea - Mila23 si retur
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autoritati (ARBDD).

Optionale:

 • Supliment single 335 lei / persoana / sejur la Casa Pescarului
 • Supliment single 300 lei / persoana / sejur la Vanessa
 • Supliment single 270 lei / persoana / sejur la Pelicanul Cret
 • Supliment single 270 lei / persoana / sejur la Alexandru si Alexandra
 • Pranzul la Letea – 60 lei/pers, se anunta in dimineata plecarii la Letea, ghidului din barca
 • Pranzurile, la Sulina si Sfantu Gheorghe sunt restaurante locale la care puteti sa va comandati pranzul
 • Inchiriere binocluri si lunete
 • Cutii impermeabile pentru echipamente si bagaje

Pretul NU include:

 • Bauturile
 • Mesele de pranz
 • Biletele de intare la diverse obiective turistice din Sulina (far, muzeu, centrul de informare turistica)
 • Taxe de transport in orasul Sulina (ex. taxi, microbuz etc)
 • Asigurari de orice fel (de calatorie, de bunuri etc)

Politica pentru copii

 • Copiii pana la 6 ani platesc 25% din pretul pachetului.
 • Copiii 6-12 ani platesc 50% din pretul pachetului
 • Copiii peste 12 ani se incadreaza la adulti
 • Supravegherea copiilor pe toata durata sejurului revine in exclusivitate parintilor.

*La imbarcare va rugam sa prezentati o copie dupa certificatul de nastere al copiilor. In caz contrar ne rezervam dreptul de a incadra copiii la varsta estimata de noi.

nuferi delta dunarii

Detalii sejur de RUSALII in Delta Dunarii 2019 - Mila 23

O propunere de program arata asa:

Ziua 1 – Va asteptam la Port Aval - Tulcea, la o ora 16:00. Masinile personale pot fi parcate in Tulcea, chiar in curtea Portului Aval, in parcare privata, pazita, cu un cost de 15 lei/zi/masina (pretul parcarii NU este inclus in pretul sejurului). Va conducem la Mila23. Vom merge pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii, traseul turistic nr 1 (Canal 36, Garla Sireasa, Garla Sontea, Canalul Olguta, Dunarea Veche - Sat Mila23. Va cazam la pensiunea la care ati facut rezervarea. Durata transferului este de 2-2,5 ore.

Seara avem pregatita pentru voi o cina pescareasca delicioasa.

Ziua 2 – De dimineata, dupa mic dejun (ora 8:30), plecam in excursie la Sulina (ora 9:30). Coboram pe Dunarea Veche pana la Crisan iar de acolo pe bratul Sulina pana in orasul Sulina. Vizitam punctele de interes, adica bisericile vechi, farul-muzeu Jean Bart si Catedrala Sf Nicolae si Alexandru. La amiaza luam pranzul (optional) si apoi mergem cu microbuzul la plaja. Daca exista doritori, oprim si la vestitul cimitir din Sulina si apoi ne reunim cu restul grupului pe plaja. Avem la dispozitie 2-3 ore pentru balaceala in mare (in functie de temperatura de afara si a apei) apoi ne intoarcem la barca si pornim spre casa.

Seara avem pregatita din nou o cina traditionala pescareasca.

Ziua 3 – De dimineata, dupa mic dejun (ora 8:30), plecam in excursie (ora 9:30). Mergem in excursie la Padurea Letea si Satul Letea. Pana in Satul Letea mergem cu barca iar de acolo luam masina si mergem la Padurea Letea. Vedem punctele de larg interes, ne plimbam putin prin nisipul fin apoi ne intoarcem in sat penru pranz (optional). Masa de pranz o vom lua intr-o gospodarie locala, foarte frumoasa, unde gazdele gatesc impecabil. Vrem sa vedeti si o alternativa la mancarea lipoveneasca, cea hahola (ucrainiana) care desi este asemanatoare, are particularitatile ei. Dupa pranz mergem la barca si pornim inapoi spre Mila23. 

Seara avem pregatita din nou o cina traditionala pescareasca.

Ziua 4- Dupa mic dejun (ora 8:30) pornim in excursia la Sfantu Gheorghe (ora 9:30). Plecam din Mila 23 spre Crisan, apoi spre Caraorman, traversam lacul Puiu, lacul Erenciuc, trecem foarte incet prin mica rezervatie Arinisul Erenciuc si vedem putinii arini care au mai ramas in aceasta zona. In dreptul satului Sf Gheorghe intram in laguna Sacalin (in perioadele in care nivelul apei permite acest lucru), o zona unica in Delta Dunarii, loc de hranire si refugiu pentru mii de pasari.

Dupa aceasta tura, mergem in satul Sfantu Gheorghe unde puteti avea masa de pranz (optional) la un restaurant local, cu terasa pe malul Dunarii si puteti degusta celebrul storceag de sturion, o reteta din acest sat (un storceag adevarat poate fi mancat numai la Sfantu Gheorghe).

Dupa masa de pranz mergem putin prin sat sa vedem casele, oamenii, locurile apoi pornim inapoi pe un alt traseu, mergem spre Sulina pe Garla Imputita iar de acolo pe Dunare pana la Crisan si apoi pe Dunarea Veche pana la Mila 23. Ajungem la Mila23 undeva pe seara si avem pregatita o cina buna, gatita in stilul lipovenesc.

Ziua 5 – Mic dejun la ora 8:30 iar la 9:30 pornim spre Tulcea, tot pe traseul turistic pe care am venit. In acest fel, practic aveti incluse 5 excursii in 5 zile. In jur de ora 12:00 debarcam la Tulcea si ne luam "La revedere'.

*Aceasta este o propunere de program. Ordinea in care se desfasoara aceste excursii o decidem in functie de disponibilitatile pe care le au si partenerii nostri (ex. masina pentru excursia la Padurea Letea). Veti avea incluse toate excursiile descrise mai sus dar nu neaparat in aceasta ordine.

excursie delta dunarii

Cazarea in Delta Dunarii, Mila23

Se face in pensiunea aleasa de dvs. Puteti alege intre cele 4 pensiuni vandute exclusiv prin Descopera Delta Dunarii:

Pensiunea Casa Pescarului 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) –  Pensiune premium din portofoliul nostru. Casa are 7 camere cu baie proprie, 3 camere sunt cu doua paturi si 4 matrimoniale.

Pensiunea Vanessa 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) –  Pensiune premium din portofoliul nostru. Casa are 8 camere cu baie proprie, 3 camere sunt cu doua paturi si 5 matrimoniale.

Pensiunea Pelicanul Cret 3*(click pe link pentru detalii si fotografii) – Pensiune dedicata familiilor cu copii, aici avand camere triple. Casa are 7 camere cu baie proprie, 3 camere sunt triple, 2 sunt cu doua paturi si 2 matrimoniale

Casa Alexandru si Alexandra 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) –  Pensiune dedicata mancaciosilor :-). Casa are 8 camere cu baie proprie, 2 sunt triple (un pat matrimonial si un pat single), 4 sunt matrimoniale si 2 sunt twin (2 paturi single). Camerele nu sunt foarte mari dar sunt bine utilate.

pelicani

Excursiile in Delta Dunarii

Detalii despre excursiile incluse in acest sejur in Delta Dunarii

Viteza de deplasare – Viteza noastra de deplasare este mica, suntem specializati in excursii lente, destinate vizitarii Deltei Dunarii si nu in transporturi in viteza din care nu aveti ce sa vedeti. Barcile noastre merg cu o viteza medie de aprox 10 km/h si vom opri in toate punctele de interes pentru savurarea peisajelor mirifice, pentru cateva fotografii cu fauna si flora Deltei, sa aveti ce arata celor de acasa. In nici un caz nu vom transforma excursia in sport nautic sau curse de barci.

Ce vedem – Tot timpul vom cauta sa va invatam cate ceva despre locurile prin care mergem, despre pasarile si flora Deltei, tot timpul vom cauta aglomerari de pasari si locuri cu flora specifica anotimpului in care facem excursia. Fiecare anotimp are frumusetile sale, fiecare zona a Deltei are un specific aparte pe care va vom ajuta sa-l intelegeti, sa vedeti ce anume face Delta atat de speciala in lumea Naturii.

