fbpx

La PESCUIT cu Răzvan Ghindăoanu - 3z/2n la Holbina, 2022

Vino să vezi cum pescuiește Răzvan Ghindăoanu exclusiv cu echipament de baitcasting. Hai cu noi, să inveți tehnici avansate de baitcasting, intr-un loc in care chiar merită să incerci: Holbina 3 Bibani.

Derulăm acest program cu maximum 8 participanți, adică 4 echipe de pescari. Cum programul va include 4 sesiuni de pescuit, Răzvan Ghindăoanu vă va însoți, pe rând, pe fiecare în parte, într-una dintre sesiuni. Practic veți avea o sesiune de pescuit în care veți fi alături de el în barcă. Pe lângă sesiunile de pescuit mai avem serile în care vom discuta tot despre pescuit la știucă.

Perioade și disponibilități pentru sezonul 2022

Date
Locuri
Preț
21 ian - 23 ian
2000
7 feb - 9 feb
1900

Tariful este per persoană, per program, cazare în cameră dublă și include TVA.

Pentru a solicita o rezervare, click pe numărul de locuri disponibile din tabel (cele cu bulină verde) și completați cererea de rezervare în continuare.

Ghindăoanu Răzvan

Pescar de competiție cu multiple participări în etapele campionatului național al Ligii Române de Spinning. Am început pescuitul din barcă și apoi din caiac pe lacul Izvorul Muntelui din Bicaz.
Susțin fenomenul de pescuit sportiv și cred cu tărie că implicarea tuturor sportivilor în promovarea pescuitului C&R cât și a populărilor este rețeta succesului pentru un viitor al acestui fenomen.
Președinte al clubului Bass Hunters din Piatra Neamț, club afliat la LRS. Împreună cu membrii activi ne implicăm în organizarea etapei ce se desfășoară anual pe lacul din Bicaz.
Fotograf profesionist și pasionat de pescuitul bass-ului am devenit din 2015 fotograful oficial al celei mai mari competiții de pescuit la bass din Europa: SonerCup.
Pescuiesc de 12 ani exclusiv cu lansete și mulinete de baitcasting.

Prețul include:

 • Transferul cu barca de la Murighiol la Holbina (și retur)
 • Cazare 2 nopți în cameră dublă
 • Pensiune completă (meniul zilei)
 • 3 zile de pescuit din barcă (2-3 pescari într-o barcă), combustibilul inclus, fara conducator. O sesiune va fi alături de Răzvan Ghindăoanu, ca ghid.

Opționale

 • Adaugă o noapte de cazare (duminică) la programul de pescuit (o noapte de cazare, cină și mic dejun) – 360 lei/pers
 • Adaugă o zi (joi) la programul de pescuit (o zi de pescuit, o noapte de cazare și mesele) – 450 lei/pers
 • Barcagiu – 100 lei/zi
 • Supliment camera single – 250 lei/camera/noapte

Prețul NU include:

 • Echipamente / momeli pentru pescuit;
 • Băuturile de la bar;
 • Asigurări de orice fel (sănătate, bunuri etc).
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autorități (ARBDD).

Politica pentru copii:

 • Copiii cu vârsta de până la 14 ani (neîmpliniți) beneficiază de gratuitate (dorm în aceași cameră cu părinții, sunt însoțiți la pescuit de un adult);
 • Copiii peste 14 ani se încadrează la adulți (vor achita tariful întreg).

Program

Ziua 1 – Întâlnirea, îmbarcarea și transferul la Holbina. Check-in și pescuit, sesiunea 1.

Veți fi preluați la ora 10:00 de una dintre bărcile complexului Holbina – 3 Bibani și transferați la resort. Drumul durează aproximativ 1 ora iar îmbarcarea se face din Dunavățu de Jos, Pensiunea Califar.

*Dacă ați optat pentru sosire în ziua de duminică, preluarea din Dunavățu de Jos se va face la ora 13:30. Această zi nu este dedicată activităților.

Odată ajunși la resort, veți fi cazați apoi ne întâlnim în restaurant unde Răzvan Ghindăoanu ne va povesti repede câte ceva despre alegerea lansetelor in funcție de stilul de pescuit precum si avantajele echipamentului de baitcasting apoi avem masa de prânz, după care ieșim la pescuit. Tragem la sorți să vedem care va fi echipa care va fi însoțită de Răzvan Ghindăoanu la prima sesiune de pescuit. Aveți la dispoziție 1300 ha de ape bine populate cu știucă.

Seara, la întoarcere, veți fi așteptați cu o cină pescărească. Dacă nu mâncați pește sau aveți alte preferințe culinare, vă rugăm să anunțați acest lucru dimineața, la sosire.

Atât în timpul cinei cât și după aceasta, continuăm discuțiile cu privire la tematica programului nostru.

Ziua 2 – Sesiunile 2 si 3 de pescuit, știuci mari și multe informatii

Echipa desemnată prin tragerea la sorți să meargă alături de Răzvan Ghindăoanu la pescuit (a doua sesiune) stabilesc împreună cu acestia ora la care vor porni la pescuit de dimineața, după mic dejun sau cu mic dejun la pachet.

La prânz ieșim și tragem concluzii asupra numărului de capturi și mușcături și vedem ce strategie urmează să abordați în continuare.

După masa de prânz urmează cea de-a 3-a sesiune de pescuit, cu alte doua echipe alături de Răzvan Ghindăoanu.

Ziua 3 – Sesiunea a 4-a de pescuit, check-out, transfer

La fel ca și în ziua precedentă, ultima echipă pleacă la pescuit conform orei stabilite în seara precedentă, alături de Răzvan Ghindăoanu.

După masa de prânz, programul nostru se încheie și veți avea transferul la Dunavățu de Jos.

Participarea la acest program de pescuit se face doar cu acceptarea regulamentului de pescuit al resortului Holbina – 3 Bibani.

Barca de pescuit

Bărcile pentru pescuit sunt foarte spațioase, au 7m lungime. 2-3 persoane pescuiesc lejer din aceste bărci. Fiecare barcă este doatată cu motor termic (benzină), motor electric, ghionder și minciog mare, de care să vă folosiți când prindeți stiucile mari, pentru a evita să le răniți.

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitarea integrală a pachetului.

Cerere de rezervare

Alegeți perioada pe care o doriți, din tabelul atașat programului, click pe numărul de locuri  (cele cu bulină verde) și completați cererea de rezervare în continuare.

Înainte de rezervare vă rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Cum plătesc?

 • Transfer bancar sau plată la ghișeul băncilor
 • Plată online (link de plată)
 • Tichete (vouchere) de vacanță, inclusiv electronice (card)

Programul se desfășoară cu minim 4 persoane înscrise.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro
Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. Rezervările se fac doar completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Programe similare

Pescuit din CAIAC la Holbina 3 Bibani

Vă invităm să pescuiți într-o atmosferă inedită, din CAIAC, în incinta Holbina 3 Bibani, locul ideal pentru prins știuci de mari dimensiuni. Bucurați-vă de avantajele și satisfacțiile pescuitului din caiac: alegerea personală...

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Share on whatsapp
TOP