Oferta senzationala, marca Descopera Delta Dunarii, pentru sezonul 2018, un sejur de 5 zile / 4 nopti, in cele mai bune locatii de cazare de 3* din Mila23, Casa Pescarului, Vanessa, Pelicanul Cret si Filippo. Pe langa programul nostru de succes, o zi de excursii pe lacuri + o zi excursie la Padurea Letea, am adugat si o excursie de o zi la Sulina, o destinatie foarte solicitata si pe care ghizii nostri stiu sa o prezinte foarte bine.

Ce am adus nou in 2018! (citeste pe blog)

Acum aveti ocazia sa descoperiti pe langa natura fantastica a Deltei Dunarii si acest oras deosebit, cu o istorie foarte interesanta, cu multe obiective istorice si, desigur, cu renumita plaja Sulina, unde veti avea ocazia sa va balaciti in apa marii, dupa ce vizitam orasul. Fiind un oras deosebit de intersant, am ales sa facem in acest loc o excursie de o zi pentru a putea vedea pe indelete toate locurile frumoase si sa va lasam si cateva ore de plaja / baie in mare. Pe langa toate acestea, veti avea si o cazare deosebita in Delta Dunarii, la pensiunile aflate exclusiv in reteaua noastra si demipensiune in locatia aleasa.

3 zile de excursii incluse:

1. Excursie pe lacuri, in 2 etape a cate 4 ore, dimineata si seara.

2. Excursie la Letea, cu vizitarea padurii Letea.

3. Excursie la Sulina, cu vizitarea orasului si timp liber la Mare.

Descopera Delta Dunarii intr-un sejur extins, in care veti descoperi atat partea de "balta" adica apele, zona de grind desertic si impadurit, Letea dar si singurul oras din Delta Dunarii, Sulina.

 • Cea mai buna echipa de ghizi din Delta Dunarii, cu 13 ani de experienta in acest domeniu, membrii ai Asociatiei Ghizilor Profesionisti din Delta Dunarii
 • Conditii foarte bune de cazare si masa.
 • Program original, creat si realizat de noi, in conditii logistice foarte bune.
 • Program cu pret FIX (nu exista costuri ascunse)
 • Avem barci construite special pentru turism, stabile si sigure.
 • Suntem permanent in Delta Dunarii, stim zi de zi ce se schimba, unde sunt pasari si animale.

excursii delta dunarii

Datele acestui pachet special sunt:

Cod GRUP
Perioada
Pensiune / Numar de locuri DISPONIBILE / Pret
Casa Pescarului Vanessa Pelicanul Cret Filippo
Locuri Pret Locuri Pret Locuri Pret Locuri Pret
CZP10 29 iul - 2 aug 0 1450 0 1450 8 1350 10 1350
CZP11 2-6 august 0 1450 0 1450 0 1350 0 1350
CZP12 12-16 aug Sf Maria 0 1600 0 1600 2 1500 8 1500
CZP13 19-23 august 0 1450 0 1450 0 1350 6 1350
CZP14 23-27 august 2 1450 2 1450 0 1350 10 1350
CZP15 30 aug - 3 sept 0 1450 0 1450 0 1350 12 1350
CZP16 6-10 septembrie 0 1400 6 1400 4 1300 12 1300
CZP17 13-17 septembrie 0 1400 0 1400 10 1300 0 1300

Legenda tabel:

Coloana fiecarei pensiuni are o anumita culoare ca sa puteti urmari mai usor derularea acesteia pe perioade.

Coloana numita LOCURI se refera la numarul de locuri disponibile in perioada respectiva la acea pensiune. EX: daca vedeti afisat 10, inseamna ca sunt 10 locuri disponibile, daca este afisat 0, inseamna ca NU mai sunt locuri.

Coloana PRET defineste pretul sejurului pentru fiecare perioada in parte. Pretul este per persoana si este exprimat in LEI (RON).

Vrei sa inscrii un grup de minim 8 persoane? Suna pentru pret!

Pretul include:

 • Cazare la pensiunea aleasa, in camera dubla, pentru 4 nopti
 • Demipensiune (cina in prima zi, mic dejun si cina in zilele 2, 3 si 4 si mic dejun in ultima zi)
 • Excursia pe lacuri (o zi, in 2 etape de cate 4 ore)
 • Excursia la Letea (o zi)
 • Excursia la Sulina (o zi)
 • Transferurile cu barca, Tulcea - Mila23 si retur
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autoritati (ARBDD).

Optionale:

 • Supliment single 335 lei / persoana / sejur la Casa Pescarului
 • Supliment single 300 lei / persoana / sejur la Vanessa
 • Supliment single 270 lei / persoana / sejur la Pelicanul Cret
 • Supliment single 240 lei / persoana / sejur la Filippo
 • Pranzul la pensiunea la care stati (in ziua cu excursia pe lacuri) – 50 lei/persoana, se anunta dimineata, la mic dejun
 • Pranzul la Letea – 50 lei/pers, se anunta in dimineata plecarii la Letea, ghidului din barca
 • Pranzul la Sulina – la alegere, la restaurantele locale
 • Excursie la rasaritul soarelui - 50 lei/pers
 • Inchiriere binocluri si lunete
 • Cutii impermeabile pentru echipamente si bagaje

Pretul NU include:

 • Bauturile
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice (Farul din Sulina, muzee)
 • Transportul in Sulina (microbuz sau taxi)

Politica pentru copii

 • Copiii pana la 6 ani platesc 25% din pretul pachetului.
 • Copiii 6-12 ani platesc 50% din pretul pachetului
 • Copiii peste 12 ani se incadreaza la adulti
 • Supravegherea copiilor pe toata durata sejurului revine in exclusivitate parintilor.

*La imbarcare va rugam sa prezentati o copie dupa certificatul de nastere al copiilor. In caz contrar ne rezervam dreptul de a incadra copiii la varsta estimata de noi.

sejur delta dunarii

Detalii sejur 5z/4n in Delta Dunarii 2018 - Mila 23

O propunere de program arata asa:

Va asteptam la Port Aval - Tulcea, la o ora 16:00. Masinile personale pot fi parcate in Tulcea, chiar in curtea Portului Aval, in parcare privata, pazita, cu un cost de 10 lei/zi/masina (pretul parcarii NU este inclus in pretul sejurului). Va conducem la Mila23. Vom merge pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii, traseul turistic nr 1 (Canal 36, Garla Sireasa, Garla Sontea, Canalul Olguta, Dunarea Veche - Sat Mila23. Va cazam la pensiunea la care ati facut rezervarea.
Seara avem pregatita pentru voi o cina pescareasca delicioasa.
Dupa mic dejun (ora 8:30) pornim in excursia pe lacuri (ora 9:30). Plecam in excursia pe lacurile din jur in 2 iesiri de cca 4 ore, una de dimineata si una dupa masa de pranz. In functie de cotele apelor Dunarii precum si in functie de informatiile proaspete pe care le avem despre locurile pe care se hranesc grupuri mari de pasari vom alege traseul cel mai bun in fiecare zi.
La ora 13:30 ne intoarcem la masa de pranz (optional), mancam, ne relaxam putin apoi, cu 4 ore inainte de apus, iesim din nou pe apa, pe o alta ruta iar la intoarcere (dupa apus), ne asteapta o cina traditionala, bazata pe peste proaspat.
De dimineata, dupa mic dejun (ora 8:30), plecam in excursie (ora 9:30). Mergem in excursie la Padurea Letea si Satul Letea. Pana in Satul Letea mergem cu barca iar de acolo luam masina si mergem la Padurea Letea. Vedem punctele de larg interes, ne plimbam putin prin nisipul fin apoi ne intoarcem in sat si putem avea masa de pranz (optionala) la o gospodarie locala, foarte frumoasa, unde gazdele gatesc impecabil. Vrem sa vedeti si o alternativa la mancarea lipoveneasca, cea hahola (ucrainiana) care desi este asemanatoare, are particularitatile ei. Dupa pranz ne intoarcem la barca si pornim inapoi, peste lacuri, catre Mila23.

    Seara avem pregatita din nou o cina traditionala pescareasca.

De dimineata, dupa mic dejun (ora 8:30), plecam in excursie la Sulina (ora 9:30). Coboram pe Dunarea Veche pana la Crisan iar de acolo pe bratul Sulina pana in orasul Sulina. Vizitam punctele de interes, adica bisericile vechi, farul-muzeu Jean Bart si Catedrala Sf Nicolae si Alexandru. La amiaza luam pranzul (optional) la unul dintre restaurantele locale si apoi mergem cu microbuzul la plaja. Daca exista doritori, oprim si la vestitul cimitir din Sulina si apoi ne reunim cu restul grupului pe plaja. Avem la dispozitie 2-3 ore pentru balaceala in mare (in functie de temperatura de afara si a apei) apoi ne intoarcem la barca si pornim spre casa.

Seara avem pregatita din nou o cina traditionala pescareasca.

Mic dejun la ora 8:30 iar la 9:30 pornim spre Tulcea, tot pe traseul turistic pe care am venit. In acest fel, practic aveti incluse 4 excursii in 4 zile. In jur de ora 12:00 debarcam la Tulcea si ne luam "La revedere'.
*Aceasta este o propunere de program. Ordinea in care se desfasoara aceste excursii o decidem in functie de disponibilitatile pe care le au si partenerii nostri (ex. masina pentru excursia la Padurea Letea). Veti avea incluse toate excursiile descrise mai sus dar nu neaparat in aceasta ordine.

cazare delta dunarii

Cazarea in Delta Dunarii, Mila23

Se face in pensiunea aleasa de dvs. Puteti alege intre cele 4 pensiuni vandute exclusiv prin Descopera Delta Dunarii:

Pensiunea Casa Pescarului 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) –  Pensiune premium din portofoliul nostru. Casa are 7 camere cu baie proprie, 3 camere sunt cu doua paturi si 4 matrimoniale.

Pensiunea Vanessa 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) –  Pensiune premium din portofoliul nostru. Casa are 8 camere cu baie proprie, 3 camere sunt cu doua paturi si 5 matrimoniale.

Pensiunea Pelicanul Cret 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) – Pensiune dedicata familiilor cu copii, aici avand camere triple. Casa are 7 camere cu baie proprie, 3 camere sunt triple, 2 sunt cu doua paturi si 2 matrimoniale.

Pensiunea Filippo 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) – Pensiune dedicata cuplurilor. Casa are 8 camere cu baie proprie, 2 sunt cu doua paturi iar 6 sunt matrimoniale. Camerele sunt mici dar bine utilate.

Excursiile in Delta Dunarii

Detalii despre excursiile incluse in acest sejur in Delta Dunarii

Viteza noastra de deplasare este mica, suntem specializati in excursii lente, destinate vizitarii Deltei Dunarii si nu in transporturi in viteza din care nu aveti ce sa vedeti. Barcile noastre merg cu o viteza medie de aprox 10 km/h si vom opri in toate punctele de interes pentru savurarea peisajelor mirifice, pentru cateva fotografii cu fauna si flora Deltei, sa aveti ce arata celor de acasa. In nici un caz nu vom transforma excursia in sport nautic sau curse de barci.
Tot timpul vom cauta sa va invatam cate ceva despre locurile prin care mergem, despre pasarile si flora Deltei, tot timpul vom cauta aglomerari de pasari si locuri cu flora specifica anotimpului in care facem excursia. Fiecare anotimp are frumusetile sale, fiecare zona a Deltei are un specific aparte pe care va vom ajuta sa-l intelegeti, sa vedeti ce anume face Delta atat de speciala in lumea Naturii.
Barca cu care veti merge in Delta Dunarii, este o barca deschisa, dotata cu banchete cu spatar si perne pentru un confort cat mai ridicat, cu o foarte buna stabilitate si siguranta. Cu aceasta barca NU se cara peste, este foarte curata si este folosita numai pentru turism. Sunt barci fabricate de cel mai mare producator roman de barci, dupa conceptul nostru. Fiecare persoana din barca va primi o vesta de salvare.
Grup - fiind o oferta de grup inseamna ca tot grupul merge cu aceasi barca, la aceleasi ore (orele din program). Va rugam sa fiti la imbarcare la orele stabilite, atat pentru transferuri cat si pentru excursii. Neprezentarea dvs la imbarcare, la ora stabilita inseamna pierederea zilei/etapei de excursie sau a transferului. In acest caz nu se ramburseaza costul excursiei sau al transferului si nici nu avem obligatia de a pune la dispozitia intarziatilor o alta barca. Va putem oferi o alta barca, in functie de disponibilitatea din ziua respectiva dar o veti achita separat de costul pachetului turistic.
Indiferent de anotimp, in Delta Dunarii trebuie sa aveti la voi pantaloni lungi si bluze cu maneca lunga, palarie de soare (nu sapca pentru ca va veti arde urechile), ochelari de soare (preferabil cu lentile polarizate), pelerina de ploaie. Primavara si toamna o geaca si o caciula nu trbeuie sa va lipseasca din bagaj. Vara, crema de protectie solara este foarte necesara.
Va rugam sa luati foarte in serios aceste echipamente, vremea in Delta Dunarii poate fi foarte capricioasa si puteti avea de suferit daca nu sunteti bine protejati.

Echipament in Delta Dunarii (click pe link) - Ca sa nu aveti surprize la fata locului, cititi si acest articol de la noi de pe blog.

in delta dunarii

Contact:

email  Email: contact@descoperadeltadunarii.ro 

telefon whats up sms Tel: 0763 869 400  |  0749 120 009

Acest program are loc indiferent de numarul de persoane inscrise!

Rezervari:

Rezervarile se fac pe baza achitarii unui avans de 20% din pretul pachetului.

Plati:

Avansul poate fi achitat prin banca (transfer bancar sau depunere in numerar la casierie) sau cu cardul, online, prin sistemul EuPlatesc.

Diferenta de pret poate fi achitata prin aceleasi instrumente bancare INAINTE de intrarea grupului sau numerar la sosire.

Inainte de rezervare va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile, cererea unei rezervari implica acceptarea termenilor si conditiilor.

Pentru rezervare aveti formularul putin mai jos.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Toate opiniile despre Sejur in Delta Dunarii 5z/4n - Mila23 - LACURI + LETEA + SULINA - demipens 2018Sejur in Delta Dunarii 5z/4n - Mila23 - LACURI + LETEA + SULINA - demipens 2018

de la 1.300 lei/pers


Etichete: 2018, mila23, lacuri, letea, sulina 3*, 5z/4n

Opinii
Pensiunea Vanessa 3*, Mila23
Mi-au placut: Mancarurile traditionale din peste, personalul, excursiile cu barca. Sugestii: Scarta..
Fam Katler postat la: 13/10/2014
Pensiunea Vanessa 3*, Mila23
Un program organizat ireprosabil, de la informatiile disponibile pe site pana la transferul cu barc..
Rodica postat la: 07/08/2015
Pensiunea Pelicanul Cret , 3*, Mila 23
Mancarea foarte buna. Nota 10..
Luminita Popescu postat la: 13/10/2014
Pensiunea Vanessa 3*, Mila23
Am achizitionat acest pachet la inceputul lunii august si nu am fost deloc dezamagiti. Totul a fo..
Dragos postat la: 02/01/2014