Câștigi cu EXPERIENȚELE Descoperă Delta Dunării!

Previous
Next

Descrie pe pagina noastra de Facebook experienta avuta in Delta Dunarii alaturi de echipa noastra si poti castiga un voucher de 500 lei!

Cum particip:

Ai de facut 3 pasi:

1. Intra pe pagina noastra de Facebook si mergi la RECENZII

Intra pe pagina noastra de Facebook: Descopera Delta Dunarii, click pe rubrica RECENZII iar acolo asteptam descirerea experientei voastre.

2. Descrie experienta ta in Delta Dunarii, alaturi de noi

Descrie in cateva cuvinte experienta alaturi de noi si posteaza.

Ar trebui sa arate asa:

3. Trimite mesaj

Trimite-ne un mesaj, cu textul “M-am inscris” din pagina de Facebook (FB Messenger), si lasa-ne Numele si Prenumele (asa cum apar in cartea de identitate), numar de telefon MOBIL, adresa de email. Aceste date vor fi folosite la validarea castigatorilor).

NU trimite datele personale ca postare in pagina (nu este nevoie sa va faceti datele publice) ci doar in mesaj catre noi. Citeste mai jos, la POLITICA DE CONFIDENTIALITATE, cum vom folosi aceste date.

Regulament concurs:

1. Organizator:

Concursul organizat pe pagina de Facebook Descopera Delta Dunarii este conceput si administarat de catre SC Dobrogea Misterioasa SRL.

Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public, conform legislatiei aplicabile in Romania.

2. Locul de desfasurare al concursului:

Concursui este organizat si se desfasoara pe pagina de Facebook Descopera Delta Dunarii. Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa aveti cont de utilizator pe Facebook, completat cu o adresa de e-mail valida si nume / prenume reale, similare cu cele din cartea de identitate.

3. Perioada de desfasurare a concursului:

Acest concurs se desfasoara intre 1 Iulie 2020 si 30 Septembrie 2020.

Mecanismele de castig sunt:

Tragere la sorti, iar extragerea se va face automatizat, prin intermediul platformei Trageri la Sorti, dintre toti participantii eligibili inregistrati conform mecanismelor descrise in fiecare concurs. Rezultatele extragerilor vor fi intotdeauna publicate pe pagina de Facebook si pe siteul Descopera Delta Dunarii.ro.

4. Inscrierea in concurs:

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie:

 • Sa fi participat la unul dintre programele noastre in ultimii 3 ani.
 • Sa detina un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume / prenume real,
 • Sa acceseze pagina concursului si sa urmeaze instructiunile descrise pentru a participa;
 • Organizatorul isi rezeva dreptul de a sterge comentariile obscene sau alt gen de texte care promoveaza violenta, limbaj neadecvat sau apartenente politice etc.
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a ultizatorilor ce nu respecta cerintele concursului.
 • Oragnizatorul isi rezerva dreptul de a elimina de pe pagina interventiile si utilizatorii care genereaza conversatii neconforme referitoare la concurs, ignorand prevederile prezentului regulament sau avand in mod repetat solicitari in afara prevederilor prezentuli regulament.
 • Prin inscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garanteaza ca are varsta minima implinita de 18 ani si ca poate dovedi ulterior cu acte.
 • Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) in orice moment daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul si prezentul regulament.
 • Organizatorul considera inscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte.
 • In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida.
 • Un participant poate castiga un singur premiu pe durata acestui concurs.

5. Dreptul de participare:

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.

6. Premii:

Avem pregatite pentru acest concurs un total de

3 premii

Cate un premiu pe luna, in 3 extrageri, in fiecare prima saptamana a lunilor August, Septembrie si Octombrie.

Premiul pentru acest concurs este un voucher de 500 lei ce poate fi folosit timp de 24 de luni, pentru achitarea (integrala sau partiala) a oricarui program de pe siteul nostru.

In cadrul acestui concurs, nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia in bani si/sau in alte obiecte, dar este permisa cedarea premiului castigat catre un tert, anuntat de catre castigator.

Daca persoanele declarate castigatoare nu confirma primirea informatiilor despre castig si nu trimit datele de verificare a identitatii si varstei lor, conform indicatiilor organizatorului in momentul afisarii castigatorilor, in termen de maximum 48 de ore de la data afisarii rezultatului concursului, premiul castigat de persoana in cauza va fi reportat.

7. Politica de confidentialitate:

 • Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:
  Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail pe care candidatii o folosesc pentru a valida inscrierea in concurs precum si a datelor oferite cu acest scop.
 • Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi: nume/ prenume, varsta,  nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiilor stabilite prin acest Regulament;
 • Castigatorii isi dau acrodul de publicare a numelui lor pe pagina de Facebook si pe siteul Organizatorului.
 • Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.
 • Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare), dreptul de informare, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.

8. Litigii:

 • Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.
 • Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre participanti.
 • Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de Internet.
 • Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.
 • Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati in derularea concursului ca urmare a actiunilor unor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii sau altii asemenea.
 • Organizatorul isi rezerva dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, daca va considera ca acesta este licentios sau indecent.
 • Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiilor.
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge postari ce lezeaza imaginea companiei sau a concurentilor inscrisi, in mod direct sau prin asociere.
 • Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii inscrisi in acest concurs, ori pentru consecintele care decurg din acesta actiune.

9. Regulamentul concursului:

 • Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului
 • Regulament, in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor pe pagina de Facebook. Modificarile/forma modificata a
 • Regulamentului intra in vigoare imediat dupa publicarea online.
 • Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania.
 • In cazul nerespectarii prezentului regulament/concurs, premiile castigate nu se vor acorda.

10. Contact:

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti pe pagina de Facebook Descopera Delta Dunarii sau la e-mail contact @ descoperadeltadunari.ro.

Prima extragere

1 voucher in valoare de 500 lei

Prima extragere a avut loc in data de 3 August 2020, la ora 11:00.

Castigator: Rusandu Olivia

A 2-a extragere

1 voucher in valoare de 500 lei

A 2-a extragere a avut loc in data de 1 Septembrie 2020, la ora 11:00.

Castigator: Petre Veronica Simina

 

A 3-a extragere

1 voucher in valoare de 500 lei

A 3-a extragere a avut loc in data de 1 Octombrie 2020, la ora 11:00.

Castigator: Iuliana Luca

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP