Excursia cu barca si ghid, la rasaritul soarelui, este o oferta la care noi, echipa Descopera Delta Dunarii, tinem foarte mult. Este o excursie in care poti vedea Delta Dunarii asa cum foarte putini o vad.

Poti vedea Delta Dunarii in culori deosebite, intr-o liniste cum nu intalnesti in alt moment al zilei, cu o verva a naturii ce se trezeste dupa o noapte de odihna, vei simti fiori de placere la fiecare adiere de vant, la fiecare sunet al naturii, la fiecare pasare ce apare din lumina crepusculului sau din ceata diminetii. Vei vedea adevarata fata a Deltei Dunarii, cu pescarii locali (autentici) ce-si scot plasele cu pesti din apa, le curata de vegetatie, pun pestii in barca si-si vad de treburile lor zilnice.

Este o oferta dedicata celor ce se pot trezi foarte devreme si vor cu adevarat sa vada natura Deltei in liniste. Plecarea este cu o ora inainte de rasaritul soarelui, in lumina magica a crepusculului.

Vom vedea rasaritul soarelui pe un lac, unde avem toata privelistea deschisa in fata noastra.

Facem aceasta excursie zilnic, din 15 aprilie pana in 15 octombrie, pentru clientii inscrisi in programele noastre de la Mila23.

Pretul acestei excursii este de 50 lei/pers

Pretul este per persoana si este exprimat in LEI (RON).

Pretul include:

  • 1 loc in barca pentru excursia la rasarit
  • Ghid

Excursia

Incepe cu o ora inainte de rasaritul soarelui, plecarea fiind de la pontonul nostru din Mila23 si dureaza aprox 3 ore, adica la micul dejun veti fi inapoi la pensiune, aveti suficient timp sa mancati si sa participati la restul programelor din ziua respectiva. Pornim spre un lac din apropiere, pe canale frumoase, acoperite in general de un strat de ceata, vedem o multime de pasari si pescarii locali ce-si scot pestii din plase, stoluri de pelicani ce incep sa pescuiasca la prima ora a dimineatii, cand nu sunt deranjati de barci, oprim intr-un loc frumos pe lac si asteptam rasaritul soarelui in liniste ascultand corul de broaste si cantecul pasarilor apoi pornim tot usor, pe langa covoarele de nuferi si ii admiram cum se deschid in lumina diminetii. Veti vedea totul intr-o lumina splendida, intr-o baie de sunete ale naturii, alaturi de un ghid ce stie raspunsurile la toate intrebarile voastre legate de Delta Dunarii.

Traseul va fi ales zilnic de ghid, in functie de nivelul apei, de vegetatia din lacuri si de informatiile proaspete pe care le avem din teren.

Barca:

Barca cu care veti merge in Delta Dunarii, este o barca deschisa, dotata cu banchete cu spatar si perne pentru un confort cat mai ridicat,  cu o foarte buna stabilitate si siguranta. Barca este foarte curata si este folosita numai pentru turism. Fiecare persoana din barca va primi o vesta de salvare.

Plecarea se face de la pontonul nostru din Mila23, la ora fixata in seara precedenta, la cina. In fiecare luna aceasta ora va fi diferita, depinzand de ora de rasarit a soarelui.

Ora stabilita de plecare este foarte fixa! Nu putem astepta dupa nimeni, nici soarele nu asteapta dupa noi si nu ar fi corect fata de cei prezenti la ora fixata, sa nu vada rasaritul din cauza intarziatilor.

Va rugam sa NU veniti cu echipamente de pescuit. Nu este permis pescuitul in timpul deplasarii barcii din motive de siguranta pentru restul pasagerilor. Daca doriti sa pescuiti va rugam alegeti un alt pachet de pe site.

Echipament personal necesar:

  • Jacheta de vant/ploaie
  • Caciula (NU sapca)
  • Pantaloni lungi
  • Pantofi inchisi (nu papuci)
  • Pelerina de ploaie

Va rugam sa luati foarte in serios aceste echipamente, dimineata in Delta Dunarii poate fi destul de rece, nu vrem sa suferiti de frig.

Rezervari:

Rezervarea pentru aceasta excursie se face la Mila23, anuntand ghidul dvs in ziua precedenta excursiei.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Toate opiniile despre Excursie la rasaritul soarelui in Delta Dunarii - Mila23Excursie la rasaritul soarelui in Delta Dunarii - Mila23

50 lei/pers


Etichete: excursie, mila23

Opinii
Excursie de o zi in Delta Dunarii - Tulcea - Mila23 - program de GRUP 2019
Da, recomand! A fost foarte frumos iar masa de la Mila 23, la locatia de Pescaturism, a fost o exper..
Ioana postat la: 28/05/2017
Pensiunea Vanessa 3*, Mila23
Am avut ocazia sa ajung in Delta Dunarii in acest an. La recomandarea unei colege am ales sa merg pr..
Bocancea maria postat la: 05/08/2018
Sejur in Delta Dunarii 4z/3n - Mila23 - Lacuri + Letea - program demipens 2019
Mi-au placut: Excursiile, ghidul, masa de la Letea (exceptionala), surpriza (muzica lipoveneasca). ..
Caldura Petre postat la: 13/10/2014
Pensiunea Pelicanul Cret , 3*, Mila 23
Am fost in Delta in septembrie .Cazare la pensiunea Pelicanul Cret ,un loc de vis.Multumim Alexandra..
lucia herbel postat la: 17/09/2017