fbpx

Excursie LENTA in Delta Dunarii, cu VAPORAS, la Mila23, 10-11h - program privat

Previous
Next

Bucura-te intr-un cadru intim de o excursie de o zi in ritm lent, cu un vaporas comod si stabil. Pe traseul stabilit, strabatem zonele cele mai salbatice de la Tulcea pana la Mila 23, in mijlocul Deltei Dunarii.

Pentru grupuri de pana la 6 persoane se va merge cu un vaporas de agrement de maxim 7 locuri (6 turisti si ghid)

Pentru grupuri de 7-11 persoane, se va merge cu un vaporas de agrement de maxim 11locuri  (11 turisti si ghid).

Intalnirea si imbarcarea

Va asteptam la punctul de imbarcare din capatul falezei Tulcea, la intrarea in Incinta Tulco, la punctul de imbarcare Ibis Tours (tinem acest program impreuna cu ei).

Parcarea masinilor

 • Masinile personale pot fi parcate in Tulcea, in curtea incintei Tulco in parcarea privata, pazita.
 • Costul parcarii este de 15 lei/zi/masina (pretul parcarii NU este inclus in pretul sejurului si este informativ, putand fi modificat de administratia portului, fara preaviz).
 • Pentru locurile de parcare nu se fac rezervari iar numarul locurilor este limitat.

Ora de plecare poate fi de la rasaritul soarelui, dar nu mai tarziu de ora 08:00. Fiind un program privat, ora de plecare o stabiliti voi si va rugam sa ne comunicati la rezervare, ce ora doriti.

Program:

7:45 – Prezentarea la punctul de imbarcare | 8:00 – Plecarea din Tulcea  | aprox 19:00 – Intoarcerea la punctul de imbarcare din Tulcea

Excursia dureaza in jur de 10-11 ore.

Coboram pe Bratul Tulcea pana la intersectia cu Canalul 36 (in aproximativ 15 minute de la plecare deja suntem in Delta Dunarii), coboram pe Canalul 36 si apoi facem dreapta pe Garla Sireasa, zone foarte bogate in fauna deltaica (pasari si animale de apa). Continuam excursia pe Garla Sontea, printre intinsuri inundate, pline de pasari si vegetatie acvatica. Aici vom avea ocazia sa vedem nuferi albi si galbeni, lebede, lisite, rate, gaste, lopatari, sitari de mal, tigatuns si probabil chiar pelicani. Strabatem apoi canalul Olguta si ajungem la Mila23, in mijlocul Deltei Dunarii. Durata acestui traseu este de aproximativ 3-4 ore. La Mila23 putem vizita satul, putem sa mancam un pranz traditional pescaresc (optional) intr-o gospodarie locala. Dupa masa de pranz pornim pe drumul de intoarcere, pe un traseu partial diferit ca la venire. Durata drumului de intoarcere este tot de aproximati 4 ore.

Costuri suplimentare: Masa de pranz poate fi luata la pensiunea Alexandru&Alexandra 3* sau intr-o gospodarie locala din acest sat. Se gateste in sistem de meniul zilei, acelasi meniu pentru toata lumea, pe baza de peste. La cerere se poate oferi meniu alternativ, cu pui sau vegetarian. Daca doriti masa de pranz, anuntati acest lucru ghidului, dimineata, la plecare.

Atentie! NU este restaurant, nu se pot da comenzi la sosire. Tarif meniu 60 lei/persoana, plata se face in numerar, direct la gospodarie.

Pretul excursiei:

Vaporas mic 1300 lei / excursie

Vaporas mare 1600 lei / excursie

Pretul include:

 • Vaporasul pentru excursia Tulcea – Mila23 – Tulcea (combustibilul este inclus)
 • Ghidaj in limba ROMANA, ghid membru al Asociatiei Ghizilor Profesionisti din Delta Dunarii
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autoritati (ARBDD).

Politica pentru copii:

 • Copiii indiferent de varsta se considera 1 loc pe vaporas
 • Supravegherea copiilor pe toata durata excursiei revine in exclusivitate parintilor.

Pretul NU include:

 • Masa de pranz la pensiune sau gospodarie locala din Mila23 – 60 lei/pers
 • Asigurari de orice fel (de calatorie, de bunuri etc)
 • Bauturile (altele decat apa la masa)

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP