fbpx

Excursie LENTA de 4h in Delta Dunarii - "Nature Intensive"- program de GRUP 2021

Previous
Next

O excursie de 4 ore în care se pune mare accent pe biodiversitatea rezervației naturale. Alături de un ghid pasionat, implicat activ în proiecte de cercetare în domeniile biologiei și ecologiei, veți descoperi într-un timp scurt, cu viteză redusă, o parte din zonele sălbatice ale Deltei Dunării.

Alăturati-vă unui GRUP de până la 10 persoane, pentru o experiență de o zi în Delta Dunării, cu plecare din Tulcea

*Organizam această excursie doar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, motiv pentru care vă recomandăm să vă înscrieți din timp.

Program:
09:15 – Prezentarea la punctul de îmbarcare | 09:30 – Plecarea din Tulcea (cu barca) | aprox 13:30 – Întoarcerea la punctul de îmbarcare din Tulcea

Întâlnirea și îmbarcarea

Plecarea pentru această excursie se face din Port Tulcea Aval, la ora 09:30. Pentru finalizarea plăților (dacă este cazul) și comunicarea cu privire la barca cu care veți merge în excursie, vă așteptăm la ora 09:15.

Excursia durează aproximativ 4 ore.

Detalii

Ritmul acestei excursii este extrem de relaxant, cu o viteză medie de sub 10 km/h, oferind suficient timp pentru a observa și înțelege ecosistemul acvatic și terestru. Este o experiență inedită pentru cei care nu au prea mult timp la dispoziție dar care doresc să descopere într-un timp relativ scurt frumusețile deltaice și libertatea oferita de natură. Ghidul este implicat activ în proiecte de cercetare în domeniile biologiei și ecologiei și totodată un fin cunoscător al locului, aspecte ce ajută la construirea unei imagini perfecte a tot ce înseamnă frumusețea și importanța Deltei Dunării. În cele 4 ore dorim să vă arătăm ce are de oferit acest ținut spectaculos chiar dacă asta înseamnă să nu facem popas pentru masa de prânz.

Ghidajul pune mare accent pe descoperirea bogatei faune a Deltei Dunării, încercând să vă arate cât mai multe păsări, mamifere, insecte, reptile, amfibieni sau plante.

Prețul acestei excursii este de:

200 lei/pers

Prețul este per persoană, este exprimat în LEI (RON) și include TVA.

Ziua excursiei : neselectata
(click in calendar pentru a selecta ziua):


Selectați ziua în care doriți excursia apoi dați click pe butonul CERE REZERVARE și completați formularul următor.

Puteți achita prin plată online cu cardul (link de plată) sau prin transfer bancar (avem conturi la Banca Transilvania și ING).

Pentru o rezervare la acest program plata se face integral iar confirmarea locurilor se face după intrarea banilor în contul nostru.

Prețul include:

 • un loc în barcă pentru excursia Nature Intensive
 • Ghidaj în limba ROMÂNĂ, ghid membru al Asociației Ghizilor Profesioniști din Delta Dunării
 • Binoclu (preluarea și returnarea se vor face în magazinul de suveniruri)
 • Apă plata îmbuteliată
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunării impuse de autorități (ARBDD)

Prețul NU include:

 • Băuturile (altele decât apă plata, ceai/cafea)
 • Mese
 • Asigurări de orice fel (de călătorie, de bunuri etc)

Politică pentru copii:

 • Vârsta minimă pentru participarea la această excursie este de 5 ani (copiii născuți începând cu anul 2016)
 • Copiii plătesc tariful întreg, indiferent de vârstă (1 loc în barcă)

Barca pentru excursie:

Această excursie se face cu o BARCĂ DESCHISĂ

Fără acoperiș, prelată sau geamuri. Bărcile arată exact ca în fotografiile prezentate pe site (sunt doar fotografii cu bărcile noastre). Bărcile noastre merg cu viteză mică-medie, nefiind bărci de viteză (rapide). Pentru un confort cat mai ridicat toate bărcile sunt dotate cu banchete cu spătar și perne, pentru un confort ridicat. Fiecare persoană din barcă va primi o vestă de salvare ce va fi purtată pe tot parcursul excursiei (condiție legală).

Dorim să vă arătăm Delta Dunării sălbatică și frumoasă, să puteți vedea păsările în zbor, să puteți admira nestingheriți spiralele stolurilor de pelicani ce urcă pe coloanele de aer cald (vă povestim mai multe la fața locului).

În excursie

În funcție de sezon, de nivelul apei și de condițiile meteo, ghidul decide care este cel mai bun traseu de urmat.

Întotdeauna căutăm să vă povestim câte ceva despre locurile prin care mergem, despre păsările și flora deltei, aglomerări de păsări și locuri cu floră specifică anotimpului în care facem excursia. Fiecare anotimp are frumusețile sale, fiecare zonă a Deltei are specificul său iar noi vă vom ajută să-l descoperiți.

Primăvara în Delta Dunării | Vara în Delta Dunării | Toamna în Delta Dunării

Echipament personal

Vă rugăm să aveți la voi:

 • Pantaloni lungi și bluze cu mânecă lungă, pentru a vă proteja de soare
 • Pălărie de soare (nu șapcă)
 • Ochelari de soare
 • Jachetă
 • Pelerină de ploaie
 • Încălțăminte pentru drumeții

Vă rugăm să luați foarte în serios aceste recomandări, vremea în Delta Dunării poate fi capricioasă și puteți avea de suferit dacă nu sunteți bine protejați.

Echipament în Delta Dunării (click pe link) – Pentru a nu avea surprize la fața locului, citiți și acest articol de la noi de pe blog.

Programul se desfășoară cu minim 4 persoane înscrise.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro

Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749 120 009 |  0742 070 779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. TOATE rezervările se fac doar în scris, completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Îți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP