Punctul de intalnire in Tulcea - Port Tulcea Aval

Punctul de intalnire in Tulcea - Port Tulcea Aval

Publicat de: Iliuta Publicat la: 25.08.2016 Afisari: 10991

Ne gasiti in incinta Portului Tulcea Aval

Varianta 1: Cea mai simpla. De pe un telefon mobil sau tableta cu Google Maps instalat, deschideti aplicatia (Maps sau Harti) iar in campul de cautare a adresei scrieti atat: Port Tulcea Aval, veti obtine ruta catre punctul nostru de imbarcare.

Varianta 2: Clasica.Pentru a va fi mai usor sa ajungeti la punctul de intalnire din Tulcea, din incinta Portului Aval - Tulcea, va dam cateva puncte de reper:

1. Suntem in curtea Portului Aval - Tulcea, cunoscut de localnici si ca TRANSNAV (este vechea denumire a acestui loc), pentru a ne gasi trebuie sa intrati in curte si sa mergeti drept inainte, pana la Dunare. Pe apa veti vedea un ponton de acostare mare, pe care scrie DEBARCADER PASAGERI. Suntem in a doua camera, pe dreapta.

2. Adresa oficiala este strada Portului 44 (NU bagati aceasta adresa pe GPS!!!) DAR! aceasta strada nu este accesibila, exista doar pe harta. Accesul se face prin str. Intrarea Marmurei. Si aici este o mare problema, pe hartile Google, Intr. Marmurei este cartografiata gresit, mai departe decat este in mod real asa ca va rugam sa respectati indicatiile pe care vi le dam mai jos.

3. Din centru Tulcei, de la sensul giratoriu de la Hotel Delta trebuie sa intrati pe str Grigore Antipa (paralel cu Dunarea, adica drept inainte daca veniti dinspre Bucuresti / Constanta sau stanga daca veniti dinspre Galati / Braila), urmati aceasta strada si faceti prima la stanga (str Timisoarei,de fapt acesta este si drumul principal), coborati panta, faceti dreapta (Aleea Vacarescu) si IMEDIAT stanga (str Mistreti sau Mistretului, depinde de harta), la 10m. Aceasta strada se continua dupa curba la dreapta sub denumirea de Str Gradinari si faceti pe PRIMA STRADA LA STANGA, aveti pe partea stanga un pilon inscriptionat MAER, straduta se termina in fata a doua porti, intrati pe cea din stanga si mergeti dupa drumul asfaltat drept inainte, pana la pontonul pe care scrie "Debarcader pasageri".

Desi pare foarte complicat si cu multe strazi, tot drumul de la Hotel Delta pana la noi dureaza maxim 5 minute, trebuie numai sa urmati intocmai drumul descris.

Va rugam insistent sa urmati intocmai aceste indicatii si NU mai intrebati localnicii!

In 99.9% din cazuri, clientii care au intrebat localnicii, au fost trimisi aiurea prin portul NAVROM, adica fix in celalat capat al orasului si au pierdut transferul.

Coordonatele GPS ale locatiei sunt:

LAT:45.187893
LON:28.807539

*La punctul de imbarcare din Tulcea puteti lasa masinile in parcare pazita, costul fiind de 10 lei/zi/masina.

In acest nou loc de imbarcare exista toalete.

V-am pregatit si o harta cu o schita prin care veti putea ajunge foarte usor la noi.

Descarca harta!

Click dreapta pe harta si "save picture as" sau printati acea fotografie.

Pentru a studia vizual aceasta locatie, aveti mai jos o harta:


View Descopera Delta Dunarii - punctul de intalnire in Tulcea in a larger map

Tags: port aval