Bonusuri 2017

Bonusuri 2017

Publicat de: Iliuta Publicat la: 26.08.2016 Afisari: 1461

Pentru inscrierile timpurii pentru sezonul 2017, ti-am pregatit la majoritatea pachetelor turistice, bonusuri generoase.

Astfel, in functie de data la care alegi sa te inscrii, vei primi aceste bonusuri:

Pentru inscrieri pana la 31 ianuarie 2017, veti primi toate cele 3 bonusuri: Pachet de suveniruri + Excursie la rasarit + Inchiriere binoclu

Pentru inscrieri pana la 28 februarie 2017, veti primi Excursie la rasarit + Inchiriere binoclu

Pentru inscrieri pana la 31 martie 2017, veti primi Excursie la rasarit.

Bonusurile detaliate sunt:

PACHET SUVENIRURI = veti primi un voucher in valoare de 50 lei (1 voucher de persoana) pe care il veti putea folosi la punctul nostru de imbarcare pentru a cumpara suveniruri. Puteti alege harti, carti postale, carti de joc, magneti de frigider, brosuri si multe alte suveniruri din gama noastra. Voucherul trebuie tiparit si prezentat la magazin. Un voucher poate fi folosit o singura data.

EXCURSIA LA RASARIT = se refera la o excursie la rasarit / persoana / sejur. La rezervare veti primi si voucherul pentru aceasta excursie. Excursia se organizeaza pe durata fiecarui sejur, o singura data. Ghidul va va anunta in care dintre zile (conform prognozei meteo, alegem ziua cu cea mai mica sansa de nori) se va organiza excursia precum si ora inceperii excursiei (in functie de ora de rasarit a soarelui). Atentie! Barca pleaca la ora anuntata, nu putem astepta dupa nici un intarziat, soarele rasare la ora fixa.

INCHIRIERE BINOCLU = inchirierea unui binoclu (8X40), pe durata programului ales. Atentie! Este vorba de inchiriere, nu veti lua binoclul acasa! Acest binoclu se inchiriaza in conditiile stipulate pe site.

In cazul in care nu doriti sa primiti aceste bonusuri, acestea NU se scad in nici un fel din pret.

Intra la fiecare program in parte, sa vezi ce bonusuri poti primi!

Tags: bonusuri