fbpx

La PESCUIT cu un (ex)Guvernator - Mălin Mușatescu - 3z/2n la Holbina, 2021

Hai cu noi la pescuit, la Holbina, alături de Mălin Mușatescu, cel care a fost timp de mai bine de 2 ani de zile Guvernator al Deltei Dunării. Vom avea discuții la nivel înalt despre năluci de știucă, mulinete, lansete, vinuri și alte bârfe.

Derulăm acest program cu maximum 8 participanți, adică 4 echipe de pescari. Cum programul va include 4 sesiuni de pescuit, Mălin Mușatescu vă va însoți, pe rând, pe fiecare în parte, într-una dintre sesiuni. Pe lângă sesiunile de pescuit mai avem serile în care vom discuta tot despre pescuit la știucă.

Perioade și disponibilități pentru sezonul 2021

18-20 octombrie 2021 – Despre năluci pentru știuci mari

15-17 noiembrie 2021 – Despre mulinete de casting în pescuitul știucii

Date
Locuri
Preț
18 oct - 20 oct
2250
15 nov - 17 nov
2250

Tariful de 2250 lei (RON), este per persoană, per program, cazare în cameră dublă și include TVA.

Pentru a solicita o rezervare, click pe numărul de locuri disponibile din tabel (cele cu bulină verde) și completați cererea de rezervare în continuare.

Pentru toti participantii la aceste sesiuni de pescuit, Malin a pregatit cate o carte „Odiseea pescarului digital”, cu dedicatie si autograf.

Malin Mușatescu

Redactor șef și editorialist la revistele Aventuri la pescuit, SuperPescar și Pescuitul pentru toți, autor al cărții Odiseea pescarului digital, jurnalist la Academia Catavencu, Cotidianul și Catavencii, realizator al seriilor de filme Guvernature, Povesti din cutia cu năluci, Răpitori fară reguli și Expediții la noi acasă, pentru Fishing and Hunting Channel, cu o carieră dedicată pescuitului de răpitori, Mălin Mușatescu este cel care vă va dezvălui multe dintre cunoștințele sale de-a lungul celor 3 zile de pescuit.

Mălin Mușatescu a fost Guvernator al ARBDD în perioada aprilie 2017 – iunie 2019. Dintre realizările sale amintim introducerea pescuitului catch and release la știucă și crap, a interzis pescuitul comercial pe buclele Dunării, a impus un regulament de pășunat pentru a opri asaltul celor 20.000 de vaci, a propus reglementarea accesului bărcilor cu motor în Delta Dunării în funcție de puterea motoarelor, propunere anulată la presiunea federațiilor de pescuit comercial, a primarilor și armatorilor din Tulcea.

Prețul include:

 • Transferul cu barca de la Murighiol la Holbina (și retur)
 • Cazare 2 nopți în cameră dublă
 • Pensiune completă (meniul zilei)
 • 3 zile de pescuit din barcă (2-3 pescari într-o barcă), combustibilul inclus, fara conducator. Una dintre sesiuni va fi alături de Mălin Mușatescu, ca ghid.

Opționale

 • Adaugă o noapte de cazare (duminică), (o noapte de cazare, cină și mic dejun) – 360 lei/pers
 • Adaugă o zi (joi) la programul standard de pescuit (o zi de pescuit, o noapte de cazare și mesele) – 450 lei/pers (in afara programului special)
 • Adaugă 2 zile (joi și vineri) la programul de pescuit (2 zile de pescuit, 2 nopți de cazare și mesele) – 900 lei/pers (in afara programului special)
 • Barcagiu – 100 lei/zi
 • Supliment camera single – 250 lei/cameră/noapte

Prețul NU include:

 • Echipamente / momeli pentru pescuit;
 • Băuturile de la bar;
 • Asigurări de orice fel (sănătate, bunuri etc).
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autorități (ARBDD).

Politica pentru copii:

 • Copiii cu vârsta de până la 14 ani (neîmpliniți) beneficiază de gratuitate (dorm în aceași cameră cu părinții, sunt însoțiți la pescuit de un adult);
 • Copiii peste 14 ani se încadrează la adulți (vor achita tariful întreg).

Program

Ziua 1 – Întâlnirea, îmbarcarea și transferul la Holbina. Check-in și pescuit, sesiunea 1.

Veți fi preluați la ora 10:00 de una dintre bărcile complexului Holbina – 3 Bibani și transferați la resort. Drumul durează aproximativ 1 ora iar îmbarcarea se face din Murighiol, parcarea Star2000.

*Dacă ați optat pentru sosire în ziua de duminică, preluarea din Murighiol se va face la ora 13:30. Această zi nu este dedicată activităților.

Odată ajunși la resort, veți fi cazați apoi ne întâlnim în restaurant unde Mălin ne va povesti repede câte ceva despre nălucile pentru știuci mari sau mulinetele de casting, în funcție de programul ales apoi avem masa de prânz, după care ieșim la pescuit. Tragem la sorți să vedem care va fi echipa care va fi însoțită de Mălin Mușatescu la prima sesiune de pescuit. Aveți la dispoziție 1300 ha de ape bine populate cu știucă.

Seara, la întoarcere, veți fi așteptați cu o cină pescărească. Dacă nu mâncați pește sau aveți alte preferințe culinare, vă rugăm să anunțați acest lucru dimineața, la sosire.

Atât în timpul cinei cât și după aceasta, continuăm discuțiile cu privire la tematica programului nostru.

Ziua 2 – Sesiunile 2 si 3 de pescuit, știuci mari și multe informatii

Echipa desemnată prin tragerea la sorți să meargă alături de Mălin la pescuit (a doua sesiune) stabilește împreună cu acesta ora la care vor porni la pescuit de dimineața, după mic dejun sau cu mic dejun la pachet.

La prânz ieșim și tragem concluzii asupra numărului de capturi și mușcături și vedem ce strategie urmează să abordați în continuare.

După masa de prânz urmează cea de-a 3-a sesiune de pescuit, cu o altă echipă alături de Mălin.

Ziua 3 – Sesiunea a 4-a de pescuit, check-out, transfer

La fel ca și în ziua precedentă, a 4-a echipă pleacă la pescuit conform orei stabilite în seara precedentă, alături de Mălin.

După masa de prânz, programul nostru se încheie și veți avea transferul la Murighiol.

Participarea la acest program de pescuit se face doar cu acceptarea regulamentului de pescuit al resortului Holbina – 3 Bibani.

Barca de pescuit

Bărcile pentru pescuit sunt foarte spațioase, au 7m lungime. 2-3 persoane pescuiesc lejer din aceste bărci. Fiecare barcă este doatată cu motor termic (benzină), motor electric, ghionder și minciog mare, de care să vă folosiți când prindeți stiucile mari, pentru a evita să le răniți.

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitarea integrală a pachetului.

Cerere de rezervare

Alegeți perioada pe care o doriți, din tabelul atașat programului, click pe numărul de locuri  (cele cu bulină verde) și completați cererea de rezervare în continuare.

Înainte de rezervare vă rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Cum plătesc?

 • Transfer bancar sau plată la ghișeul băncilor
 • Plată online (link de plată)
 • Tichete (vouchere) de vacanță, inclusiv electronice (card)

Programul se desfășoară cu minim 4 persoane înscrise.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro
Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. Rezervările se fac doar completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Iți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP