• Sejur grup MIC in Delta Dunarii, 3 excursii LUNGI, 5z/4n, Mila23 - oferta 2018

Oferta speciala pentru cei ce vor sa Descopere Delta Dunarii INTENSIV. Un sejur de vis in Delta Dunarii, cu 3 excursii pe trasee deosebite. 3 ture LUNGI in Delta Dunarii alaturi de unul dintre cei mai buni ghizi din zona, membru al Asociatiei Ghizilor Profesionisti din Delta Dunarii. Un program original Descopera Delta Dunarii! Mai mult, aceste programe sunt destinate grupurilor mici, de maxim 6 persoane.

Ce am adus nou in 2018! (citeste pe blog)

3 ture LUNGI in Delta Dunarii cu barci construite special pentru turism si cei mai buni ghizi, in destinatii deosebit de frumoase si interesante, 4 nopti de cazare in de 3* din Mila 23, demipensiune (aveti incluse micul dejun si cina la pensiunea la care sunteti cazati, transferurile de la Tulcea la Mila 23 si retur incluse.

Toate destinatiile alese de noi sunt destul de departe de Mila23 asa ca cele 3 excursii sunt de o zi intreaga, plecam dimineata si ne intoarcem seara, aceste ture sunt destinate turistilor ce isi doresc (si pot) sa se trezeasca devreme pentru a participa la excursii, isi doresc (si pot) sa faca ture mixte, atat cu barca dar si cu mers pe jos.

Facem acest program pentru maxim 6 persoane in grup, pentru a putea asigura maximul de calitate, pentru ca ghidul sa-si poata indrepta toata atentia catre fiecare persoana in parte. Numarul de locuri nu se poate suplimenta deci va rugam sa va faceti rezervarile din timp pentru aceste programe.

 • Cea mai buna echipa de ghizi din Delta Dunarii, cu 13 ani de experienta in acest domeniu, membrii ai Asociatiei Ghizilor Profesionisti din Delta Dunarii.
 • Conditii foarte bune de cazare si masa.
 • Program original, creat si realizat de noi, in conditii logistice foarte bune.
 • Program cu pret FIX (nu exista costuri ascunse)
 • Avem barci construite special pentru turism, stabile si sigure.
 • Suntem permanent in Delta Dunarii, stim zi de zi ce se schimba, unde sunt pasari si animale.

sejur delta dunarii

Datele acestui pachet special sunt:

Cod GRUP
Perioada
Pensiune / Locuri DISPONIBILE / Pret
Numar de locuri disponibile
Casa Pescarului Vanessa Pelicanul Cret Filippo
1500 lei/pers 1500 lei/pers 1400 lei/pers 1400 lei/pers
SZS08 19-23 august NU NU NU DA 4
SZS09 30 aug - 3 sept NU NU NU DA 3
SZS10 13-17 septembrie NU NU NU NU 0

Legenda tabel:

Coloana fiecarei pensiuni are o anumita culoare ca sa puteti urmari mai usor derularea acesteia pe perioade.

Coloana numita LOCURI se refera la numarul de locuri disponibile in perioada respectiva la acea pensiune. EX: daca vedeti afisat 6, inseamna ca sunt 6 locuri disponibile, daca este afisat 0, inseamna ca NU mai sunt locuri.

Linia PRET defineste pretul sejurului. Pretul este per persoana si este exprimat in LEI (RON).

Vrei sa inscrii un grup de minim 8 persoane? Suna pentru pret!

excursie la letea

Pretul include:

 • Cazare la pensiune de 3***, in camera dubla, pentru 4 nopti (la alegerea voastra)
 • Demipensiune (cina din prima zi, mic dejun si cina in zilele 2 si 3, dejun in ultima zi)
 • Excursiile din zilele 2, 3 si 4, incluzand ghid, barca si combustibil
 • Transfer cu barca Tulcea - Mila23 si retur
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autoritati (ARBDD).

Optionale:

 • Supliment single 335 lei / persoana / sejur la Casa Pescarului
 • Supliment single 300 lei / persoana / sejur la Vanessa
 • Supliment single 270 lei / persoana / sejur la Pelicanul Cret
 • Supliment single 240 lei / persoana / sejur la Filippo
 • Pranzul la pensiunea la care stati (in ziua cu excursia pe lacuri) – 50 lei/persoana, se anunta dimineata, la mic dejun
 • Pranzul la Letea – 50 lei/pers, se anunta in dimineata plecarii la Letea, ghidului din barca
 • Pranzul la Sulina – la alegere, la restaurantele locale
 • Excursie la rasaritul soarelui - 50 lei/pers
 • Inchiriere binocluri si lunete
 • Cutii impermeabile pentru echipamente si bagaje

Pretul NU include:

 • Bauturile
 • Mesele de pranz
 • Biletele de intare la diverse obiective turistice din Sulina (far, muzeu, centrul de informare turistica)
 • Taxe de transport in orasul Sulina (ex. taxi, microbuz etc)

Politica pentru copii

 • Copiii pana la 6 ani platesc 25% din pretul pachetului.
 • Copiii 6-12 ani platesc 50% din pretul pachetului
 • Copiii peste 12 ani se incadreaza la adulti

*La imbarcare va rugam sa prezentati o copie dupa certificatul de nastere al copiilor. In lipsa copiei dupa certificatul de nastere, ne rezervam dreptul de a incadra copii la varsta estimata de noi.

sejur delta dunarii

Detalii sejur GMTL 5z/4n in Delta Dunarii 2018 - Mila 23

O propunere de program arata asa:

Va asteptam la Port Aval - Tulcea, la o ora 16:00. Masinile personale pot fi parcate in Tulcea, chiar in curtea Portului Aval, in parcare privata, pazita, cu un cost de 10 lei/zi/masina (pretul parcarii NU este inclus in pretul sejurului). Va conducem la Mila23. Vom merge pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii, traseul turistic nr 1 (Canal 36, Garla Sireasa, Garla Sontea, Canalul Olguta, Dunarea Veche - Sat Mila23. Va cazam la pensiunea la care ati facut rezervarea.
Durata transferului este de cca 2 ore.
Seara avem pregatita pentru voi o cina pescareasca delicioasa.
De dimineata, dupa mic dejun (ora 8:30), plecam in excursie (ora 9:30). Mergem in excursie la Padurea Letea si Satul Letea. Pana in Satul Letea mergem cu barca iar de acolo luam masina si mergem la Padurea Letea. Vedem punctele de larg interes, ne plimbam putin prin nisipul fin apoi ne intoarcem la barca si pornim inapoi spre Mila23. Masa de pranz (optional) o vom lua intr-o gospodarie locala, foarte frumoasa, unde gazdele gatesc impecabil. Vrem sa vedeti si o alternativa la mancarea lipoveneasca, cea hahola (ucrainiana) care desi este asemanatoare, are particularitatile ei.
Seara avem pregatita din nou o cina traditionala pescareasca.
De dimineata, dupa mic dejun (ora 8:30), plecam in excursie la Sulina (ora 9:30). Coboram pe Dunarea Veche pana la Crisan iar de acolo pe bratul Sulina pana in orasul Sulina. Vizitam punctele de interes, adica bisericile vechi, farul-muzeu Jean Bart si Catedrala Sf Nicolae si Alexandru. La amiaza luam pranzul (optional) si apoi mergem cu microbuzul la plaja. Daca exista doritori, oprim si la vestitul cimitir din Sulina si apoi ne reunim cu restul grupului pe plaja. Avem la dispozitie 2-3 ore pentru balaceala in mare (in functie de temperatura de afara si a apei) apoi ne intoarcem la barca si pornim spre casa.

Seara avem pregatita din nou o cina traditionala pescareasca.

Dupa mic dejun (ora 8:30) pornim in excursia la Sfantu Gheorghe (ora 9:30). Plecam din Mila 23 spre Crisan, apoi spre Caraorman, traversam lacul Puiu, lacul Erenciuc, trecem foarte incet prin mica rezervatie Arinisul Erenciuc si vedem putinii arini care au mai ramas in aceasta zona. In dreptul satului Sf Gheorghe intram in laguna Sacalin, o zona unica in Delta Dunarii, loc de hranire si refugiu pentru mii de pasari.

Dupa aceasta tura, mergem in satul Sfantu Gheorghe unde avem o pauza pentru masa de pranz (optionala), aici puteti degusta celebrul storceag de sturion, o reteta din acest sat (un storceag adevarat poate fi mancat numai la Sfantu Gheorghe).

Dupa masa de pranz mergem putin prin sat sa vedem casele, oamenii, locurile apoi pornim inapoi pe un alt traseu, mergem spre Sulina pe Garla Imputita iar de acolo pe Dunare pana la Crisan si apoi pe Dunarea Veche pana la Mila 23. Ajungem la Mila23 undeva pe seara si avem pregatita o cina buna, gatita in stilul lipovenesc.

Mic dejun la ora 8:30 iar la 9:30 pornim spre Tulcea, tot pe traseul turistic pe care am venit. In acest fel, practic aveti incluse 4 excursii in 4 zile. In jur de ora 12:00 debarcam la Tulcea si ne luam "La revedere'.

cazare delta dunarii mila23

Cazarea in Delta Dunarii, Mila23

Se face in pensiunea aleasa de dvs. Puteti alege intre cele 4 pensiuni vandute exclusiv prin Descopera Delta Dunarii:

Pensiunea Casa Pescarului 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) –  Pensiune premium din portofoliul nostru. Casa are 7 camere cu baie proprie, 3 camere sunt cu doua paturi si 4 matrimoniale.

Pensiunea Vanessa 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) –  Pensiune premium din portofoliul nostru. Casa are 8 camere cu baie proprie, 3 camere sunt cu doua paturi si 5 matrimoniale.

Pensiunea Pelicanul Cret 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) – Pensiune dedicata familiilor cu copii, aici avand camere triple. Casa are 7 camere cu baie proprie, 3 camere sunt triple, 2 sunt cu doua paturi si 2 matrimoniale.

Pensiunea Filippo 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) – Pensiune dedicata cuplurilor. Casa are 8 camere cu baie proprie, 2 sunt cu doua paturi iar 6 sunt matrimoniale. Camerele sunt mici dar bine utilate.

Excursiile in Delta Dunarii

Detalii despre excursiile incluse in acest sejur in Delta Dunarii

Viteza noastra de deplasare este mica, suntem specializati in excursii lente, destinate vizitarii Deltei Dunarii si nu in transporturi in viteza din care nu aveti ce sa vedeti. Barcile noastre merg cu o viteza medie de aprox 10 km/h si vom opri in toate punctele de interes pentru savurarea peisajelor mirifice, pentru cateva fotografii cu fauna si flora Deltei, sa aveti ce arata celor de acasa. In nici un caz nu vom transforma excursia in sport nautic sau curse de barci.
Tot timpul vom cauta sa va invatam cate ceva despre locurile prin care mergem, despre pasarile si flora Deltei, tot timpul vom cauta aglomerari de pasari si locuri cu flora specifica anotimpului in care facem excursia. Fiecare anotimp are frumusetile sale, fiecare zona a Deltei are un specific aparte pe care va vom ajuta sa-l intelegeti, sa vedeti ce anume face Delta atat de speciala in lumea Naturii.
Barca cu care veti merge in Delta Dunarii, este o barca deschisa, dotata cu banchete cu spatar si perne pentru un confort cat mai ridicat, cu o foarte buna stabilitate si siguranta. Cu aceasta barca NU se cara peste, este foarte curata si este folosita numai pentru turism. Sunt barci fabricate de cel mai mare producator roman de barci, dupa conceptul nostru. Fiecare persoana din barca va primi o vesta de salvare.
Grup - fiind o oferta de grup inseamna ca tot grupul merge cu aceasi barca, la aceleasi ore (orele din program). Va rugam sa fiti la imbarcare la orele stabilite, atat pentru transferuri cat si pentru excursii. Neprezentarea dvs la imbarcare, la ora stabilita inseamna pierederea zilei/etapei de excursie sau a transferului. In acest caz nu se ramburseaza costul excursiei sau al transferului si nici nu avem obligatia de a pune la dispozitia intarziatilor o alta barca. Va putem oferi o alta barca, in functie de disponibilitatea din ziua respectiva dar o veti achita separat de costul pachetului turistic.
Indiferent de anotimp, in Delta Dunarii trebuie sa aveti la voi pantaloni lungi si bluze cu maneca lunga, palarie de soare (nu sapca pentru ca va veti arde urechile), ochelari de soare (preferabil cu lentile polarizate), pelerina de ploaie. Primavara si toamna o geaca si o caciula nu trbeuie sa va lipseasca din bagaj. Vara, crema de protectie solara este foarte necesara.
Va rugam sa luati foarte in serios aceste echipamente, vremea in Delta Dunarii poate fi foarte capricioasa si puteti avea de suferit daca nu sunteti bine protejati.

Echipament in Delta Dunarii (click pe link) - Ca sa nu aveti surprize la fata locului, cititi si acest articol de la noi de pe blog.

preparate delta

Contact:

email  Email: contact@descoperadeltadunarii.ro 

telefon whats up sms Tel: 0763 869 400  |  0749 120 009

Acest program are loc indiferent de numarul de persoane inscrise!

Rezervari:

Rezervarile se fac pe baza achitarii unui avans de 20% din pretul pachetului.

Plati:

Avansul poate fi achitat prin banca (transfer bancar sau depunere in numerar la casierie) sau cu cardul, online, prin sistemul EuPlatesc.

Diferenta de pret poate fi achitata prin aceleasi instrumente bancare INAINTE de intrarea grupului sau numerar la sosire.

Inainte de rezervare va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile, cererea unei rezervari implica acceptarea termenilor si conditiilor.

Pentru rezervare aveti formularul putin mai jos.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Toate opiniile despre Sejur grup MIC in Delta Dunarii, 3 excursii LUNGI, 5z/4n, Mila23 - oferta 2018Sejur grup MIC in Delta Dunarii, 3 excursii LUNGI, 5z/4n, Mila23 - oferta 2018

de la 1.400 lei/pers


Etichete: 2018, mila23, letea, sulina, sf gheorghe 3*, 5z/4n

Opinii
Pensiunea Casa Pescarului 3* - Mila23
Am avut o vacanta de vis alaturi de prietenii nostri, pacat ca au fost doar 3 nopti. Totul a fost mi..
Maria postat la: 16/08/2017
Excursie de o zi in Delta Dunarii - Tulcea - Mila23 - program de GRUP 2018
Excursie minunata! Multumita si ghidului Gheorghita am vazut locuri minunate.Un ghid prietenos si bi..
Maria postat la: 27/08/2017
Pensiunea Pelicanul Cret , 3*, Mila 23
Am fost in Delta la Mila 23 in septembrie.Am avut un sejur mirific.Cazarea la pensiunea Pelicanul cr..
lucia herbel postat la: 17/09/2017
Pensiunea Pelicanul Cret , 3*, Mila 23
Mi-au placut: Mancarea, curtea, excursiile!, atitudinea ghidului, deschiderea unor angajati fata de ..
Popescu Emil postat la: 13/10/2014