fbpx

La PESCUIT cu Gabi "GĂBIE" Udilă - 3z/2n la Holbina, 2022

Previous
Next

Ai ocazia sa vezi ce inseamna lansete custom, sa pescuiesti cu ele si sa intelegi care este diferenta fata de o lanseta standard. Hai cu Găbie la pescuit, la Holbina, pentru 3 zile.

Derulăm acest program cu maximum 8 participanți, adică 4 echipe de pescari. Cum programul va include 4 sesiuni de pescuit, Găbie vă va însoți, pe rând, pe fiecare în parte, într-una dintre sesiuni. Practic veti avea o sesiune de pescuit in care veti fi alaturi de el in barca. Pe lângă sesiunile de pescuit mai avem serile în care vom discuta tot despre pescuit la știucă.

Perioade și disponibilități pentru sezonul 2022

Date
Locuri
Preț
25 feb - 27 feb
2000

Tariful este per persoană, per program, cazare în cameră dublă și include TVA.

Pentru a solicita o rezervare, click pe numărul de locuri disponibile din tabel (cele cu bulină verde) și completați cererea de rezervare în continuare.

Gabi Udilă – GĂBIE

Particip în competiții de pescuit din 1995. Pot spune că participarea la competiții mi-a accelerat procesul de cunoaștere a majorității chichițelor pescuitului la răpitori, implicit a tot ce ține de echipamentul de pescuit (lansete, mulinete, fire, năluci). Pe atunci oferta de echipamente era cu totul altceva față de zilele noastre. Un catalog Cabelas era marfă de contrabandă, erau cam 6 firme mari și tari (toate americane) care își produceau singure blankurile din carbon (de japoneze nu auzise nimeni, iar europenii erau încă în epoca de piatră la capitolul ăsta), mulinete se aduceau de peste ocean la preț dublu….
Este evident că era mult prea greu să îmi găsesc echipamente pe măsura pretențiilor, mai ales lansete. Aveam experiență lucratului migălos căpătată în cercurile de aeromodelism, fiindu-mi simplu și la îndemână să încep să monetez lansete, mai întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, ca într-un final să pot executa lansete custom la scară largă.

Prețul include:

 • Transferul cu barca de la Murighiol la Holbina (și retur)
 • Cazare 2 nopți în cameră dublă
 • Pensiune completă (meniul zilei)
 • 3 zile de pescuit din barcă (2-3 pescari într-o barcă), combustibilul inclus, fara conducator. O sesiune va fi alături de Găbie, ca ghid.

Opționale

 • Adaugă o noapte de cazare (duminică) la programul de pescuit (o noapte de cazare, cină și mic dejun) – 360 lei/pers
 • Adaugă o zi (joi) la programul de pescuit (o zi de pescuit, o noapte de cazare și mesele) – 450 lei/pers
 • Barcagiu – 100 lei/zi
 • Supliment camera single – 250 lei/camera/noapte
 • Supliment apartament – 200 lei/apartament/noapte

Prețul NU include:

 • Echipamente / momeli pentru pescuit;
 • Băuturile de la bar;
 • Asigurări de orice fel (sănătate, bunuri etc).
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autorități (ARBDD).

Politica pentru copii:

 • Copiii cu vârsta de până la 14 ani (neîmpliniți) beneficiază de gratuitate (dorm în aceași cameră cu părinții, sunt însoțiți la pescuit de un adult);
 • Copiii peste 14 ani se încadrează la adulți (vor achita tariful întreg).

Program

Ziua 1 – Întâlnirea, îmbarcarea și transferul la Holbina. Check-in și pescuit, sesiunea 1.

Veți fi preluați la ora 10:00 de una dintre bărcile complexului Holbina – 3 Bibani și transferați la resort. Drumul durează aproximativ 1 ora iar îmbarcarea se face din Dunavatu de Jos, pensiunea Califar.

*Dacă ați optat pentru sosire în ziua de duminică, preluarea din Dunavatu de Jos se va face la ora 13:30. Această zi nu este dedicată activităților.

Odată ajunși la resort, veți fi cazați apoi ne întâlnim în restaurant unde Găbie ne va povesti repede câte ceva despre alegerea lansetelor in funcție de stilul de pescuit precum si de nalucile folosite apoi avem masa de prânz, după care ieșim la pescuit. Tragem la sorți să vedem care va fi echipa care va fi însoțită de Găbie la prima sesiune de pescuit. Aveți la dispoziție 1300 ha de ape bine populate cu știucă.

Seara, la întoarcere, veți fi așteptați cu o cină pescărească. Dacă nu mâncați pește sau aveți alte preferințe culinare, vă rugăm să anunțați acest lucru dimineața, la sosire.

Atât în timpul cinei cât și după aceasta, continuăm discuțiile cu privire la tematica programului nostru.

Ziua 2 – Sesiunile 2 si 3 de pescuit, știuci mari și multe informatii

Echipa desemnată prin tragerea la sorți să meargă alături de Găbie la pescuit (a doua sesiune) stabilesc împreună cu acestia ora la care vor porni la pescuit de dimineața, după mic dejun sau cu mic dejun la pachet.

La prânz ieșim și tragem concluzii asupra numărului de capturi și mușcături și vedem ce strategie urmează să abordați în continuare.

După masa de prânz urmează cea de-a 3-a sesiune de pescuit, cu alte doua echipe alături de Găbie.

Ziua 3 – Sesiunea a 4-a de pescuit, check-out, transfer

La fel ca și în ziua precedentă, ultima echipă pleacă la pescuit conform orei stabilite în seara precedentă, alături de Găbie.

După masa de prânz, programul nostru se încheie și veți avea transferul la Murighiol.

Barca de pescuit

Bărcile pentru pescuit sunt foarte spațioase, au 7m lungime. 2-3 persoane pescuiesc lejer din aceste bărci. Fiecare barcă este doatată cu motor termic (benzină), motor electric, ghionder și minciog mare, de care să vă folosiți când prindeți stiucile mari, pentru a evita să le răniți.

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitarea integrală a pachetului.

Înainte de rezervare vă rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Cum plătesc?

 • Plată online cu cardul (link de plată)
 • Transfer bancar sau plată la ghișeul băncilor
 • Tichete (vouchere) de vacanță, inclusiv electronice (card)

Participarea la acest program de pescuit se face doar cu acceptarea regulamentului de pescuit al resortului Holbina – 3 Bibani.

Programul se desfășoară cu minim 4 persoane înscrise.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro
Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. Rezervările se fac doar completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Share on whatsapp
TOP