Inchiriere caiace si canoe in Delta Dunarii, Mila23

Previous
Next

Pentru a savura in liniste salbaticia Deltei Dunarii va propunem o tura cu caiacul pe canale salbatice, lacuri mici in care barcile cu motor nu au acces.

Inchirierea caiacelor se face doar cu preluare si retur in satul Mila23. Nu livram/preluam caiace din alte locatii din Delta Dunarii. Pozitia privilegiata a satului Mila23, in mijlocul Deltei Dunarii, ferita de traficul de navigatie de pe bratele principale, ofera o multitudine de trasee spectaculoase, in ture incepand de la 2-3 ore pana la o zi (10-12 ore).

Nu este vorba de caiacele de competitie (sport) inguste si instabile ci de caiace de agrement, numite si caiace de tura, mai late si foarte stabile, practic oricine poate merge cu acestea fara probleme.

Pe blogul nostru, in sectiunea “La Vasle“, gasiti propuneri de trasee, le puteti deschide cu OSMAND, un program ce va permite folosirea GPS-ului offline (recomandam sa va instalati programul de acasa si sa descarcati hartile pe o conexiune wi-fi). Aceste rute pot fi adaptate si de catre voi in functie de gradul de experienta. Duratele estimate de noi pentru aceste trasee sunt doar orientative, fiecare participant vaslind in ritm propriu.

Accesoriile standard cu care se inchiriaza caiacele sunt veste de salvare si padele. Cate una pentru caiacele de o persoana si cate 2 pentru caiacele duble.

Veste de salvare si padele pentru copii: va rog specificati inaltimea si greutatea copilului la cererea de inchiriere.

Camparea in Delta Dunarii, Mila23

Camparea se poate face intr-o gospodarie locala din satul Mila23, in mijlocul Deltei Dunarii. Voi va aduceti toate cele necesare in camping (cort, sac de dormit, vesela si ustensile de gatit) pe langa echipamentul personal recomandat, detaliat mai jos la rubrica “Necesar“.

Camparea se face in cort propriu, in curtea gospodariei locale. Aveti acces la baie comuna, cu dus si toaleta. Aveti apa calda non stop dar nu sunt oferite prosoape sau produse de ingrijire personala.

Daca doriti sa va gatiti singuri, trebuie sa aveti tot ce va trebuie. Campingul nu pune la dispozitie spatiu de gatit (bucatarie), echipamente de gatit sau vesela.

Optional, puteti testa bucataria locala, bazata pe peste proaspat, gatit de gazdele primitoare.

Plecand de la pontonul campingului, in cateva minute de vaslit veti fi deja pe unul dintre canalele salbatice din zona.

Rezervatia Biosferei Delta Daunarii se intinde pe o suprafata de 5500 kmp si este acasa pentru 360 de specii de pasari, 54 de specii de mamifere, 135 de specii de pesti si 1830 de specii de plante ce vietuiesc pe cele 479 de lacuri si cele mai mari intinderi compacte de stuf din lume.

Caiace single (de o singura persoana) Prijon Cruiser

Este un caiac de productie germana, fabricat din plastic de mare densitate, deosebit de manevrabil, stabil si rezistent. Renumele acestui caiac vine si din confortul foarte ridicat pe care il ofera. Scaunul dublat de aparatoare pentru sezut, spatarul reglabil, locul pentru bagaje, spatiul generos pentru picioare si un cockpit larg (este un model foarte potrivit pentru persoanele inalte sau “burtosi”) il fac foarte apreciat de cei ce vaslesc o zi intreaga. Corpul caiacului este impartit in 3 compartimente prin pereti din spuma ceea ce-i asigura o rezerva de aer suficient de mare pentru a-l face de nescufundat.

Inchiriere caiace single

Date tehnice:

 • Lungime: 430 cm
 • Latime: 68 cm
 • Greutate: 22 kg
 • Volum: 405L
 • Capacitate: 140 kg
 • Cockpit: 110 cm

Fabricat in Germania

Caiace duble (de 2 persoane) Prijon Cruiser 2

Doua persoane intr-un caiac, intr-un mod sigur si placut, intr-un caiac foarte confortabil, cu mult spatiu pentru bagaje. Sigur va va face placere! Cruiser 2 este usor de manevrat, are o directie foarte buna, cockpitul foarte generos faciliteaza urcarea si coborarea din caiac, lucru foarte apreciat in special de incepatori si “burtosi”.

In prova si pupa are compartimente etanse, ca rezerva de aer, ceea ce-l face aproape de nescufundat.

inchiriere caiace duble

Date tehnice:

 • Lungime: 470 cm
 • Latime: 69 cm
 • Greutate: 34 kg
 • Volum: 510 L
 • Capacitate: 240 kg
 • Cockpit: 110 cm

Fabricat in Germania

Canoe Delta TRIO (2-3 pers)

O canoe foarte solida si stabila, din fibra de sticla, cu 3 bancute. Rezistenta ridicata a materialului o face foarte sigura pentru folosirea in conditiile Deltei Dunarii.

In canoe pot vasli 2 persoane. A 3-a persoana va fi doar pasager si va sta doar pe mijlocul ambarcatiunii. Greutatea totala a pasagerilor si bagajelor din canoe nu poate depasi 250 kg.

Date tehnice:

 • Lungime: 475 cm
 • Latime: 90 cm
 • Greutate: 43 kg
 • Capacitate maxima: 260 kg

Preturi pentru inchiriere caiace:

Durata0 – 3 ore3 – 6 oreo zi
Caiac single5075100
Caiac dublu90140180
Canoe6080150

Preturile sunt in lei (RON) si contin TVA.

Aceste preturi sunt valabile pentru punerea la apa in satul Mila23. Nu livram/preluam caiace din alte locatii din Delta Dunarii.

Dotari standard pentru caiacele inchiriate: padele (1 sau 2, dupa caz); veste de salvare.

Dotari standard pentru canoe inchiriate: pagaie (2 buc); veste de salvare.

Perioada disponibila pentru inchirieri este 15 Mai – 15 Octombrie.

Cerere de rezervare

Apasa butonul “Cere inchiriere” (cel verde, de sub tabelul cu preturi) si completeaza datele solicitate. Unul dintre agentii nostri va prelua cererea si iti va raspunde in maxim 24 ore. Daca nu ai primit un raspuns de la noi in acest interval, verifica si in folderul de SPAM (JUNK) sau suna la numerele de contact.

Inainte de rezervare va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile, cererea unei rezervari implica acceptarea acestora.

Rezervarile se fac prin achitarea integrala a tarifului de inchiriere.

1. Transfer bancar sau plata la ghiseul bancilor – Dupa completarea cererii de rezervare, cu bifarea optiunii de plata prin transfer bancar sau la ghiseul bancii, un agent va prelua cererea dvs si veti primi un email cu conturile in care puteti face plata, odata cu confirmarea disponibilitatii serviciului solicitat. Avem conturi deschise la Banca Transilvania si ING Bank.

2. Plata online (link de plata) – Daca in cererea de rezervare bifati optiunea “Link de plata online”, veti primi odata cu confirmarea disponibilitatii si un link de plata, prin intermediul platformei “EuPlatesc”. Accesand acest link si urmand instructiunile de plata, puteti plati online, in cateva secunde, serviciul solicitat.

Pentru aceasta optiune, trebuie sa aveti un card Visa sau MasterCard. Sistemul EuPlatesc confirma plata in cateva minute (pe email) iar tranzactia are comision zero.

Puteti ajunge in satul Mila23 doar pe apa. Puteti alege intre cursele Navrom (vapoare mari, ale companiei de stat) si barcile rapide, ale companiilor private. Odata cu confirmarea rezervarii, agentii nostri va vor trimite detaliile de contact ale colaboratorilor locali iar voi va veti face rezervarea in functie de preferinte. Costurile de transport variaza intre 50 si 65 RON de persoana pe sens.

In sat exista magazine de la care va puteti aproviziona cu alimente si apa pentru zilele de tura cu caiace. Preturile din magazine sunt foarte apropiate de cele din orasul Tulcea.

 • Cort, sac de dormit, izopren.
 • Primus, vesela, tacamuri.
 • Haine de sezon – neaparat palarie de soare, haine lungi sa nu va arda soarele, haine mai groase pentru seara/dimineata. Neaparat haine impermeabile subtiri.
 • Solutii de plaja.
 • Solutii de tantari (anti-insecte).
 • Puteti lua cu voi solutii de hidratare, sucuri energizante (NU RedBull ci variantele pentru sportivi) si dulciuri pentru a avea energie in timpul zilei.
 • Protectii impermeabile pentru telefoane si aparatura foto.
 • Saci impermeabili pentru haine si echipamente.

Va rugam sa luati in serios echiparea personala. Noaptea, pe balta, nu va veni nimeni sa va aduca ceea ce va lipseste.

In turele noastre nu furnizam echipamente de camping sau mancare.

In traseele propuse de noi veti vasli in jur de 5-27 km pe zi dar acestea pot fi ajustate in functie de nivelul de experienta al fiecarui grup sau de preferintele voastre.

Bagaje

In caiac orice se poate uda. Va recomand ca toate bagajele sa fie puse in saci impermeabili sau sa bagati gentile in saci de plastic. Nu luati genti voluminoase. Bagajele mici se aseaza mult mai bine in compartimentul de bagaje decat unele mari. Puteti avea un sac impermeabil pe care sa-l legati deasupra caiacului (in spate). Nu luati cu voi nimic din ce nu aveti stricta nevoie.

Mancarea

In sezonul cald nu luati cu voi foarte multa mancare, strict cat mancati intr-o zi. Nu luati mezeluri proaspete sau alte forme de carne, este foarte bine sa evitati carnea in totalitate. Luati branzeturi ambalate, batoane energizante (batoane de cereale), batoane proteice, dulciuri, fructe uscate, fructe proaspete etc.

Email:

contact@descoperadeltadunarii.ro

Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp):

0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. TOATE rezervarile se fac doar in scris, completand formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP