Descopera Delta Dunarii - atentie la falsuri!

Descopera Delta Dunarii - atentie la falsuri!

Publicat de: Iliuta Publicat la: 25.08.2016 Afisari: 1232

Stimati turisti, Descopera Delta Dunarii este o marca inregistrata la OSIM, de catre Iliuta Goean si cesionata catre SC Descopera Delta Dunarii SRL.

Conform legii, suntem singurii care putem folosi acest nume pe care l-am cladit cu foarte multa munca, seriozitate, dedicare si, mai ales, cu ajutorul vostru, clientii multumiti ai fimei noastre.

Ca la orice lucru bun care se intampla in Romania, foarte repede apar parazitii care copiaza la greu, astfel au aparut cateva siteuri si "promotii" ce ne copiaza numele, uneori cu liniute, alteori cu puncte intre cuvinte sau urmate de numele vreunui sat. NU avem nici o legatura cu acestea, incearca sa va induca numai in eroare, de cele mai multe ori straduindu-se sa va vanda copii "fidele" ale pachetelor noastre turistice, concepute si realizate de noi.

Din pacate, ca orice parazit, saracii de ei nici nu inteleg prea bine cum se deruleaza aceste programe deci nu vor fi capabili sa le faca la nivelul nostru.

Este trist ca vecinii din jurul nostru copiaza toate pachtele noastre de succes cuvant cu cuvant, activitate cu activitate si incearca sa le vanda ambalate frumos, la un nivel calitativ cel putin indoielnic.

Daca vreti sa aveti parte de programe originale, de excursii cu ghizi profesionisti si o logistica asigurata ca la carte, alegeti ORIGINALUL. Descopera Delta Dunarii este unic :-).

Multumim

Iliuta Goean

Tags: marca inregistrata