Excursia pe lacuri din programul Descopera Delta Dunarii

Excursia pe lacuri din programul Descopera Delta Dunarii

Publicat de: Iliuta Publicat la: 17.09.2016 Afisari: 2514

Excursia pe lacuri din Delta Dunarii, cu plecare din Mila23 sau Crisan, este destinata clientilor inscrisi in programele Descopera Delta Dunarii.

Facem aceasta excursie in 2 etape, cu pauza pentru masa de pranz. Fiecare etapa dureaza 4 ore si va ducem in cele mai frumoase locuri din zona Mila23- Crisan.

Excursia de dimineata incepe dupa micul dejun, la ora 9:30 si tine pana la 13:30 cand ne intoarcem la masa de pranz.


Excursia de seara incepe cu 4 ore inainte de apus, astfel, in functie de sezon, puteti avea timp si de o mica siesta dupa masa de pranz. Excursia se termina la apus. Nimic nu se compara cu frumusetea unui apus pe un lac din Delta Dunarii.

In excursiile noastre includem lacurile Trei Iezere, Radacinos, Bogdaproste, Babina, Matita, Merhei, Furtuna si altele, precum si canalele frumoase dintre aceste lacuri. Cautam in permanenta locurile cu pasari, cu stoluri de pelicani ce pescuiesc pe lacuri sau se odihnesc pe maluri, locuri in care pescuiesc spectaculoasele chire sau locuri cu pasari de tarm. Cautam locuri in care sa vedeti flora de sezon, de la florile de primavara, trecand prin covoarele de nuferi, pana la florile de toamna. In orice anotimp, ghizii nostri stiu sa va arate frumusetile locului si sa va vorbeasca despre ele.


In functie de perioada din an in care alegeti sa veniti in excursie, de nivelul apei precum si de informatiile pe care le avem din teren, zilnic vom alege un traseu optim pentru aceasta excursie.

Viteza noastra de deplasare este mica, nu facem excursii rapide, vrem sa va aratam cat mai mult din ceea ce ofera natura fabuloasa din jurul nostru, sa intelegeti frumusetea si diversitatea Deltei Dunarii. Atat pe canale cat si pe lacuri vom merge incet si vom opri ori de cate ori avem ceva interesant de vazut.


Barcile cu care facem aceasta excursie sunt barci deschise, de excursii (exact ca in fotografia de mai jos). Nu sunt barci acoperite, nu sunt salupe sau vaporase. Sunt barci cosntruite de noi exclusiv pentru turism, barci ce calca foarte putin in apa si nu au acoperis. Astfel, putem intra in locurile frumoase, salbatice in care aveti ce sa vedeti, locuri in care barcile mari sau salupele nu au cum sa intre.

Iliuta Goean
Tags: lacuri, mila23, crisan

Postari similare