Primavara in Delta Dunarii    |     Vara in Delta Dunarii   |   Toamna in Delta Dunarii

Barca pentru excursii - Barca cu care veti merge in Delta Dunarii, este o barca deschisa, dotata cu banchete cu spatar si perne pentru un confort cat mai ridicat, cu o foarte buna stabilitate si siguranta. Cu aceasta barca NU se cara peste, este foarte curata si este folosita numai pentru turism. Sunt barci fabricate de cel mai mare producator roman de barci, dupa conceptul nostru. Fiecare persoana din barca va primi o vesta de salvare.

Program de grup - fiind o oferta de grup inseamna ca tot grupul merge cu aceasi barca, la aceleasi ore (orele din program). Va rugam sa fiti la imbarcare la orele stabilite, atat pentru transferuri cat si pentru excursii. Neprezentarea dvs la imbarcare, la ora stabilita inseamna pierederea zilei/etapei de excursie sau a transferului. In acest caz nu se ramburseaza costul excursiei sau al transferului si nici nu avem obligatia de a pune la dispozitia intarziatilor o alta barca. Va putem oferi o alta barca, in functie de disponibilitatea din ziua respectiva dar o veti achita separat de costul pachetului turistic.

Echipament personal – Indiferent de anotimp, in Delta Dunarii trebuie sa aveti la voi pantaloni lungi si bluze cu maneca lunga, palarie de soare (nu sapca pentru ca va veti arde urechile), ochelari de soare (preferabil cu lentile polarizate), pelerina de ploaie. Primavara si toamna o geaca si o caciula nu trbeuie sa va lipseasca din bagaj. Vara, crema de protectie solara este foarte necesara. Va rugam sa luati foarte in serios aceste echipamente, vremea in Delta Dunarii poate fi foarte capricioasa si puteti avea de suferit daca nu sunteti bine protejati.

Echipament in Delta Dunarii (click pe link) - Ca sa nu aveti surprize la fata locului, cititi si acest articol de la noi de pe blog.

 

preparate delta dunarii

Contact:

email  Email: contact@descoperadeltadunarii.ro 

telefon whats up sms Tel: 0749 120 009   |  0763 869 400 

Acest program are loc indiferent de numarul de persoane inscrise!

Rezervari:

Rezervarile se fac pe baza achitarii unui avans de 20% din pretul pachetului.

Plati:

Avansul poate fi achitat prin banca (transfer bancar sau depunere in numerar la casierie) sau cu cardul, online, prin sistemul EuPlatesc.

Diferenta de pret poate fi achitata prin aceleasi instrumente bancare INAINTE de intrarea grupului sau numerar la sosire.

Inainte de rezervare va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile, cererea unei rezervari implica acceptarea termenilor si conditiilor.

Pentru rezervare aveti formularul putin mai jos.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Toate opiniile despre Oferta de Rusalii 2019 in Delta Dunarii, 5z/4n, cu excursii incluse, demipensiuneOferta de Rusalii 2019 in Delta Dunarii, 5z/4n, cu excursii incluse, demipensiune

de la 1550 lei/pers


Etichete: rusalii, 2019, 5z/4n, mila23, sulina, letea, sfantu gheorghe

Opinii
Sejur in Delta Dunarii 4z/3n - Mila23 - Lacuri + Letea - program demipens 2019
Ne-am întors recent din Delta Dunării și trăim încă din plin povestea sejurului nos..
Ruxandra postat la: 12/08/2018
Oferta de Sf Maria 2019 in Delta Dunarii, 5z/4n, cu excursii incluse, demipensiune
Am fost cazati la pensiunea Filippo in luna august in cadrul sejurului de Sfanta Maria. Am fost foar..
Mihaela Badircea postat la: 25/08/2017
Excursie de o zi in Delta Dunarii - Tulcea - Mila23 - program de GRUP 2019
Mulțumim pentru excursie! Am văzut pentru prima oara Delta și am avut noroc sa ii alegem pe cei de l..
Anamaria d postat la: 23/08/2016
Sejur in Delta Dunarii 4z/3n - Mila23 - Lacuri + Letea - program demipens 2019
Un sejur ffff frumos din toate punctele de vedere o echipa pentru care trebuie sa multumesc rabdare ..
DANIELA postat la: 31/05/2016