fbpx

La PESCUIT cu Gabi Voicu - 3z/2n la Holbina, 2021

Hai să vezi cum pescuiește Gabi Voicu, ghidul profesionist de pescuit de la Holbina, să înveți de la el abordarea pescuitului la știucă mare, să vezi cum a ajuns să trăiască din ghidaj la pescuit.

Derulăm acest program cu maximum 8 participanți, adică 4 echipe de pescari. Cum programul va include 4 sesiuni de pescuit, Gabi Voicu vă va însoți, pe rând, pe fiecare în parte, într-una dintre sesiuni. Practic veti avea o sesiune de pescuit in care veti fi alaturi de el in barca. Pe lângă sesiunile de pescuit mai avem serile în care vom discuta tot despre pescuit la știucă.

Perioade și disponibilități pentru sezonul 2021

1-3 noiembrie 2021 – Despre pescuitul știucilor mari cu naluci pe masura.

29 nov – 1 dec 2021 – Despre pescuitul știucilor mari cu naluci pe masura.

Date
Locuri
Preț
1 nov - 3 nov
1900
29 nov - 1 dec
1900

Tariful de 1900 lei (RON), este per persoană, per program, cazare în cameră dublă și include TVA.

Pentru a solicita o rezervare, click pe numărul de locuri disponibile din tabel (cele cu bulină verde) și completați cererea de rezervare în continuare.

Gabi VOICU

Pescuitul știucilor mari a reprezentat dintotdeauna o provocare pentru mine, așa că am decis să plec în căutarea lor, într-un periplu care se-ntinde pe ani buni.
Pescuind apele irlandeze, tragetand peștii mari și foarte mari, asta mi-a oferit ocazia de a-mi ascuți skill’urile cu ajutorul cărora am trecut în palmares nenumărate știuci de peste metru.
Iar cum povestea merge mai departe, ghidat de pasiune, iată-mă azi, aici, la Holbina, alimentat de aceeași dorință nestingherită de-a captura pești colosali.

Prețul include:

 • Transferul cu barca de la Murighiol la Holbina (și retur)
 • Cazare 2 nopți în cameră dublă
 • Pensiune completă (meniul zilei)
 • 3 zile de pescuit din barcă (2-3 pescari într-o barcă), combustibilul inclus, fara conducator. O sesiune va fi alături de Gabi Voicu, ca ghid.

Opționale

 • Adaugă o noapte de cazare (duminică), (o noapte de cazare, cină și mic dejun) – 360 lei/pers
 • Adaugă o zi (joi) la programul standard de pescuit (o zi de pescuit, o noapte de cazare și mesele) – 450 lei/pers (in afara programului special)
 • Adaugă 2 zile (joi și vineri) la programul de pescuit (2 zile de pescuit, 2 nopți de cazare și mesele) – 900 lei/pers (in afara programului special)
 • Barcagiu – 100 lei/zi
 • Supliment camera single – 250 lei/cameră/noapte

Prețul NU include:

 • Echipamente / momeli pentru pescuit;
 • Băuturile de la bar;
 • Asigurări de orice fel (sănătate, bunuri etc).
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autorități (ARBDD).

Politica pentru copii:

 • Copiii cu vârsta de până la 14 ani (neîmpliniți) beneficiază de gratuitate (dorm în aceași cameră cu părinții, sunt însoțiți la pescuit de un adult);
 • Copiii peste 14 ani se încadrează la adulți (vor achita tariful întreg).

Program

Ziua 1 – Întâlnirea, îmbarcarea și transferul la Holbina. Check-in și pescuit, sesiunea 1.

Veți fi preluați la ora 10:00 de una dintre bărcile complexului Holbina – 3 Bibani și transferați la resort. Drumul durează aproximativ 1 ora iar îmbarcarea se face din Murighiol, parcarea Star2000.

*Dacă ați optat pentru sosire în ziua de duminică, preluarea din Murighiol se va face la ora 13:30. Această zi nu este dedicată activităților.

Odată ajunși la resort, veți fi cazați apoi ne întâlnim în restaurant unde Gabi Voicu ne va povesti repede câte ceva despre alegerea lansetelor in funcție de stilul de pescuit precum si de nalucile folosite apoi avem masa de prânz, după care ieșim la pescuit. Tragem la sorți să vedem care va fi echipa care va fi însoțită de Gabi Voicu la prima sesiune de pescuit. Aveți la dispoziție 1300 ha de ape bine populate cu știucă.

Seara, la întoarcere, veți fi așteptați cu o cină pescărească. Dacă nu mâncați pește sau aveți alte preferințe culinare, vă rugăm să anunțați acest lucru dimineața, la sosire.

Atât în timpul cinei cât și după aceasta, continuăm discuțiile cu privire la tematica programului nostru.

Ziua 2 – Sesiunile 2 si 3 de pescuit, știuci mari și multe informatii

Echipa desemnată prin tragerea la sorți să meargă alături de Gabi Voicu la pescuit (a doua sesiune) stabilesc împreună cu acestia ora la care vor porni la pescuit de dimineața, după mic dejun sau cu mic dejun la pachet.

La prânz ieșim și tragem concluzii asupra numărului de capturi și mușcături și vedem ce strategie urmează să abordați în continuare.

După masa de prânz urmează cea de-a 3-a sesiune de pescuit, cu alte doua echipe alături de Gabi Voicu.

Ziua 3 – Sesiunea a 4-a de pescuit, check-out, transfer

La fel ca și în ziua precedentă, ultima echipă pleacă la pescuit conform orei stabilite în seara precedentă, alături de Gabi Voicu.

După masa de prânz, programul nostru se încheie și veți avea transferul la Murighiol.

Participarea la acest program de pescuit se face doar cu acceptarea regulamentului de pescuit al resortului Holbina – 3 Bibani.

Barca de pescuit

Bărcile pentru pescuit sunt foarte spațioase, au 7m lungime. 2-3 persoane pescuiesc lejer din aceste bărci. Fiecare barcă este doatată cu motor termic (benzină), motor electric, ghionder și minciog mare, de care să vă folosiți când prindeți stiucile mari, pentru a evita să le răniți.

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitarea integrală a pachetului.

Cerere de rezervare

Alegeți perioada pe care o doriți, din tabelul atașat programului, click pe numărul de locuri  (cele cu bulină verde) și completați cererea de rezervare în continuare.

Înainte de rezervare vă rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Cum plătesc?

 • Transfer bancar sau plată la ghișeul băncilor
 • Plată online (link de plată)
 • Tichete (vouchere) de vacanță, inclusiv electronice (card)

Programul se desfășoară cu minim 4 persoane înscrise.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro
Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. Rezervările se fac doar completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Share on whatsapp
TOP