fbpx

BREAKFAST ON BOAT - Excursie LENTA de 4h in Delta Dunarii - GRUP 2020

Previous
Next

O experienta unica, intr-o excursie de 4 ore, cu plecare din Tulcea. Vrem sa va aratam minunile naturii din Delta Dunarii, oferindu-va in acelasi timp un mic dejun special, o gustare pescareasca, cu produse autentice locale. 

Alatura-te unui GRUP de pana la 10 persoane, pentru o excursie de o zi in Delta Dunarii, cu plecare din Tulcea.

*Aceasta excursie se tine de luni pana joi, asa ca va recomandam sa va inscrieti din timp.

Program:

07:45 – Prezentarea la punctul de imbarcare | 08:00 – Plecarea din Tulcea (cu barca)  | aproximativ 12:00 – Intoarcerea la punctul de debarcare din Tulcea

Intalnirea si imbarcarea

Plecarea pentru aceasta excursie se face din Port Tulcea Aval, la ora 08:00. Pentru finalizarea platilor (daca este cazul) si comunicarea cu privire la barca cu care veti merge in excursie, va asteptam la ora 07:45.

Excursia dureaza in jur de 4 ore.

Facem aceasta excursie in ritm lent, cu o viteza medie de sub 10 km/h, pentru a va da timp sa observati tot ceea ce va prezinta ghidul si sa puteti savura micul dejun in acelasi timp. In aceste 4 ore vrem sa va aratam de ce sunt atat de apreciate produsele pescaresti locale (in special cele de la Deltaica) dar si de ce Delta Dunarii este un loc minunat. Vom merge foarte putin pe Dunare, apoi coboram pe Canalul 36 si Sontea. De aici, ghidul va decide traseul urmat, in functie de anotimp, de nivelul apei si de informatiile pe care le avem despre locurile in care se hranesc sau migreaza pasarile. Este o excursie in Delta Dunarii, prin care puteti gusta putin din aceasta minune a naturii, creata de apa, in care veti avea ocazia sa vedeti o buna parte din fauna si flora zonei dintre Tulcea si Cot Candura (Canalul Sontea).

Micul dejun preparat de Deltaica, este pregatit in portii individuale si gata de servit. Este produs in restaurantul Ivan Pescar, aveti garantia unor produse LOCALE, autentice, preparate din peste autohton, de captura. Fiind un mic dejun pe barca, NU putem oferi alternative culinare (vegan, fara peste etc). Va oferim o cafea buna sau un ceai la imbarcare si pornim intr-o aventura delicioasa, de 4 ore, in Delta Dunarii.

Deltaica:

Deltaica este o marcă de produse gastronomice pescărești din Delta Dunării, o companie de familie cu tradiție pescărească de un secol care urmărește creșterea reputației Deltei Dunării în lume și sprijină dezvoltarea comunităților deltaice prin realizarea de produse alimentare de calitate cu valoare nutritivă, cu specific local și indicație geografică, din materii prime și ingrediente naturale. Este partener (asociat fondator) – Ivan Pescar, restaurantul cu cea mai buna reputatie din Tulcea. Celebrul canotor Ivan Patzaichin, laureat cu aur de patru ori la Jocurile Olimpice este ambasadorul de brand al restaurantului Ivan Pescar & Scrumbia Bar, un proiect culinar al Asociaţiei Ivan Patzaichin – Mila 23 şi al Asociaţiei RO-PESCADOR. Misiunea restaurantului concept este de a aduce tradițiile pescărești din Dunăre în prim-planul circuitului gastronomic urban.

Pe principiul „Din apă, în farfurie” restaurantele formează, fără intermediari, unicul lanț alimentar scurt integrat din România, susținut de cele două companii, pornind de la pescuit, prelucrare și realizarea preparatelor.

Pretul acestei excursii este de:

200 lei/pers

Pretul este per persoana, este exprimat in LEI (RON) si include TVA.

Ziua excursiei : neselectata
(click in calendar pentru a selecta ziua):


Click pe butonul CERE REZERVARE si completeaza formularul urmator daca doresti sa achiti prin transfer bancar sau plata la ghiseul bancii Transilvania (orice sucursala). SAU

Click pe PLATESTE ONLINE (recomandat),  achita (integral) cu cardul si primesti confirmarea imediat.

Pretul include:

  • 1 loc in barca pentru excursia Breakfast on Boat
  • Ghidaj in limba ROMANA, ghid membru al Asociatiei Ghizilor Profesionisti din Delta Dunarii
  • Micul dejun (si cafea/ceai)
  • Apa plata imbuteliata
  • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autoritati (ARBDD)

Optionale:

Pretul NU include:

  • Bauturile (altele decat cafea/ceai si apa plata)
  • Asigurari de orice fel (de calatorie, de bunuri etc)

Politica pentru copii:

  • Varsta minima pentru participarea la aceasta excursie este de 5 ani (copiii nascuti incepand cu anul 2015)
  • Copiii platesc tariful intreg, indiferent de varsta (1 loc in barca)

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP