Acum poti plati si cu TICHETE DE VACANTA!

Acum poti plati si cu TICHETE DE VACANTA!

Publicat de: Iliuta Publicat la: 27.02.2017 Afisari: 12274

Cum poţi folosi voucherele de vacanţă

Serviciile turistice pe care le poţi achita cu voucherele de vacanţă trebuie să cuprindă în mod obligatoriu servicii de cazare* şi în plus mai poţi plăti servicii de alimentaţie publică, transport sau tratament balnear. Aceste servicii pot fi achiziţionate prin intermediul agenţiilor de turism licenţiate.

Descopera Delta Dunarii alaturi de noi si de echipa noastra de ghizi profesionisti si plateste-ti vacanta cu tichete de vacanta de la oricare dintre cei 3 parteneri ai nostri.

Alege-ti oricare dintre pachetele noastre si scrie in campul de observatii ca doresti sa achiti cu vouchere de vacanta.

Cine poate primi vouchere de vacanţă?

Voucherele de vacanţă pot fi oferite de către companiile private și instituțiile publice propriilor salariaţi încadrați cu contract individual de muncă pentru a-i ajuta să-şi încarce bateriile, refăcându-şi capacitatea de muncă într-un concediu relaxant pe tărâmurile pitoreşti ale României, încurajând în acest fel turismul românesc.

Valoarea voucherelor de vacanţă este suportată integral de către angajator. Fiecare angajat cu contract individual de muncă poate primi vouchere de vacanţă în limita a 6 salarii minime brute pe ţară (8700 lei/salariat/an), această sumă fiind deductibilă şi scutită de taxe şi impozite.

*Atenţie! Excursiile de o zi NU pot fi achitate cu tichete de vacanţa, aceste apot fi folosite doar la programele care au incluse servicii de cazare!

Tags: tichete vacanta