fbpx

Închiriere caiace și canoe în Delta Dunării, Mila23

Previous
Next

Pentru a savura în liniște sălbăticia Deltei Dunării vă propunem o tură cu caiacul pe canale sălbatice, lacuri mici în care bărcile cu motor nu au acces.

Închirierea caiacelor se face doar cu preluare și retur în satul Mila23. Poziția privilegiată a satului Mila23, în mijlocul Deltei Dunării, ferită de traficul de navigație de pe brațele principale, oferă o multitudine de trasee spectaculoase, în ture începând de la 2-3 ore până la o zi (10-12 ore).

Nu este vorba de caiacele de competiție (sport) înguste și instabile ci de caiace de agrement, numite și caiace de tură, mai late și foarte stabile, practic oricine poate merge cu acestea fără probleme.

Pe blogul nostru, în secțiunea “La Vâsle“, găsiți propuneri de trasee, le puteți deschide cu OSMAND, un program ce vă permite folosirea GPS-ului offline (recomandăm să vă instalați programul de acasă și să descărcați hărțile pe o conexiune wi-fi). Aceste rute pot fi adaptate și de către voi în funcție de gradul de experiență. Duratele estimate de noi pentru aceste trasee sunt doar orientative, fiecare participant vâslind în ritm propriu.

Accesoriile standard cu care se închiriază caiacele sunt veste de salvare și padele. Câte una pentru caiacele de o persoană și câte 2 pentru caiacele duble.

Veste de salvare și padele pentru copii: vă rugăm specificați înălțimea și greutatea copilului la cererea de închiriere.

Camparea în Delta Dunării, Mila23

Camparea se poate face într-o gospodărie locală din satul Mila23, în mijlocul Deltei Dunării. Voi vă aduceți toate cele necesare în camping (cort, sac de dormit, veselă și ustensile de gătit) pe lângă echipamentul personal recomandat, detaliat mai jos la rubrica „Necesar”.

Camparea se face în cort propriu, în curtea gospodăriei locale. Aveți acces la baie comună, cu duș și toaletă. Aveți apă caldă non stop dar nu sunt oferite prosoape sau produse de îngrijire personală.

Dacă doriți să vă gătiți singuri, trebuie să aveți tot ce va trebuie. Campingul nu pune la dispoziție spațiu de gătit (bucătărie), echipamente de gătit sau veselă.

Opțional, puteți testa bucătăria locală, bazată pe peste proaspăt, gătit de gazdele primitoare.

Plecând de la pontonul campingului, în câteva minute de vâslit veți fi deja pe unul dintre canalele sălbatice din zona.

Rezervația Biosferei Delta Daunarii se întinde pe o suprafață de 5500 kmp și este acasă pentru 360 de specii de păsări, 54 de specii de mamifere, 135 de specii de peșți și 1830 de specii de plante ce viețuiesc pe cele 479 de lacuri și cele mai mari întinderi compacte de stuf din lume.

Caiace single (de o singură persoană) Prijon Cruiser

Este un caiac de producție germană, fabricat din plastic de mare densitate, deosebit de manevrabil, stabil și rezistent. Renumele acestui caiac vine și din confortul foarte ridicat pe care îl oferă. Scaunul dublat de apărătoare pentru șezut, spătarul reglabil, locul pentru bagaje, spațiul generos pentru picioare și un cockpit larg (este un model foarte potrivit pentru persoanele înalte sau “burtoși”) îl fac foarte apreciat de cei ce vâslesc o zi întreagă. Corpul caiacului este împărțit în 3 compartimente prin pereți din spumă ceea ce-i asigura o rezervă de aer suficient de mare pentru a-l face de nescufundat.

Date tehnice:

 • Lungime: 430 cm
 • Lățime: 68 cm
 • Greutate: 22 kg
 • Volum: 405L
 • Capacitate: 140 kg
 • Cockpit: 110 cm

Fabricat în Germania

Caiace duble (de 2 persoane) Prijon Cruiser 2

Două persoane într-un caiac, într-un mod sigur și plăcut, într-un caiac foarte confortabil, cu mult spațiu pentru bagaje. Sigur vă va face plăcere! Cruiser 2 este ușor de manevrat, are o direcție foarte bună, cockpitul foarte generos facilitează urcarea și coborârea din caiac, lucru foarte apreciat în special de începători și „burtoși”.

În provă și pupă are compartimente etanșe, ca rezervă de aer, ceea ce-l face aproape de nescufundat.

Date tehnice:

 • Lungime: 470 cm
 • Lățime: 69 cm
 • Greutate: 34 kg
 • Volum: 510 L
 • Capacitate: 240 kg
 • Cockpit: 110 cm

Fabricat în Germania

Durata 0 – 3 ore 3 – 6 ore o zi
Caiac single 50 75 100
Caiac dublu 90 140 180

Prețurile sunt în lei (RON) și conțin TVA.

Aceste prețuri sunt valabile pentru punerea la apă în satul Mila23.

Nu livrăm/preluăm caiace din alte locații din Delta Dunării.

Dotări standard pentru caiacele închiriate: padele (1 sau 2, după caz); veste de salvare.

Dotări standard pentru canoe închiriate: pagaie (2 buc); veste de salvare.

Politica pentru copii în caiac:

 • Vârsta minimă de participare în tură este de 5 ani
 • Răspunderea supravegherii copiilor pe durata turelor revine exclusiv adultului în grija căruia se află
 • Numai copiii peste 14 ani pot primi un caiac single
 • Toți copiii vor purta veste de salvare atâta timp cât se află în caiac, indiferent cât de bine știu să înoate

Perioada disponibilă pentru închirieri este 15 Mai – 15 Septembrie.

Cum rezerv?

Apasă butonul „Cere închiriere” (cel verde, de sub tabelul cu prețuri) și completează datele solicitate. Unul dintre agenții noștri va prelua cererea și îți va răspunde în maxim 24 ore. Dacă nu ai primit un răspuns de la noi în acest interval, verifică și în folderul de SPAM (JUNK) sau sună la numerele de contact.

Rezervările la acest program se fac program se fac prin achitare integrală.

Înainte de rezervare vă rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Cum plătesc?

 • Transfer bancar sau plată la ghișeul băncilor
 • Plată online (link de plată)

Detalii suplimentare despre metodele de plată.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro
Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. Rezervările se fac doar completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Iți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP