Concurs: #DDD2020HaiCuMine

Previous slide
Next slide

Arată-i cuiva cât țîi la el/ea. Distribuie pe pagina ta personală de Facebook sejurul sau excursia în Delta Dunării la care vrei să participi și etichetează persoană cu care îți dorești să mergi. Folosește #DDD2020HaiCuMine și poți câștiga un loc gratuit pentru persoana aleasă.

Cum particip:

Ai de făcut 3 pași:

1. Alege programul dorit și da-i SHARE

Intri pe siteul nostru (DescoperaDeltaDunarii.ro). Fiecare produs (program, sejur sau excursie), are la finalul paginii un buton de SHARE pe Facebook, pe care trebuie să dai click. Este necesar să ai un cont de Facebook pentru această operațiune.

2. Folosește hashtag și etichetează

În cadrul postării generate, folosește hashtag: #DDD2020HaiCuMine și etichetează persoana cu care vrei să mergi.

Detalii: Pentru a adaugă hashtag, copiază #DDD2020HaiCuMine și da-i paste în postare. Pentru a eticheta pe cineva, folosește @Nume-persoană (trebuie să fie numele pe care îl folosește pe Facebook).

Ar trebui să arate așa:

3. Trimite mesaj

Trimite-ne un mesaj, cu textul “M-am înscris” din pagină de Facebook (FB Messenger), și lasă-ne Numele și Prenumele (așa cum apar în cartea de identitate), număr de telefon MOBIL, adresa de email. Aceste date vor fi folosite la validarea câștigătorilor).

NU trimite datele personale că postare în pagină (nu este nevoie să vă faceți datele publice) ci doar în mesaj către noi. Citește mai jos, la POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE, cum vom folosi aceste date.

Regulament concurs:

1. Organizator:

Concursul organizat pe pagină de Facebook Descoperă Delta Dunării este conceput și administarat de către SC Dobrogea Misterioasă SRL.

Concursul se va desfășura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanțîi. Regulamentul oficial în cauza este întocmit și făcut public, conform legislației aplicabile în România.

2. Locul de desfășurare al concursului:

Concursui este organizat și se desfășoară pe pagină de Facebook Descoperă Delta Dunării. Pentru a participa la acest concurs, este necesar să aveți cont de utilizator pe Facebook, completat cu o adresa de e-mail valida și nume / prenume reale, similare cu cele din cartea de identitate.

3. Perioada de desfășurare a concursului:

Acest concurs se desfășoară între 1 Februarie 2020 și 30 Aprilie 2020.

Mecanismele de câștig sunt:

Tragere la sorți, iar extragerea se va face automatizat, prin intermediul platformei Trageri la Sorți, dintre toți participanțîi eligibili înregistrați conform mecanismelor descrise în fiecare concurs. Rezultatele extragerilor vor fi întotdeauna publicate pe pagină de Facebook și pe siteul Descoperă Delta Dunării.ro.

4. Înscrierea în concurs:

 • Pentru a participa la concurs, participanțîi trebuie:
 • Să dețînă un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume / prenume real,
 • Să acceseze pagină concursului și să urmeaze instrucțiunile descrise pentru a participa;
 • Organizatorul își rezeva dreptul de a șterge comentariile obscene sau alt gen de texte care promovează violență, limbaj neadecvat sau apartenențe politice etc.
 • Organizatorul își rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a ultizatorilor ce nu respectă cerințele concursului.
 • Oragnizatorul își rezervă dreptul de a elimina de pe pagină intervențiile și utilizatorii care generează conversațîi neconforme referitoare la concurs, ignorând prevederile prezentului regulament sau având în mod repetat solicitări în afară prevederilor prezentuli regulament.
 • Prin înscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garantează că are vârstă minimă împlinită de 18 ani și că poate dovedi ulterior cu acte.
 • Un participant poate fi descalificat (prin opțiunea de ștergere a informațiilor publicate de utilizator) în orice moment dacă Organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul și prezentul regulament.
 • Organizatorul consideră înscrierea la concurs că o acceptare implicită a acestui regulament și consideră orice date cu privire la participant adevărate și corecte.
 • În cazul descoperirii oricăror neconcordanțe referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va consideră respectivă participare valida.
 • Un participant poate câștigă un singur premiu pe durata acestui concurs.

5. Dreptul de participare:

Poate participa la acest concurs orice persoană fizică care are vârstă minimă împlinită de 18 ani, indiferent de sex, naționalitate sau religie. Prin excepție de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum și soțul/soția și rudele de gradul I și ÎI ale acestora.

6. Premii:

Avem pregătite pentru acest concurs un total de

9 premii

Câte 3 premii pe luna, în 3 extrageri, în fiecare prima săptămâna a lunilor Martie, Aprilie și Mai.

Premiul pentru acest concurs este un al doilea loc la oricare dintre programele noastre de grup. Acest al doilea loc, este oferit PREMIU, la achitarea primului loc la programul ales de către participant.

Achitarea primului loc se va face integral, în termen de 7 zile de la dată anunțării câștigătorilor. În cazul în care plata nu se efectuează în termenul stabilit, premiul se reporteaza către următorii participanți desemnați de platforma de tragere la sorți.

În cadrul acestui concurs, nu este posibilă înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani și/sau în alte obiecte, dar este permisă cedarea premiului câștigat către un terț, anunțat de către câștigător.

Dacă persoanele declarate câștigătoare nu confirmă primirea informațiilor despre câștig și nu trimit datele de verificare a identitățîi și vârstei lor, conform indicațiilor organizatorului în momentul afișării câștigătorilor, în termen de maximum 48 de ore de la dată afișării rezultatului concursului, premiul câștigat de persoană în cauza va fi reportat.

7. Politică de confidențialitate:

 • Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant își da acordul, în mod expres și neechivoc, cu privire la:
  Colectarea și prelucrarea de către Organizator a informațiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail pe care candidațîi o folosesc pentru a valida înscrierea în concurs precum și a datelor oferite cu acest scop.
 • Câștigătorii își dau, de asemenea, acordul să furnizeze date cum ar fi: nume/ prenume, vârstă,  nr de telefon, adresa e-mail, orașul din care provin, și a transmiterii acestora către Organizator în scopul acordării premiilor stabilite prin acest Regulament;
 • Câștigătorii își dau acrodul de publicare a numelui lor pe pagină de Facebook și pe siteul Organizatorului.
 • Organizatorul va păstra confidențialitatea cu privire la datele personale ale Câștigătorilor și le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament.
 • Participanțîi au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date (cu modificările și completările ulterioare), dreptul de informare, dreptul de opoziție, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum și dreptul de a se adresa justiției.

8. Litigii:

 • Eventualele litigii apărute între Organizator și participanțîi la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.
 • Organizatorul nu își va asumă nicio răspundere cu privire la pretențiile terților sau ale instituțiilor asupra premiilor câștigate de către participanți.
 • Organizatorul nu își asumă nicio răspundere cu privire la nefunctionarea rețelelor de telefonie fixă și/sau mobilă sau a rețelelor de Internet.
 • Organizatorul nu își asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informațîi false sau eronate.
 • Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncționalități în derularea concursului că urmare a acțiunilor unor unor terți cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai rețelelor de telecomunicațîi sau alțîi asemenea.
 • Organizatorul își rezervă dreptul unilateral de a descalifică un text/comentariu participant la concurs, dacă va consideră că acesta este licențios sau indecent.
 • Organizatorul își asumă responsabilitatea numai în ceea ce privește acordarea premiilor.
 • Organizatorul își rezervă dreptul de a șterge postări ce lezează imaginea companiei sau a concurenților înscriși, în mod direct sau prin asociere.
 • Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru conținutul generat și pentru utilizatorii înscriși în acest concurs, ori pentru consecințele care decurg din acesta acțiune.

9. Regulamentul concursului:

 • Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă și necondiționată a prevederilor prezentului Regulament și obligativitatea respectării acestora.
 • Organizatorul își rezervă dreptul de a modifică oricând prevederile prezentului
 • Regulament, în măsură în care se va impune acest lucru, cu condiția anunțării modificărilor pe pagină de Facebook. Modificările/formă modificată a
 • Regulamentului intră în vigoare imediat după publicarea online.
 • Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.
 • În cazul nerespectării prezentului regulament/concurs, premiile câștigate nu se vor acordă.

10. Contact:

Pentru mai multe informații referitoare la concurs, vă rugăm să ne scrieți pe pagină de Facebook Descoperă Delta Dunării sau la e-mail contact @ descoperadeltadunari.ro.

Iți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

Prima extragere

3 premii

Prima extragere a avut loc în data de 3 Martie 2020, la ora 11:00.

Câștigătorii sunt:

 • Poenariu Mihaela-Zoe
 • Fluerica Marian Florin
 • Nicolae Gina Ilona (retras)
 • Crăciun Cristina Mihaela

A 2-a extragere

3 premii

În urma extragerii de azi 3 Aprilie 2020, la ora 11:00.

Câștigătorii sunt:

 • Dragomirescu Anca Irina
 • Spac Nicolae Dorel
 • Torok Dani Renata

A 3-a extragere

3 premii

În urmă extragerii de azi 3 Mai 2020, la ora 11:00.

Câștigătorii sunt:

 • Antonescu Mihail
 • Antonescu Adriana Camelia
 • Radu Laura Maria
TOP