Oferta senzationala, marca Descopera Delta Dunarii, un sejur de 7 zile / 6 nopti. Daca vrei sa simti Delta Dunarii cu adevarat, sa o intelegi, sa vezi o mare parte din ea, atunci stai o saptamana aici. Respira aerul, simte apa, miroase florile, admira pasarile, intelege oamenii si locurile si vom vedea daca mai vrei sa pleci :-).

Ce am adus nou in 2018! (citeste pe blog)

V-am pregatit un program care include o mare parte din Delta Dunarii, ture pe trasee bine gandite, care acopera o cat mai mare diversitate din ceea ce ofera Delta Dunarii, o locatie de cazare exceptionala, Casa Vanessa 3*, din Mila23 si mese bune, din peste proaspat, gatit in stilul traditional local. Ca excursii, aveti o zi de ture pe lacurile din nordul bratului Sulina (Babina, Matita, Merhei, Trei Iezere, Bogdaproste, Fortuna, Ligheanca), o zi tura la padurea Letea, o zi excursie la Sulina, o zi de excursie la Sfantu Gheorghe (inclusiv Sacalinul) si o zi de odihna, sa va reveniti dupa atata mers cu barca.

4 zile de excursii incluse:

 1. O zi excursie pe lacuri, in doua etape de cate 4 ore, dimineata si seara, cu pauza pentru masa de pranz la pensiune.
 2. O zi excursie la Letea, cu vizitarea Padurii Letea
 3. Excursie la Sulina, cu vizitarea orasului si timp liber la MARE.
 4. Excursie la Sfantu Gheorghe, cu vizitarea rezervatiilor Arinisul Erenciuc (cea mai mica zona strict protejata din Delta Dunarii) si Sacalin.

Descopera Delta Dunarii intr-un sejur extins, in care veti descoperi atat partea de "balta" adica apele, zona de grind desertic si impadurit, Letea, singurul oras din Delta Dunarii, Sulina, dar si locul in care Dunarea se varsa in Marea Neagra si unde se continua formarea Deltei, Sfantu Gheorghe. In plus puteti testa o tura de canoe sau pescuit in ziua libera.

 • Cea mai buna echipa de ghizi din Delta Dunarii, cu 13 ani de experienta in acest domeniu, membrii ai Asociatiei Ghizilor Profesionisti din Delta Dunarii
 • Conditii foarte bune de cazare si masa.
 • Program original, creat si realizat de noi, in conditii logistice foarte bune.
 • Program cu pret FIX (nu exista costuri ascunse)
 • Avem barci construite special pentru turism, stabile si sigure.
 • Suntem permanent in Delta Dunarii, stim zi de zi ce se schimba, unde sunt pasari si animale.

peisaj delta dunarii

Datele acestui pachet special sunt:

Cod GRUP
Perioada
Pensiune / Numar de locuri DISPONIBILE / Pret
Casa Pescarului Vanessa Pelicanul Cret Filippo
Locuri Pret Locuri Pret Locuri Pret Locuri Pret
SZS09 23-29 iulie 0 1850 0 1850 0 1750 0 1750
SZS10 30 iul - 5 aug 0 1850 0 1850 0 1750 0 1750
SZS11 6-12 august 0 1850 0 1850 0 1750 0 1750
SZS12 20-26 august 0 1850 0 1850 0 1750 0 1750
SZS13 27 aug - 2 sept 0 1850 0 1850 0 1750 12 1750
SZS14 3-9 septembrie 0 1800 2 1800 2 1700 10 1700
SZS15 10-16 septembrie 0 1800 16 1800 10 1700 16 1700

Legenda tabel:

Coloana fiecarei pensiuni are o anumita culoare ca sa puteti urmari mai usor derularea acesteia pe perioade.

Coloana numita LOCURI se refera la numarul de locuri disponibile in perioada respectiva la acea pensiune. EX: daca vedeti afisat 10, inseamna ca sunt 10 locuri disponibile, daca este afisat 0, inseamna ca NU mai sunt locuri.

Coloana PRET defineste pretul sejurului pentru fiecare perioada in parte. Pretul este per persoana si este exprimat in LEI (RON).

Vrei sa inscrii un grup de minim 8 persoane (adulti)? Suna pentru pret!

Pretul include:

 • Cazare la pensiunea aleasa, in camera dubla, pentru 6 nopti
 • Demipensiune (cina din prima zi, mic dejun si cina in zilele 2, 3, 4, 5 si 6, mic dejun in ultima zi)
 • Excursia pe lacuri (o zi, in 2 etape de cate 4 ore)
 • Excursia la Letea (o zi)
 • Excursia la Sulina (o zi)
 • Excursia de Sf Gheorghe (o zi)
 • Transferurile cu barca, Tulcea - Mila23 si retur
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autoritati (ARBDD).

Optionale:

 • Supliment single 500 lei / persoana / sejur la Casa Pescarului
 • Supliment single 440 lei / persoana / sejur la Vanessa
 • Supliment single 400 lei / persoana / sejur la Pelicanul Cret
 • Supliment single 360 lei / persoana / sejur la Filippo
 • Pranzurile la pensiunea la care sunteti cazati, in zilele cu excursia pe lacuri si joi, in ziua libera (se anunta dimineata, la mic dejun) - 50 lei/pers
 • Pranzul la Letea, se anunta ghidului in dimineata plecarii – 50 lei/pers
 • Pranzurile la Sulina si Sf Gheorghe – se pot lua la restaurantele locale
 • Excursie la rasaritul soarelui - 50 lei/pers
 • Inchiriere binocluri si lunete
 • Cutii impermeabile pentru echipamente si bagaje

Pretul NU include:

 • Bauturile
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice (Farul din Sulina, muzee)
 • Transportul in Sulina si Sf Gheorghe (microbuz sau taxi)

Politica pentru copii

 • Copiii pana la 6 ani platesc 25% din pretul pachetului.
 • Copiii 6-12 ani platesc 50% din pretul pachetului
 • Copiii peste 12 ani se incadreaza la adulti
 • Supravegherea copiilor pe toata durata sejurului revine in exclusivitate parintilor.

*La imbarcare va rugam sa prezentati o copie dupa certificatul de nastere al copiilor. In caz contrar ne rezervam dreptul de a incadra copiii la varsta estimata de noi.

sejur delta dunarii

Detalii sejur 7z/6n in Delta Dunarii 2018 - Mila 23

O propunere de program arata asa*:

Va asteptam la Port Aval - Tulcea, la o ora 16:00. Masinile personale pot fi parcate in Tulcea, chiar in curtea Portului Aval, in parcare privata, pazita, cu un cost de 10 lei/zi/masina (pretul parcarii NU este inclus in pretul sejurului). Va conducem la Mila23. Vom merge pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii, traseul turistic nr 1 (Canal 36, Garla Sireasa, Garla Sontea, Canalul Olguta, Dunarea Veche - Sat Mila23. Va cazam la pensiunea la care ati facut rezervarea.
Seara avem pregatita pentru voi o cina pescareasca delicioasa.
Dupa mic dejun (ora 8:30) pornim in excursia pe lacuri (ora 9:30). Plecam in excursia pe lacurile din jur in 2 iesiri de cca 4 ore, una de dimineata si una dupa masa de pranz. In functie de cotele apelor Dunarii precum si in functie de informatiile proaspete pe care le avem despre locurile pe care se hranesc grupuri mari de pasari vom alege traseul cel mai bun in fiecare zi.
La ora 13:30 ne intoarcem la masa de pranz (optional), mancam, ne relaxam putin apoi, cu 4 ore inainte de apus, iesim din nou pe apa, pe o alta ruta iar la intoarcere (dupa apus), ne asteapta o cina traditionala, bazata pe peste proaspat.
De dimineata, dupa mic dejun (ora 8:30), plecam in excursie (ora 9:30). Mergem in excursie la Padurea Letea si Satul Letea. Pana in Satul Letea mergem cu barca iar de acolo luam masina si mergem la Padurea Letea. Vedem punctele de larg interes, ne plimbam putin prin nisipul fin apoi ne intoarcem la barca si pornim inapoi spre Mila23. Masa de pranz (optional) o vom lua intr-o gospodarie locala, foarte frumoasa, unde gazdele gatesc impecabil. Vrem sa vedeti si o alternativa la mancarea lipoveneasca, cea hahola (ucrainiana) care desi este asemanatoare, are particularitatile ei.

Seara avem pregatita din nou o cina traditionala pescareasca.

Astazi, JOI, este ziua de relaxare ... sau, daca doriti activitate si in aceasta zi, va putem oferi:

1. O tura cu canoe pe cont propriu (selfguided) si in acest caz noi doar va punem canoea si veste de salvare la dispozitie si puteti explora zona din jurul satului Mila23 in voie. Aceasta varianta nu va costa nimic in plus.

2. O tura cu canoe, cu GHID. LA fel ca cea d emai sus dar veti fi asistati de un ghid. Costul este de 50 lei/pers (este nevoie de 2 persoane pentu a merge in canoe)

3. O excursie cu barca si GHID la padurea Caraorman - costul este de 150 lei/pers si avem nevoie de minim 2 persoane pentru a face aceasta excursie.

Mesele de pranz (optionale) le puteti lua la pensiune sau la pachet (se anunta cu o seara inainte). Daca mergeti la excursia la Caraorman, masa de pranz (optional) va fi in satul Caraorman.

De dimineata, dupa mic dejun (ora 8:30), plecam in excursie la Sulina (ora 9:30). Coboram pe Dunarea Veche pana la Crisan iar de acolo pe bratul Sulina pana in orasul Sulina. Vizitam punctele de interes, adica bisericile vechi, farul-muzeu Jean Bart si Catedrala Sf Nicolae si Alexandru. La amiaza luam pranzul (optional) la un restaurant local si apoi mergem cu microbuzul la plaja. Daca exista doritori, oprim si la vestitul cimitir din Sulina si apoi ne reunim cu restul grupului pe plaja. Avem la dispozitie 2-3 ore pentru balaceala in mare (in functie de temperatura de afara si a apei) apoi ne intoarcem la barca si pornim spre casa.

Seara avem pregatita din nou o cina traditionala pescareasca.

Dupa mic dejun (ora 8:30) pornim in excursia la Sfantu Gheorghe (ora 9:30). Plecam din Mila 23 spre Crisan, apoi spre Caraorman, traversam lacul Puiu, lacul Erenciuc, trecem foarte incet prin mica rezervatie Arinisul Erenciuc si vedem putinii arini care au mai ramas in aceasta zona. In dreptul satului Sf Gheorghe intram in laguna Sacalin, o zona unica in Delta Dunarii, loc de hranire si refugiu pentru mii de pasari.

Dupa aceasta tura, mergem in satul Sfantu Gheorghe unde puteti avea masa de pranz (optional) la un restaurant local, cu terasa pe malul Dunarii si vom degusta celebrul storceag de sturion, o reteta din acest sat (un storceag adevarat poate fi mancat numai la Sfantu Gheorghe).

Dupa masa de pranz mergem putin prin sat sa vedem casele, oamenii, locurile apoi pornim inapoi pe un alt traseu, mergem spre Sulina pe Garla Imputita iar de acolo pe Dunare pana la Crisan si apoi pe Dunarea Veche pana la Mila 23. Ajungem la Mila23 undeva pe seara si avem pregatita o cina buna, gatita in stilul lipovenesc.

Mic dejun la ora 8:30 iar la 9:30 pornim spre Tulcea, tot pe traseul turistic pe care am venit. In acest fel, practic aveti incluse 4 excursii in 4 zile. In jur de ora 12:00 debarcam la Tulcea si ne luam "La revedere'.

*Ordinea zilelor  in care sunt facute excursiile poate sa difere de aceasta prezentare. Decidem ordinea in care facem aceste excursii in functie de disponibilitatile partenerilor nostri (ex: masinile de teren la Letea).

cazare delta dunarii

Cazarea in Delta Dunarii, Mila23

Se face in pensiunea aleasa de dvs. Puteti alege intre cele 4 pensiuni vandute exclusiv prin Descopera Delta Dunarii:

Pensiunea Casa Pescarului 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) –  Pensiune premium din portofoliul nostru. Casa are 7 camere cu baie proprie, 3 camere sunt cu doua paturi si 4 matrimoniale.

Pensiunea Vanessa 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) –  Pensiune premium din portofoliul nostru. Casa are 8 camere cu baie proprie, 3 camere sunt cu doua paturi si 5 matrimoniale.

Pensiunea Pelicanul Cret 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) – Pensiune dedicata familiilor cu copii, aici avand camere triple. Casa are 7 camere cu baie proprie, 3 camere sunt triple, 2 sunt cu doua paturi si 2 matrimoniale.

Pensiunea Filippo 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) – Pensiune dedicata cuplurilor. Casa are 8 camere cu baie proprie, 2 sunt cu doua paturi iar 6 sunt matrimoniale. Camerele sunt mici dar bine utilate.

Excursiile in Delta Dunarii

Detalii despre excursiile incluse in acest sejur in Delta Dunarii

Viteza noastra de deplasare este mica, suntem specializati in excursii lente, destinate vizitarii Deltei Dunarii si nu in transporturi in viteza din care nu aveti ce sa vedeti. Barcile noastre merg cu o viteza medie de aprox 10 km/h si vom opri in toate punctele de interes pentru savurarea peisajelor mirifice, pentru cateva fotografii cu fauna si flora Deltei, sa aveti ce arata celor de acasa. In nici un caz nu vom transforma excursia in sport nautic sau curse de barci.
Tot timpul vom cauta sa va invatam cate ceva despre locurile prin care mergem, despre pasarile si flora Deltei, tot timpul vom cauta aglomerari de pasari si locuri cu flora specifica anotimpului in care facem excursia. Fiecare anotimp are frumusetile sale, fiecare zona a Deltei are un specific aparte pe care va vom ajuta sa-l intelegeti, sa vedeti ce anume face Delta atat de speciala in lumea Naturii.
Barca cu care veti merge in Delta Dunarii, este o barca deschisa, dotata cu banchete cu spatar si perne pentru un confort cat mai ridicat, cu o foarte buna stabilitate si siguranta. Cu aceasta barca NU se cara peste, este foarte curata si este folosita numai pentru turism. Sunt barci fabricate de cel mai mare producator roman de barci, dupa conceptul nostru. Fiecare persoana din barca va primi o vesta de salvare.
Grup - fiind o oferta de grup inseamna ca tot grupul merge cu aceasi barca, la aceleasi ore (orele din program). Va rugam sa fiti la imbarcare la orele stabilite, atat pentru transferuri cat si pentru excursii. Neprezentarea dvs la imbarcare, la ora stabilita inseamna pierederea zilei/etapei de excursie sau a transferului. In acest caz nu se ramburseaza costul excursiei sau al transferului si nici nu avem obligatia de a pune la dispozitia intarziatilor o alta barca. Va putem oferi o alta barca, in functie de disponibilitatea din ziua respectiva dar o veti achita separat de costul pachetului turistic.
Indiferent de anotimp, in Delta Dunarii trebuie sa aveti la voi pantaloni lungi si bluze cu maneca lunga, palarie de soare (nu sapca pentru ca va veti arde urechile), ochelari de soare (preferabil cu lentile polarizate), pelerina de ploaie. Primavara si toamna o geaca si o caciula nu trbeuie sa va lipseasca din bagaj. Vara, crema de protectie solara este foarte necesara.
Va rugam sa luati foarte in serios aceste echipamente, vremea in Delta Dunarii poate fi foarte capricioasa si puteti avea de suferit daca nu sunteti bine protejati.

Echipament in Delta Dunarii (click pe link) - Ca sa nu aveti surprize la fata locului, cititi si acest articol de la noi de pe blog.

mila23

Contact:

email  Email: contact@descoperadeltadunarii.ro 

telefon whats up sms Tel: 0763 869 400  |  0749 120 009

Acest program are loc indiferent de numarul de persoane inscrise!

Rezervari:

Rezervarile se fac pe baza achitarii unui avans de 20% din pretul pachetului.

Plati:

Avansul poate fi achitat prin banca (transfer bancar sau depunere in numerar la casierie) sau cu cardul, online, prin sistemul EuPlatesc.

Diferenta de pret poate fi achitata prin aceleasi instrumente bancare INAINTE de intrarea grupului sau numerar la sosire.

Inainte de rezervare va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile, cererea unei rezervari implica acceptarea termenilor si conditiilor.

Pentru rezervare aveti formularul putin mai jos.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Toate opiniile despre Sejur in Delta Dunarii 7z/6n - Mila23 - LACURI + LETEA + SULINA + Sf Gheorghe - 2018Sejur in Delta Dunarii 7z/6n - Mila23 - LACURI + LETEA + SULINA + Sf Gheorghe - 2018

de la 1.700 lei/pers


Etichete: 2018, mila23, lacuri, letea, sulina, sf gheorghe 3*, 7z/6n

Opinii
Pensiunea Vanessa 3*, Mila23
Am achizitionat acest pachet la inceputul lunii august si nu am fost deloc dezamagiti. Totul a fo..
Dragos postat la: 02/01/2014
Excursie de o zi in Delta Dunarii - Tulcea - Letea - program de GRUP 2018
Excursie minunată!!Traseul ales,ghidul,prănzul la Letea,totul perfect!!❤Mulțumim echipei Descoperă D..
Magdolna postat la: 14/09/2017
Pensiunea Filippo 3*, Mila 23, Delta Dunarii
Mi-au placut: Ghidul a fost exceptional (pregatire, atitudine etc). Excursiile (traseele) foarte ..
Alina Ionescu postat la: 13/10/2014
Pensiunea Pelicanul Cret , 3*, Mila 23
Multumim frumos pentru tot! A fost exceptional. De la plecarea de la Tulcea si pana la intoarcerea i..
Ioana Bocsa postat la: 11/05/2016