fbpx

Excursie în Delta Dunării "Nature Intensive eTour ", 4h - program de GRUP 2021

Bucurați-vă de frumusețea naturală incredibilă a florei și faunei de-a lungul apei, pe măsură ce barca se deplasează în liniște. În timp ce parcurgeți canalele Deltei Dunarii, vă puteti lăsa purtați de peisajul liniștit si de  împrejurimile încantatoare, lăsand in urma toată agitația cotidiană. Păsările, vegetatia  și apa strălucitoare, fac din turul cu barca cu motor electric, o experiență unică in deltă.

Este o excursie de 4 ore în care se pune mare accent pe biodiversitatea rezervației naturale. Alături de un ghid pasionat, implicat activ în proiecte de cercetare în domeniile biologiei și ecologiei, veți descoperi într-un timp scurt, cu viteză redusă, o parte din zonele sălbatice ale Deltei Dunării.

Alăturati-vă unui GRUP de până la 10 persoane, pentru o experiență de o zi în Delta Dunării, cu plecare din Tulcea

Plecarea din Tulcea se va face cu motorul termic (pe benzină), pe canalele navigabile până la intrarea în zona “liniștită” a Deltei Dunării, unde pentru un impact cât mai mic asupra naturii, se va trece la motorul electric. Pentru întoarcere se va folosi motorul termic, cu o viteză rezonabilă.

*Motorul electric nu poate fi folosit în zilele cu vânt puternic sau în zonele cu vegetație abundentă. Este posibil ca pe anumite porțiuni să fim nevoiți să folosim motorul principal al bărcii.

Program:

08:45 – Prezentarea la punctul de îmbarcare | 09:00 – Plecarea din Tulcea  | aprox 13:00 – Întoarcerea la punctul de îmbarcare din Tulcea

Întâlnirea și îmbarcarea

Întâlnirea cu ghidul are loc în Portul Tulcea Aval, la ora 08:45. Pentru informații cu privire la barca cu care veți merge în excursie, avem rugămintea să fiți prezenți cu cel puțin 15 minute înainte de plecare.

Excursia durează aproximativ 4 ore.

Detalii

Ritmul acestei excursii este extrem de relaxant, cu o viteză medie de sub 10 km/h, oferind suficient timp pentru a observa și înțelege ecosistemul acvatic și terestru. Este o experiență inedită pentru cei care nu au mult timp la dispoziție, dar care doresc să descopere într-un timp relativ scurt frumusețile deltaice și libertatea oferită de natură. În cele 4 ore de excursie, dorim să vă arătăm într-un mod silențios, ce are de oferit acest ținut spectaculos.

Tariful acestei excursii este de:

200 lei/pers

Prețul este per persoană, este exprimat în LEI (RON) și include TVA.

Disponibilitate pentru sezonul 2021

LuMaMiJoViSaDu
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   

Ziua excursiei : neselectata
(click in calendar pentru a selecta ziua):


Selectați ziua în care doriți excursia apoi dați click pe butonul CERE REZERVARE și completați formularul următor.

Puteți achita prin plată online cu cardul (link de plata) sau prin transfer bancar (avem conturi la Banca Transilvania și ING).

Pentru o rezervare la acest program plata se face integral iar confirmarea locurilor se face după intrarea banilor în contul nostru.

Prețul include:

 • 1 loc in barca de excursie Tulcea – Sontea – Tulcea.
 • Ghidaj în limba ROMÂNĂ, ghid membru al Asociației Ghizilor Profesioniști din Delta Dunării
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunării impuse de autorități (ARBDD)

Politica pentru copii:

 • Vârsta minimă pentru participarea la această excursie este de 5 ani (copiii născuți începând cu anul 2016)
 • Copiii plătesc tariful întreg, indiferent de vârstă (1 loc in barca)

Prețul NU include:

 • Asigurări de orice fel (de călătorie, de bunuri etc)

Opționale:

Barca pentru excursie:

Această excursie se face cu o BARCĂ DESCOPERITĂ, cu dubla motorizare, termica si electrica.. Detalii aici: Barcile noastre

Nefiind bărci de transfer (rapide), bărcile noastre merg cu viteză mică sau medie. Pentru un confort cat mai ridicat, toate bărcile sunt dotate cu banchete cu spătar. Fiecare persoană din barcă va primi o vestă de salvare ce va fi purtată pe tot parcursul excursiei (condiție legală).

În excursie

În funcție de sezon, de nivelul apei și de condițiile meteo, ghidul decide care este cel mai bun traseu de urmat.

Primăvara în Delta Dunării | Vara în Delta Dunării | Toamna în Delta Dunării

Echipament personal

Vă rugăm să aveți la voi:

 • Pantaloni lungi și bluze cu mânecă lungă, pentru a vă proteja de soare
 • Pălărie de soare (nu șapcă)
 • Ochelari de soare
 • Jachetă
 • Pelerină de ploaie
 • Încălțăminte pentru drumeții

Vă rugăm să luați foarte în serios aceste recomandări, vremea în Delta Dunării poate fi capricioasă și puteți avea de suferit dacă nu sunteți bine protejați.

Echipament în Delta Dunării (click pe link) – Pentru a nu avea surprize la fața locului, citiți și acest articol de la noi de pe blog.

Programul se desfășoară cu minim 4 persoane înscrise.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro

Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749 120 009 |  0742 070 779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. TOATE rezervările se fac doar în scris, completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP