Excursie LENTA in Delta Dunarii, cu VAPORAS, la Mila23, 10-11h - program privat

Previous
Next

Bucura-te intr-un cadru intim de o excursie de o zi in ritm lent, cu un vaporas comod si stabil. Pe traseul stabilit, strabatem zonele cele mai salbatice de la Tulcea pana la Mila 23, in mijlocul Deltei Dunarii.

Pentru grupuri de pana la 6 persoane se va merge cu un vaporas de agrement de maxim 7 locuri (6 turisti si ghid)

Pentru grupuri de 7-11 persoane, se va merge cu un vaporas de agrement de maxim 11locuri  (11 turisti si ghid).

Intalnirea si imbarcarea

Va asteptam la punctul de imbarcare din capatul falezei Tulcea, la intrarea in Incinta Tulco, la punctul de imbarcare Ibis Tours (tinem acest program impreuna cu ei).

Parcarea masinilor

 • Masinile personale pot fi parcate in Tulcea, in curtea incintei Tulco in parcarea privata, pazita.
 • Costul parcarii este de 15 lei/zi/masina (pretul parcarii NU este inclus in pretul sejurului si este informativ, putand fi modificat de administratia portului, fara preaviz).
 • Pentru locurile de parcare nu se fac rezervari iar numarul locurilor este limitat.

Ora de plecare poate fi de la rasaritul soarelui, dar nu mai tarziu de ora 08:00. Fiind un program privat, ora de plecare o stabiliti voi si va rugam sa ne comunicati la rezervare, ce ora doriti.

Program:

7:45 – Prezentarea la punctul de imbarcare | 8:00 – Plecarea din Tulcea  | aprox 19:00 – Intoarcerea la punctul de imbarcare din Tulcea

Excursia dureaza in jur de 10-11 ore.

Coboram pe Bratul Tulcea pana la intersectia cu Canalul 36 (in aproximativ 15 minute de la plecare deja suntem in Delta Dunarii), coboram pe Canalul 36 si apoi facem dreapta pe Garla Sireasa, zone foarte bogate in fauna deltaica (pasari si animale de apa). Continuam excursia pe Garla Sontea, printre intinsuri inundate, pline de pasari si vegetatie acvatica. Aici vom avea ocazia sa vedem nuferi albi si galbeni, lebede, lisite, rate, gaste, lopatari, sitari de mal, tigatuns si probabil chiar pelicani. Strabatem apoi canalul Olguta si ajungem la Mila23, in mijlocul Deltei Dunarii. Durata acestui traseu este de aproximativ 3-4 ore. La Mila23 putem vizita satul, putem sa mancam un pranz traditional pescaresc (optional) intr-o gospodarie locala. Dupa masa de pranz pornim pe drumul de intoarcere, pe un traseu partial diferit ca la venire. Durata drumului de intoarcere este tot de aproximati 4 ore.

Costuri suplimentare: Masa de pranz poate fi luata la pensiunea Alexandru&Alexandra 3* sau intr-o gospodarie locala din acest sat. Se gateste in sistem de meniul zilei, acelasi meniu pentru toata lumea, pe baza de peste. La cerere se poate oferi meniu alternativ, cu pui sau vegetarian. Daca doriti masa de pranz, anuntati acest lucru ghidului, dimineata, la plecare.

Atentie! NU este restaurant, nu se pot da comenzi la sosire. Tarif meniu 60 lei/persoana, plata se face in numerar, direct la gospodarie.

Pretul excursiei:

Vaporas mic 1300 lei / excursie

Vaporas mare 1600 lei / excursie

Pretul include:

 • Vaporasul pentru excursia Tulcea – Mila23 – Tulcea (combustibilul este inclus)
 • Ghidaj in limba ROMANA, ghid membru al Asociatiei Ghizilor Profesionisti din Delta Dunarii
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autoritati (ARBDD).

Politica pentru copii:

 • Copiii indiferent de varsta se considera 1 loc pe vaporas
 • Supravegherea copiilor pe toata durata excursiei revine in exclusivitate parintilor.

Pretul NU include:

 • Masa de pranz la pensiune sau gospodarie locala din Mila23 – 60 lei/pers
 • Asigurari de orice fel (de calatorie, de bunuri etc)
 • Bauturile (altele decat apa la masa)

Rezervarile la acest program se fac prin achitarea integrala a tarifului.

Cerere de rezervare

Apasa butonul „Cerere de rezervare”, completeaza datele solcitate apoi apasa „TRIMITE”. Unul dintre agentii nostri va prelua comanda si iti va raspunde in maxim 24 ore. Daca nu ai primit un raspuns in acest interval, verifica si in folderul de SPAM (JUNK) sau suna la numerele de contact.

Inainte de rezervare va rugam cititi termenii si conditiile, cererea unei rezervari implica acceptarea acestora.

Pretul este per excursie (o barca), este exprimat in LEI (RON) si include TVA.

1. Transfer bancar sau plata la ghiseul bancilor – Dupa completarea cererii de rezervare, cu bifarea optiunii de plata prin transfer bancar sau la ghiseul bancii, un agent va prelua cererea dvs si veti primi un email cu conturile in care puteti face plata, odata cu confirmarea disponibilitatii serviciului solicitat. Avem conturi deschise la Banca Transilvania si ING Bank.

2. Plata online (link de plata) – Daca in cererea de rezervare bifati optiunea „Link de plata online”, veti primi odata cu confirmarea disponibilitatii si un link de plata, prin intermediul platformei „EuPlatesc”. Accesand acest link si urmand instructiunile de plata, puteti plati online, in cateva secunde, serviciul solicitat.

Pentru aceasta optiune, trebuie sa aveti un card Visa sau MasterCard. Sistemul EuPlatesc confirma plata in cateva minute (pe email) iar tranzactia are comision zero.

Diferenta – Puteti achita diferenta de plata, la punctul de imbarcare, prin card bancar sau numerar.

Daca doriti sa achitati diferenta de plata prin transfer bancar sau link de plata, aceasta trebuie facuta cu minim 10 zile inainte de intrarea grupului. Va rugam sa luati legatura cu noi inainte de a veni in Delta Dunarii pentru a va furniza detaliile / linkul de plata.

Intalnirea si imbarcarea

Va asteptam la punctul de imbarcare din capatul falezei Tulcea, la intrarea in Incinta Tulco, la punctul de imbarcare Ibis Tours (tinem acest program impreuna cu ei).

Parcarea masinilor

 • Masinile personale pot fi parcate in Tulcea, in curtea incintei Tulco in parcarea privata, pazita.
 • Costul parcarii este de 15 lei/zi/masina (pretul parcarii NU este inclus in pretul sejurului si este informativ, putand fi modificat de administratia portului, fara preaviz).
 • Pentru locurile de parcare nu se fac rezervari iar numarul locurilor este limitat.
Excursia in Delta Dunarii se face cu un VAPORAS de agrement, de 9 metri, foarte stabil, construit pentru turism. Vaporasul are o punte larga dotata cu scaune confortabile si este prevazut cu prelata de soare sub care va puteti adaposti in zilele foarte insorite. Viteza de deplasare este de cca 10km/h (este o nava lenta). Un alt punct de confort este toaleta aflata in pupa vaporasului.

*In functie de sezon, de nivelul apei si conditiile meteo, ghidul decide care este cel mai bun traseu de urmat.

Viteza noastra de deplasare este medie, ideala pentru excursiile noastre, in care veti observa si cele mai fine detalii ale locurilor prin care veti trece. Vom opri des, fie pentru o pasare, o floare, un peisaj sau o poveste pe care ghidul o are de spus.

Ce vedem –  Intotdeauna cautam sa va povestim cate ceva despre locurile prin care mergem, despre pasarile si flora Deltei, aglomerari de pasari si locuri cu flora specifica anotimpului in care facem excursia. Fiecare anotimp are frumusetile sale, fiecare zona a Deltei are specificul sau, iar noi va vom ajuta sa-l descoperiti.

Primavara in Delta Dunarii    |     Vara in Delta Dunarii   |   Toamna in Delta Dunarii

Va rugam sa aveti la voi:

 • Pantaloni lungi si bluze cu maneca lunga, pentru a va proteja de soare
 • Palarie de soare (nu sapca)
 • Ochelari de soare
 • Jacheta
 • Pelerina de ploaie
 • Incaltaminte pentru drumetii

Va rugam sa luati foarte in serios aceste recomandari, vremea in Delta Dunarii poate fi capricioasa si puteti avea de suferit daca nu sunteti bine protejati.

Echipament in Delta Dunarii (click pe link) – Pentru a nu avea surprize la fata locului, cititi si acest articol de la noi de pe blog.

Email:

contact@descoperadeltadunarii.ro

Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp):

0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. TOATE rezervarile se fac doar in scris, completand formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP