fbpx

La PESCUIT din CAIAC cu Răzvan Ghindăoanu - 3z/2n la Holbina, 2021

Tehnici de pescuit la ȘTIUCĂ din caiac, la Holbina, alături de Răzvan Ghindăoanu, un veteran al acestui stil de pescuit. Hai cu noi, să vezi ce înseamnă spectacol la pescuit de știucă, din caiac.

Derulăm acest program cu maximum 8 participanți. Răzvan Ghindăoanu vă va însoți în aceste 3 zile de pescuit, indrumandu-vă atât în pregătirea caiacului pentru pescuit, pregătirea echipamentului de pescuit precum și în vâslit, ancorat și scoaterea unui pește căci din caiac este complet diferit decât din barcă. Pe lângă sesiunile de pescuit mai avem serile în care vom discuta tot despre pescuit la știucă.

Perioade și disponibilități pentru sezonul 2021

25-27 octombrie 2021 – Tehnici de pescuit la stiuca din caiac.

Date
Locuri
Preț
25 oct - 27 oct
2000

Tariful de 2000 lei (RON), este per persoană, per program, cazare în cameră dublă și include TVA.

Pentru a solicita o rezervare, click pe numărul de locuri disponibile din tabel (cele cu bulină verde) și completați cererea de rezervare în continuare.

Ghindăoanu Răzvan

Pescar de competiție cu multiple participări în etapele campionatului național al Ligii Române de Spinning. Am început pescuitul din barcă și apoi din caiac pe lacul Izvorul Muntelui din Bicaz.
Susțin fenomenul de pescuit sportiv și cred cu tărie că implicarea tuturor sportivilor în promovarea pescuitului C&R cât și a populărilor este rețeta succesului pentru un viitor al acestui fenomen.
Președinte al clubului Bass Hunters din Piatra Neamț, club afliat la LRS. Împreună cu membrii activi ne implicăm în organizarea etapei ce se desfășoară anual pe lacul din Bicaz.
Fotograf profesionist și pasionat de pescuitul bass-ului am devenit din 2015 fotograful oficial al celei mai mari competiții de pescuit la bass din Europa: SonerCup.
Pescuitul din caiac este total diferit față de cel din barcă, având un farmec aparte. Locurile pe care le poți aborda și liniștea caracteristică deplasării cu caiacul te aduc mai aproape de natură și de pescuitul C&R. Din acest motiv iubesc pescuitul din caiac care este mai liniștitor față de agitația pescuitului de competiție, din barcă.
Pescuiesc de 12 ani exclusiv cu lansete și mulinete de baitcasting.

Prețul include:

 • Transferul cu barca de la Murighiol la Holbina (și retur)
 • Cazare 2 nopți în cameră dublă
 • Pensiune completă (meniul zilei)
 • 3 zile de pescuit din caiac, alaturi de Răzvan Ghindăoanu

Opționale

 • Adaugă o noapte de cazare (duminică), (o noapte de cazare, cină și mic dejun) – 360 lei/pers
 • Adaugă o zi (joi) la programul standard de pescuit (o zi de pescuit, o noapte de cazare și mesele) – 400 lei/pers (in afara programului special)
 • Adaugă 2 zile (joi și vineri) la programul de pescuit (2 zile de pescuit, 2 nopți de cazare și mesele) – 800 lei/pers (in afara programului special)
 • Supliment camera single – 250 lei/cameră/noapte

Prețul NU include:

 • Echipamente / momeli pentru pescuit;
 • Băuturile de la bar;
 • Asigurări de orice fel (sănătate, bunuri etc).
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autorități (ARBDD).

Politica pentru copii:

 • Copiii cu vârsta de până la 14 ani (neîmpliniți) beneficiază de gratuitate (dorm în aceași cameră cu părinții, sunt însoțiți la pescuit de un adult);
 • Copiii peste 14 ani se încadrează la adulți (vor achita tariful întreg).

Program

Ziua 1 – Întâlnirea, îmbarcarea și transferul la Holbina. Check-in și pescuit, sesiunea 1.

Veți fi preluați la ora 10:00 de una dintre bărcile complexului Holbina – 3 Bibani și transferați la resort. Drumul durează aproximativ 1 ora iar îmbarcarea se face din Murighiol, parcarea Star2000.

*Dacă ați optat pentru sosire în ziua de duminică, preluarea din Murighiol se va face la ora 13:30. Această zi nu este dedicată activităților.

Odată ajunși la resort, veți fi cazați apoi ne întâlnim în restaurant unde Răzvan Ghindăoanu ne va povesti repede câte ceva despre pescuitul din caiac, pregatirea caiacului si alte lucruri utile apoi avem masa de prânz, după care ieșim la pescuit. Aveți la dispoziție 1300 ha de ape bine populate cu știucă.

Seara, la întoarcere, veți fi așteptați cu o cină pescărească. Dacă nu mâncați pește sau aveți alte preferințe culinare, vă rugăm să anunțați acest lucru dimineața, la sosire.

Atât în timpul cinei cât și după aceasta, continuăm discuțiile cu privire la tematica programului nostru.

Ziua 2 – Sesiunile 2 si 3 de pescuit, știuci mari și multe informatii

Dupa mic dejun se iese la pescuit din caiac, Răzvan Ghindăoanu vă va indruma si va fi alaturi de voi pe toata durata pescuitului.

La prânz ieșim și tragem concluzii asupra numărului de capturi și mușcături și vedem ce strategie urmează să abordați în continuare.

După masa de prânz urmează cea de-a 3-a sesiune de pescuit.

Ziua 3 – Sesiunea a 4-a de pescuit, check-out, transfer

La fel ca și în ziua precedentă, se pleacă la pescuit conform orei stabilite în seara precedentă, alături de Răzvan Ghindăoanu.

După masa de prânz, programul nostru se încheie și veți avea transferul la Murighiol.

Participarea la acest program de pescuit se face doar cu acceptarea regulamentului de pescuit al resortului Holbina – 3 Bibani.

Caiacele pentru pescuit

Sunt modelul Feel Free Lure 10, sit-on-top-uri foarte stabile, comode, cu poziția scaunului înaltă, pentru a putea pescui în voie. Nu sunt caiace de viteză dar compensează prin confort și stabilitate.

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitarea integrală a pachetului.

Cerere de rezervare

Alegeți perioada pe care o doriți, din tabelul atașat programului, click pe numărul de locuri  (cele cu bulină verde) și completați cererea de rezervare în continuare.

Înainte de rezervare vă rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Cum plătesc?

 • Transfer bancar sau plată la ghișeul băncilor
 • Plată online (link de plată)
 • Tichete (vouchere) de vacanță, inclusiv electronice (card)

Programul se desfășoară cu minim 4 persoane înscrise.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro
Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. Rezervările se fac doar completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Share on whatsapp
TOP