Avem noutati pentru sezonul 2018!

Avem noutati pentru sezonul 2018!

Publicat de: Iliuta Publicat la: 31.08.2017 Afisari: 3258

Pentru sezonul 2018 avem cateva noutati pe care vrem sa vi le prezentam, pentru a va fi mai usor sa va organizati vacanta alaturi de noi, in Delta Dunarii. Dupa discutii constructive cu clientii nostri, am analizat cu mare atentie dorintele lor si:

1. Prezentarea ofertelor / programelor / pensiunilor

Am renuntat sa mai impartim ofertele pe pensiuni pentru ca erau prea multe oferte si era dificil sa cauti printre ele, trebuiau deschise mai multe pagini pentru a vedea la care pensiune sunt locuri libere intr-o anumita perioada iar de pe telefon sau tableta acest lucru era putin anevoios. Acum am impartit ofertele pe PROGRAME, astfel, pentru oricare dintre programe, aveti la dispozitie un tabel cu toate cele 4 pensiuni si puteti vedea intr-un singur loc toate preturile si numarul de locuri disponibile. Acum puteti selecta pensiunea dorita din formularul de rezervare.

Tabelul este foarte usor de urmarit datorita coloanelor colorate, impartite pe pensiuni.

2. Mesele de pranz

Pentru ca in toate locatiile cu care lucram am ales cea mai buna varianta de meniu, mai multi clienti ne-au semnalat faptul ca este foarte multa mancare la pranz si au considerat acest lucru o risipa care influenteaza nejustificat costul programelor. De asemenea, au mai fost opinii ale unor clienti care ar fi dorit ca in locatiile in care este posbila comanda a la carte, sa isi poata alege singuri ce doresc sa manance. In consecinta, am lansat programele turistice pentru sezonul 2018 in varianta DEMIPENSIUNE. In acest fel am rezolvat dorintele mai multor clienti.

- fiecare client isi poate comanda ceea ce doreste sa manance la pranz in locatiile in care acest lucru este posibil (Sulina si Sf Gheorghe, unde exista restaurante) sau pot decide singuri daca doresc mesele de pranz in oricare dintre locatii.

- pretul pachetelor turistice estet acum mult mai accesibil

3. Turele cu caiace ASISTATE

Si de aici am eliminat mesele si bautura. Aveam tendinta sa ducem mancare buna si multa, ceea ce influenta foarte tare costul programului. Acum venim doar cu logistica: caiace, ghid, barca de asistenta; iar voi veniti cu restul, adica mancarea si bautura, in canintatea si calitatea dorita de fiecare in parte.

Tags: 2018