Câștigi cu EXPERIENȚELE Descoperă Delta Dunării!

Previous slide
Next slide

Descrie pe pagina noastră de Facebook experiența avută în Delta Dunării alături de echipa noastră și poți câștigă un voucher de 500 lei!

Cum particip:

Ai de făcut 3 pași:

1. Intră pe pagina noastră de Facebook și mergi la RECENZII
Intră pe pagină noastră de Facebook: Descoperă Delta Dunării, click pe rubrica RECENZII iar acolo așteptăm descirerea experienței voastre.

2. Descrie experientă ta în Delta Dunării, alături de noi
Descrie în câteva cuvinte experiență alături de noi și postează.

Ar trebui să arate așa:

3. Trimite mesaj

Trimite-ne un mesaj, cu textul “M-am înscris” din pagină de Facebook (FB Messenger), și lasă-ne Numele și Prenumele (așa cum apar în cartea de identitate), număr de telefon MOBIL, adresa de email. Aceste date vor fi folosite la validarea câștigătorilor).

NU trimite datele personale că postare în pagină (nu este nevoie să vă faceți datele publice) ci doar în mesaj către noi. Citește mai jos, la POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE, cum vom folosi aceste date.

Regulament concurs:

1. Organizator:

Concursul organizat pe pagină de Facebook Descoperă Delta Dunării este conceput și administarat de către SC Dobrogea Misterioasă SRL.

Concursul se va desfășura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanțîi. Regulamentul oficial în cauza este întocmit și făcut public, conform legislației aplicabile în România.

2. Locul de desfășurare al concursului:

Concursui este organizat și se desfășoară pe pagină de Facebook Descoperă Delta Dunării. Pentru a participa la acest concurs, este necesar să aveți cont de utilizator pe Facebook, completat cu o adresa de e-mail validă și nume / prenume reale, similare cu cele din cartea de identitate.

3. Perioada de desfășurare a concursului:

Acest concurs se desfășoară între 1 Iulie 2020 și 30 Septembrie 2020.

Mecanismele de câștig sunt:

Tragere la sorți, iar extragerea se va face automatizat, prin intermediul platformei Trageri la Sorți, dintre toți participanțîi eligibili înregistrați conform mecanismelor descrise în fiecare concurs. Rezultatele extragerilor vor fi întotdeauna publicate pe pagină de Facebook și pe siteul Descoperă Delta Dunării.ro.

4. Înscrierea în concurs:

Pentru a participa la concurs, participanțîi trebuie:

 • Să fi participat la unul dintre programele noastre în ultimii 3 ani.
 • Să dețina un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume / prenume real,
 • Să acceseze pagină concursului și să urmeaze instrucțiunile descrise pentru a participa;
 • Organizatorul își rezeva dreptul de a șterge comentariile obscene sau alt gen de texte care promovează violență, limbaj neadecvat sau apartenențe politice etc.
 • Organizatorul își rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a ultizatorilor ce nu respectă cerințele concursului.
 • Oragnizatorul își rezervă dreptul de a elimina de pe pagină intervențiile și utilizatorii care generează conversațîi neconforme referitoare la concurs, ignorând prevederile prezentului regulament sau având în mod repetat solicitări în afară prevederilor prezentuli regulament.
 • Prin înscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garantează că are vârstă minimă împlinită de 18 ani și că poate dovedi ulterior cu acte.
 • Un participant poate fi descalificat (prin opțiunea de ștergere a informațiilor publicate de utilizator) în orice moment dacă Organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul și prezentul regulament.
 • Organizatorul consideră înscrierea la concurs că o acceptare implicită a acestui regulament și consideră orice date cu privire la participant adevărate și corecte.
 • În cazul descoperirii oricăror neconcordanțe referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va consideră respectivă participare valida.
 • Un participant poate câștigă un singur premiu pe durata acestui concurs.

5. Dreptul de participare:

Poate participa la acest concurs orice persoană fizică care are vârstă minimă împlinită de 18 ani, indiferent de sex, naționalitate sau religie. Prin excepție de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum și soțul/soția și rudele de gradul I și ÎI ale acestora.

6. Premii:

Avem pregătite pentru acest concurs un total de

3 premii
Câte un premiu pe luna, în 3 extrageri, în fiecare prima săptămâna a lunilor August, Septembrie și Octombrie.

Premiul pentru acest concurs este un voucher de 500 lei,  ce poate fi folosit timp de 24 de luni, pentru achitarea (integrală sau parțială) a oricărui program de pe siteul nostru.

În cadrul acestui concurs, nu este posibilă înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani și/sau în alte obiecte, dar este permisă cedarea premiului câștigat către un terț, anunțat de către câștigător.

Dacă persoanele declarate câștigătoare nu confirmă primirea informațiilor despre câștig și nu trimit datele de verificare a identitățîi și vârstei lor, conform indicațiilor organizatorului în momentul afișării câștigătorilor, în termen de maximum 48 de ore de la dată afișării rezultatului concursului, premiul câștigat de persoană în cauza va fi reportat.

7. Politică de confidențialitate:

Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant își da acordul, în mod expres și neechivoc, cu privire la:
Colectarea și prelucrarea de către Organizator a informațiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail pe care candidațîi o folosesc pentru a valida înscrierea în concurs precum și a datelor oferite cu acest scop.
Câștigătorii își dau, de asemenea, acordul să furnizeze date cum ar fi: nume/ prenume, vârstă,  nr de telefon, adresa e-mail, orașul din care provin, și a transmiterii acestora către Organizator în scopul acordării premiilor stabilite prin acest

Regulament;

 • Câștigătorii își dau acrodul de publicare a numelui lor pe pagină de Facebook și pe siteul Organizatorului.
 • Organizatorul va păstra confidențialitatea cu privire la datele personale ale Câștigătorilor și le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament.
 • Participanțîi au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date (cu modificările și completările ulterioare), dreptul de informare, dreptul de opoziție, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum și dreptul de a se adresa justiției.

8. Litigii:

 • Eventualele litigii apărute între Organizator și participanțîi la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.
 • Organizatorul nu își va asumă nicio răspundere cu privire la pretențiile terților sau ale instituțiilor asupra premiilor câștigate de către participanți.
 • Organizatorul nu își asumă nicio răspundere cu privire la nefunctionarea rețelelor de telefonie fixă și/sau mobilă sau a rețelelor de Internet.
 • Organizatorul nu își asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informațîi false sau eronate.
 • Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncționalități în derularea concursului că urmare a acțiunilor unor unor terți cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai rețelelor de telecomunicațîi sau alții asemenea.
 • Organizatorul își rezervă dreptul unilateral de a descalifică un text/comentariu participant la concurs, dacă va consideră că acesta este licențios sau indecent.
 • Organizatorul își asumă responsabilitatea numai în ceea ce privește acordarea premiilor.
 • Organizatorul își rezervă dreptul de a șterge postări ce lezează imaginea companiei sau a concurenților înscriși, în mod direct sau prin asociere.
 • Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru conținutul generat și pentru utilizatorii înscriși în acest concurs, ori pentru consecințele care decurg din acesta acțiune.

9. Regulamentul concursului:

 • Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă și necondiționată a prevederilor prezentului Regulament și obligativitatea respectării acestora.
 • Organizatorul își rezervă dreptul de a modifică oricând prevederile prezentului Regulament, în măsură în care se va impune acest lucru, cu condiția anunțării modificărilor pe pagină de Facebook. Modificările/formă modificată a
 • Regulamentului intră în vigoare imediat după publicarea online.
 • Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.
 • În cazul nerespectării prezentului regulament/concurs, premiile câștigate nu se vor acordă.

10. Contact:

Pentru mai multe informațîi referitoare la concurs, va rugăm să ne scrieți pe pagină de Facebook Descoperă Delta Dunării sau la e-mail contact @ descoperadeltadunari.ro.

Prima extragere


1 voucher în valoare de 500 lei


Prima extragere a avut loc în dată de 3 August 2020, la ora 11:00.

Câștigător: Rusandu Olivia

A 2-a extragere

1 voucher în valoare de 500 lei


A 2-a extragere a avut loc în dată de 1 Septembrie 2020, la ora 11:00.

Câștigător: Petre Veronica Simina

A 3-a extragere


1 voucher în valoare de 500 lei


A 3-a extragere a avut loc în dată de 1 Octombrie 2020, la ora 11:00.

Câștigător: Iuliana Luca

Iți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP