Oferta speciala pentru cei ce vor sa Descopere Delta Dunarii INTENSIV. Un sejur de vis in Delta Dunarii, cu 3 excursii pe trasee deosebite. 3 ture LUNGI in Delta Dunarii alaturi de unul dintre cei mai buni ghizi din zona, membru al Asociatiei Ghizilor Profesionisti din Delta Dunarii. Un program original Descopera Delta Dunarii! Mai mult, aceste programe sunt destinate grupurilor mici, de maxim 6 persoane.

3 ture LUUUNGI in Delta Dunarii cu barci construite special pentru turism si cei mai buni ghizi, in destinatii deosebit de frumoase si interesante, 4 nopti de cazare in de 3* din Mila 23, toate mesele, transferurile de la Tulcea la Mila 23 si retur incluse.

Toate destinatiile alese de noi sunt destul de departe de Mila23 asa ca plecarile vor fi devreme, aceste ture sunt destinate turistilor ce isi doresc (si pot) sa se trezeasca devreme pentru a participa la excursii, isi doresc (si pot) sa faca ture mixte, atat cu barca dar si cu mers pe jos.

Facem acest program pentru maxim 6 persoane in grup, pentru a putea asigura maximul de calitate, pentru ca ghidul sa-si poata indrepta toata atentia catre fiecare persoana in parte. Numarul de locuri nu se poate suplimenta deci va rugam sa va faceti rezervarile din timp pentru aceste programe.

 • Cea mai buna echipa de ghizi din Delta Dunarii, cu 11 ani de experienta in acest domeniu, membrii ai Asociatiei Ghizilor Profesionisti din Delta Dunarii.
 • Conditii foarte bune de cazare si masa.
 • Program original, creat si realizat de noi, in conditii logistice foarte bune.
 • Program cu pret FIX (nu exista costuri ascunse)
 • Avem barci construite special pentru turism, stabile si sigure.
 • Suntem permanent in Delta Dunarii, stim zi de zi ce se schimba, unde sunt pasari si animale.

Datele acestui pachet special sunt:

Cod Grup Perioada / pret Pensiunea / Disponibilitate Numar de locuri disponibile
Vanessa Pelicanul Cret Filippo
1600 1500 1450
MCV 13 31 aug - 4 sept NU NU NU 0
MCV 14 7-11 sept NU DA DA 6
MCV 15 14-18 sept DA DA DA 4
MCV 16 21-25 sept NU DA DA 2

Pretul acestui sejur este de:

1.450, 1.500 sau 1.600 lei/persoana, in functie de pensiunea aleasa.

Pretul este per persoana si este exprimat in LEI (RON).

Pretul include:

 • Cazare la pensiune de 3***, in camera dubla, pentru 4 nopti (la alegerea voastra)
 • Mesele (intrarea cu cina in prima zi si iesirea cu mic dejun in utlima zi)
 • Excursiile din zilele 2, 3 si 4, incluzand ghid, barca si combustibil
 • Transfer cu barca Tulcea - Mila23 si retur
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autoritati (ARBDD).

Optionale:

Pretul NU include:

 • Bauturile

Politica pentru copii

 • Copiii pana la 6 ani platesc 25% din pretul pachetului.
 • Copiii 6-12 ani platesc 50% din pretul pachetului
 • Copiii peste 12 ani se incadreaza la adulti

*La imbarcare va rugam sa prezentati o copie dupa certificatul de nastere al copiilor. In lipsa copiei dupa certificatul de nastere, ne rezervam dreptul de a incadra copii la varsta estimata de noi.

Detalii sejur grup mic in Delta Dunarii 2017 - Mila 23 – Ture Luuuungi

O propunere de program arata asa:

Ziua 1 - Va asteptam la Port Aval - Tulcea, la o ora 16:00 si va conducem la Mila23. Vom merge pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii, traseul turistic nr 1 (Canal 36, Garla Sireasa, Garla Sontea, Canalul Olguta, Dunarea Veche - Sat Mila23. Cazarea la pensiunea aleasa de voi.

Seara avem pregatita o cina pescareasca delicioasa si va prezentam programul pentru ziua urmatoare.

Ziua 2 - La ora 7:00 pornim in excursia la Sfantu Gheorghe, vom avea micul dejun la pachet. Plecam din Mila 23 spre Crisan, apoi spre Caraorman, traversam lacul Puiu, lacul Erenciuc, trecem foarte incet prin mica rezervatie Arinisul Erenciuc si vedem putinii arini care au mai ramas in aceasta zona. In dreptul satului Sf Gheorghe intram in laguna Sacalin, o zona unica in Delta Dunarii, loc de hranire si refugiu pentru mii de pasari.

Insula Sacalin - Probabil cel mai spectaculos tur pe care il puteti face la Sfantu Gheorghe. Aici se continua formarea Deltei prin alte trei minibrate, puteti vedea la fata locului etapele formarii unei Delte. Pe zona cu apa mica se poate intra (din fericire) numai cu barci mici si mergand foarte incet. Este, de asemenea, o zona foarte importanta pentru migratia, cuibaritul si hrana a numeroase specii de pasari deltaice, aici putand fi vazute oricand (in timpul sezonului) numeroase specii de pasari (culici, fugaci, sitari, prundarasi, pescarusi, pelicani, cormorani, starci, lopatari, avosete, piciorongi, rate, gaste, lebede etc), practic, toate speciile de pasari din Delta Dunarii pot fi intalnite in acest loc, atat cele de apa dulce cat si cele de apa sarata.

De la Sacalin, daca nu sunt valuri, iesim la gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra, vedem si simtim marea apoi ne intoarcem in sat.

Durata drumului pana la Sfantu Gheorghe si tura la Sacalin dureaza cca 6 ore.

Dupa aceasta tura, mergem in satul Sfantu Gheorghe unde avem masa de pranz la o gospodarie locala, pranzul este bazat pe preparate traditionale din aceasta zona (bucatarie ucrainiana).

Dupa masa de pranz mergem putin prin sat sa vedem casele, oamenii, locurile apoi pornim inapoi pe un alt traseu, mergem spre Sulina pe Garla Imputita iar de acolo pe Dunare pana la Crisan si apoi pe Dunarea Veche pana la Mila 23. Ajungem la Mila23 undeva pe seara si avem pregatita o cina buna, gatita in stilul lipovenesc.

Ziua 3 - Azi rupem putin ritmul excursiilor in zone naturale si mergem sa vedem singurul oras din Delta Dunarii, Sulina. Avem micul dejun la 8:30 si plecam la 9:30. Drumul pana la Sulina il facem prin balta, adica pe lacuri si canale foarte frumoase. Astfel, coboram pe Dunarea Veche - Obretin pana la Crisan, de acolo pe Dunarea Veche - Ceamurlia pana la canalul Madgearu, urmam Garla Barbosu si iesim din nou in Dunare la Sulina, unde acostam barca in dreptul orasului. La Sulina NU iesim in mare cu barca. Mancam de pranz la un restaurant bun apoi vizitam orasul, punctam bisericile, farul Jean Bart, cimitirul si apoi mergem cu microbuzul pana la plaja sa luam o gura de aer sarat. Istoria acestui mic oras este fascinanta si povestita de un ghid bun, in fata fiecarei cladiri in parte, are un farmec aparte.

Intoarcerea de la Sulina se face pe Dunare, pana la Mila23.

Este o excursie combinata, drumul pana la Sulina fiind o excursie lunga in Delta Dunarii, pe canale fascinante, pline de viata, cu multe pasari si flora locala iar orasul Sulina ne va dezvalui o mica parte din istoria acestor locuri.

Ziua 4 - De dimineata, dupa mic dejun (ora 8:30), plecam in excursie (ora 9:30). Mergem sa vedem Padurea si Satul Letea. Pana in Satul Letea mergem cu barca iar de acolo luam masina si mergem la Padurea Letea. Drumul pana la Letea este foarte frumos, din nou mergem pe trasee foarte frumoase si salbatice (alegem intotdeauna traseele in functie de nivelul apelor si de informatiile prospete pe care le avem despre locurile in care stau pasarile). La Letea lasam barca si luam masina pana la padure, aici ne asteapta o tura mai lunga decat cea din programul standard, avem alocate pentru vizita in padure 2-3 ore, timp in care vom cauta sa vedem cat mai mult din frumusetile acestui loc unic in lume. Toata tura prin padure se va face PE JOS, nu intram cu masina in zonele sensibile. Cautam caii salbatici, animale, stejarii cu a lor unica adaptare la nisipul sarat (la fata locului veti intelege cat de diferita este aceasta padure de padurile cu care sunteti obisnuiti).

Masa de pranz (cam pe la 14:00 - 15:00) o avem asigurata in satul Letea, la o gospodarie locala, foarte frumoasa, unde se gateste in stilul hahol (ucrainian).

Dupa pranz ne plimbam putin prin sat, vedem casele traditionale din acest sat bine conservat din punct de vedere al arhitecturii locale apoi pornim spre Mila23 (cu barca) unde ajungem undeva pe seara.

Seara avem pregatita din nou o cina traditionala pescareasca.

Ziua 5 - Mic dejun la ora 9:00 iar la 10:00 pornim spre Tulcea, tot pe traseul turistic pe care am venit. In jur de ora 13:00 debarcam la Tulcea si ne luam "La revedere'.

Cazarea in Mila23, Delta Dunarii

Se face in pensiunea aleasa de dvs. Puteti alege intre cele 3 pensiuni vandute exclusiv prin Descopera Delta Dunarii:

Pensiunea Vanessa 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) –  Pensiune premium din portofoliul nostru. Casa are 8 camere cu baie proprie, 3 camere sunt cu doua paturi si 5 matrimoniale.

Pensiunea Pelicanul Cret 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) – Pensiune dedicata familiilor cu copii, aici avand camere triple. Casa are 8 camere cu baie proprie, 3 camere sunt triple, 3 sunt cu doua paturi si 2 matrimoniale.

Pensiunea Filippo 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) – Pensiune dedicata cuplurilor. Casa are 8 camere cu baie proprie, 2 sunt cu doua paturi iar 6 sunt matrimoniale. Camerele sunt mici dar bine utilate.

Mesele

Toate mesele incluse in acest program sunt bazate pe meniul zilei.

Excursiile in Delta Dunarii

Viteza noastra de deplasare este mica, suntem specializati in excursii lente, destinate vizitarii Deltei Dunarii si nu in transporturi in viteza din care nu aveti ce sa vedeti. Barcile noastre merg cu o viteza medie de aprox 10 km/h si vom opri in toate punctele de interes pentru savurarea peisajelor mirifice, pentru cateva fotografii cu fauna si flora Deltei, sa aveti ce arata celor de acasa. In nici un caz nu vom transforma excursia in sport nautic sau curse de barci.

Ce vedem

Tot timpul vom cauta sa va invatam cate ceva despre locurile prin care mergem, despre pasarile si flora Deltei, tot timpul vom cauta aglomerari de pasari si locuri cu flora specifica anotimpului in care facem excursia. Fiecare anotimp are frumusetile sale, fiecare zona a Deltei are un specific aparte pe care va vom ajuta sa-l intelegeti, sa vedeti ce anume face Delta atat de speciala in lumea Naturii.

Barca:

Barca cu care veti merge in excursiile in Delta Dunarii, este o barca deschisa, dotata cu banchete cu spatar si perne pentru un confort cat mai ridicat, cu o foarte buna stabilitate si siguranta. Barca este folosita numai pentru turism. Fiecare persoana din barca va primi o vesta de salvare.

Echipament personal necesar:

 • Pantaloni lungi si bluze cu maneca lunga
 • Palarie de soare si caciula (nu sapca)
 • Ochelari de soare
 • Jacheta / Pelerina de ploaie
 • Incaltaminte confortabila pentru mers pe jos

In Delta Dunarii vremea poate fi putin capricioasa astfel ca avem nevoie de echipament de la maneca scurta pentru turele de mers pe jos (Letea, Sulina) dar si de o geaca de vant si o caciula pentru mersul cu barca (mai ales dimineata si seara). Pentru turele la Sulina si Letea, va recomandam incaltaminte BUNA de mers pe jos. Daca la Sulina mergem prin oras, la Letea se merge prin nisip si ne dorim sa aveti tot confortul necesar pentru a va bucura de aceasta excursie.

Contact:

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro   | tel: 0763 869 400  |  0740 357 073

Acest program are loc indiferent de numarul de persoane inscrise!

Rezervari:

Rezervarile se fac pe baza achitarii unui avans de 10% din pretul pachetului.

Plati:

Avansul poate fi achitat prin banca (transfer bancar sau depunere in numerar la casierie) sau cu cardul, online, prin sistemul EuPlatesc.

Diferenta de pret poate fi achitata prin aceleasi instrumente bancare INAINTE de intrarea grupului sau numerar la sosire.

Inainte de rezervare va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile, cererea unei rezervari implica acceptarea termenilor si conditiilor. Pentru rezervare aveti formularul putin mai jos.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Toate opiniile despre Sejur grup MIC in Delta Dunarii, 3 excursii LUNGI, 5z/4n, Mila23 - oferta 2017Sejur grup MIC in Delta Dunarii, 3 excursii LUNGI, 5z/4n, Mila23 - oferta 2017

de la 1450 lei/pers


Etichete: grup mic, 2017, letea, sulina, sfantu gheorghe, 5z/4n, mila23

Opinii
Pensiunea Pelicanul Cret , 3*, Mila 23
Ieri am terminat excursia in Delta. A fost superb! Ghidul Iulian Smirnov a fost extraordinar. Ne-a a..
Fam Cobzaru postat la: 29/05/2016
Pensiunea Vanessa 3*, Mila23
Din pacate nu-mi pot exprima aceleasi sentrimente placute ca cei dinaintea mea. Lucrurile nu sunt c..
Maria postat la: 02/01/2014
Excursie de o zi in Delta Dunarii, in GRUP - Tulcea - Letea - program 2017
Am avut un noroc maxim sa ajungem sa facem aceasta excursie cu cei de la Descopera Delta Dunarii. N..
Mariana Aprodu postat la: 14/08/2016
A fost o tura foto dedicata pasionatilor de wildlife foarte reusita. Unde ne-am testat limitele si a..
Remus postat la: 06/01/2017