• Oferta de 1 MAI 2018 in Delta Dunarii, la Mila23 - Lacuri + Letea - demipensiune

bonusuri delta dunarii 2018

Inscrie-te pana la 31 ianuarie 2018 si ai bonus un pachet de suveniruri in valoare de 50 lei/pers, inchirierea unui binoclu pe durata sejurului si o excursie la rasarit.

bonururi 2018 februarie

Inscrie-te pana la 28 februarie 2018 si ai bonus inchirierea unui binoclu pe durata sejurului si o excursie la rasarit.

bonusuri delta dunarii

Inscrie-te pana la 31 martie 2018 si ai bonus o excursie la rasarit.

Un pachet special pentru una dintre cele mai populare minivacante in Romania, 1 MAI, avem o oferta speciala de 4 zile / 3 nopti, cu 2 zile de excursii in cele mai frumoase locuri din Delta Dunarii.

Ce am adus nou in 2018! (citeste pe blog)

Veti avea ocazia sa descoperiti Delta Dunarii in cel mai frumos anotimp, PRIMAVARA, in cele mai salbatice locuri, vedem si cea mai spectaculoasa padure din Europa, Letea, facem 2 zile de excursii cu barca sa aratam tot ce este frumos in Delta Dunarii si chiar stim CE si UNDE! Vrem neaparat sa va aratam Delta Dunarii DIMINEATA, la rasarit asa ca am inclus in program si excursia la rasarit, in ziua cu excursia la Letea.

2 zile de excursii incluse:

1.  Excursie pe lacuri (in 2 etape a cate 4 ore)

2.  Excursie la Letea, cu vizitarea padurii Letea.

 • Cea mai buna echipa de ghizi din Delta Dunarii, cu 13 ani de experienta in acest domeniu.
 • Conditii foarte bune de cazare si masa.
 • Program original, creat si realizat de noi, in conditii logistice foarte bune.
 • Program cu pret FIX (nu exista costuri ascunse)
 • Avem barci construite special pentru turism, stabile si sigure.
 • Suntem permanent in Delta Dunarii, stim zi de zi ce se schimba, unde sunt pasari si animale.

primavara delta dunarii

Datele acestui pachet special sunt:

28 aprilie - 1 mai 2017

Pretul acestui sejur este de:

Pensiunea Numar de locuri disponibile Pret
Casa Pescarului 12 1250
Vanessa 16 1250
Pelicanul Cret 14 1150
Filippo 16 1150

Legenda tabel:

Coloana numita NUMAR DE LOCURI DISPONIBILE se refera la numarul de locuri disponibile in perioada respectiva la acea pensiune. EX: daca vedeti afisat 10, inseamna ca sunt 10 locuri disponibile, daca este afisat 0, inseamna ca NU mai sunt locuri.

Coloana PRET defineste pretul sejurului. Pretul este per persoana si este exprimat in LEI (RON).

Vrei sa inscrii un grup de minim 8 persoane? Suna pentru pret!

delta dunarii

Pretul include:

 • Cazare la pensiunea aleasa, de 3***, in camera dubla, pentru 3 nopti
 • Mesele (cina din prima zi, mic dejun si cina in zilele 2 si 3, mic dejun in ultima zi)
 • Excursia pe lacuri (o zi, in 2 excursii)
 • Excursia la Letea (o zi)
 • Excursia la rasaritul soarelui (cca 3 ore, in ziua cu excursia la Letea)
 • Transferurile cu barca, Tulcea - Mila23 si retur
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autoritati (ARBDD).

Optionale:

 • Supliment single 250 lei / persoana / sejur la Casa Pescarului
 • Supliment single 220 lei / persoana / sejur la Vanessa
 • Supliment single 200 lei / persoana / sejur la Pelicanul Cret
 • Supliment single 180 lei / persoana / sejur la Filippo
 • Mesele de pranz – costa 50 lei/pers, indiferent de locatie (pensiune), precum si la Letea (se achita direct la locatia in care luati masa)
 • Inchiriere binocluri si lunete
 • Cutii impermeabile pentru echipamente si bagaje

Pretul NU include:

 • Bauturile

Politica pentru copii

 • Copiii pana la 6 ani platesc 25% din pretul pachetului.
 • Copiii 6-12 ani platesc 50% din pretul pachetului
 • Copiii peste 12 ani se incadreaza la adulti
 • Supravegherea copiilor pe toata durata sejurului revine in exclusivitate parintilor.

*La imbarcare va rugam sa prezentati o copie dupa certificatul de nastere al copiilor. In caz contrar ne rezervam dreptul de a incadra copiii la varsta estimata de noi.

delta sejur primavara

Detalii oferta de 1 MAI in Delta Dunarii 2018 - Mila 23

O propunere de program arata asa:

Va asteptam la Port Aval - Tulcea, la o ora 16:00. Masinile personale pot fi parcate in Tulcea, chiar in curtea Portului Aval, in parcare privata, pazita, cu un cost de 10 lei/zi/masina (pretul parcarii NU este inclus in pretul sejurului). Va conducem la Mila23. Vom merge pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii, traseul turistic nr 1 (Canal 36, Garla Sireasa, Garla Sontea, Canalul Olguta, Dunarea Veche - Sat Mila23. Va cazam la pensiunea la care ati facut rezervarea.
Seara avem pregatita pentru voi o cina pescareasca delicioasa.
Dupa mic dejun (ora 8:30) pornim in excursia pe lacuri (ora 9:30). Plecam in excursia pe lacurile din jur in 2 iesiri de cca 4 ore, una de dimineata si una dupa masa de pranz. In functie de cotele apelor Dunarii precum si in functie de informatiile proaspete pe care le avem despre locurile pe care se hranesc grupuri mari de pasari vom alege traseul cel mai bun in fiecare zi.
La ora 13:30 ne intoarcem la masa de pranz (optional), mancam, ne relaxam putin apoi, cu 4 ore inainte de apus, iesim din nou pe apa, pe o alta ruta iar la intoarcere (dupa apus), ne asteapta o cina traditionala, bazata pe peste proaspat.
Daca doriti masa de pranz la oricare dintre locatiile din Mila23, anuntati acest lucru personalului pensiunii, dimineata la mic dejun. Daca doriti masa de pranz la Letea, anuntati ghidul dimineata, la plecarea barcii.
Dis de dimineata plecam in excursia la rasarit (ora 5:30). Ne dorim foarte mult sa faceti un efort sa va treziti si sa mergeti cu noi in aceasta excursie. Diminetile de mai sunt de o frumusete rara in Delta Dunarii. NU uitati sa va luati haine groase, dimineata este si foarte frig pe aici.
Ne intoarcem pentru o cafea fierbinte si mic dejun (ora 8:30) iar apoi plecam in excursie (ora 9:30). Mergem in excursie la Padurea Letea si Satul Letea. Pana in Satul Letea mergem cu barca iar de acolo luam masina si mergem la Padurea Letea. Vedem punctele de larg interes, ne plimbam putin prin nisipul fin apoi ne intoarcem la barca si pornim inapoi spre Mila23. Masa de pranz (optionala) o vom lua intr-o gospodarie locala, foarte frumoasa, unde gazdele gatesc impecabil. Vrem sa vedeti si o alternativa la mancarea lipoveneasca, cea hahola (ucrainiana) care desi este asemanatoare, are particularitatile ei.
Seara avem pregatita din nou o cina traditionala pescareasca, un vin BUN, de la Sarica Niculitel si o mica surpriza.
Mic dejun la ora 8:30 iar la 9:30 pornim spre Tulcea, tot pe traseul turistic pe care am venit. In acest fel, practic aveti incluse 4 excursii in 4 zile. In jur de ora 12:00 debarcam la Tulcea si ne luam "La revedere'.

*Aceasta este o propunere de program. Ordinea in care se desfasoara aceste excursii o decidem in functie de disponibilitatile pe care le au si partenerii nostri (ex. masina pentru excursia la Padurea Letea). Veti avea incluse toate excursiile descrise mai sus dar nu neaparat in aceasta ordine

pelicani primvara

Cazarea in Delta Dunarii, Mila23

Se face in pensiunea aleasa de dvs. Puteti alege intre cele 4 pensiuni vandute exclusiv prin Descopera Delta Dunarii:

Pensiunea Casa Pescarului 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) –  Pensiune premium din portofoliul nostru. Casa are 7 camere cu baie proprie, 2 triple (2 paturi single + o canapea dubla), 1 camere cu doua paturi (twin) si 4 matrimoniale.

Pensiunea Vanessa 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) –  Pensiune premium din portofoliul nostru. Casa are 8 camere cu baie proprie, 3 camere sunt cu doua paturi (twin) si 5 matrimoniale.

Pensiunea Pelicanul Cret 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) – Pensiune dedicata familiilor cu copii, aici avand camere triple. Casa are 7 camere cu baie proprie, 3 camere sunt triple, 2 sunt cu doua paturi si 2 matrimoniale.

Pensiunea Filippo 3* (click pe link pentru detalii si fotografii) – Pensiune dedicata cuplurilor. Casa are 8 camere cu baie proprie, 2 sunt cu doua paturi iar 6 sunt matrimoniale. Camerele sunt mici dar bine utilate.

excursii delta dunarii

Excursiile in Delta Dunarii

Detalii despre excursiile incluse in acest sejur in Delta Dunarii

Viteza noastra de deplasare este mica, suntem specializati in excursii lente, destinate vizitarii Deltei Dunarii si nu in transporturi in viteza din care nu aveti ce sa vedeti. Barcile noastre merg cu o viteza medie de aprox 10 km/h si vom opri in toate punctele de interes pentru savurarea peisajelor mirifice, pentru cateva fotografii cu fauna si flora Deltei, sa aveti ce arata celor de acasa. In nici un caz nu vom transforma excursia in sport nautic sau curse de barci.
Tot timpul vom cauta sa va invatam cate ceva despre locurile prin care mergem, despre pasarile si flora Deltei, tot timpul vom cauta aglomerari de pasari si locuri cu flora specifica anotimpului in care facem excursia. Fiecare anotimp are frumusetile sale, fiecare zona a Deltei are un specific aparte pe care va vom ajuta sa-l intelegeti, sa vedeti ce anume face Delta atat de speciala in lumea Naturii.
Barca cu care veti merge in Delta Dunarii, este o barca deschisa, dotata cu banchete cu spatar si perne pentru un confort cat mai ridicat, cu o foarte buna stabilitate si siguranta. Cu aceasta barca NU se cara peste, este foarte curata si este folosita numai pentru turism. Sunt barci fabricate de cel mai mare producator roman de barci, dupa conceptul nostru. Fiecare persoana din barca va primi o vesta de salvare.
Grup - fiind o oferta de grup inseamna ca tot grupul merge cu aceasi barca, la aceleasi ore (orele din program). Va rugam sa fiti la imbarcare la orele stabilite, atat pentru transferuri cat si pentru excursii. Neprezentarea dvs la imbarcare, la ora stabilita inseamna pierederea zilei/etapei de excursie sau a transferului. In acest caz nu se ramburseaza costul excursiei sau al transferului si nici nu avem obligatia de a pune la dispozitia intarziatilor o alta barca. Va putem oferi o alta barca, in functie de disponibilitatea din ziua respectiva dar o veti achita separat de costul pachetului turistic.
 • Pantaloni lungi si bluze cu maneca lunga
 • Palarie de soare (nu sapca)
 • Ochelari de soare Jacheta
 • Pelerina de ploaie
Va rugam sa luati foarte in serios aceste echipamente, vremea in Delta Dunarii poate fi foarte capricioasa si puteti avea de suferit daca nu sunteti bine protejati.

Echipament in Delta Dunarii (click pe link) - Ca sa nu aveti surprize la fata locului, cititi si acest articol de la noi de pe blog.

echipament delta dunarii

Contact:

email  Email: contact@descoperadeltadunarii.ro 

telefon whats up sms Tel: 0763 869 400  |  0749 120 009

Acest program are loc indiferent de numarul de persoane inscrise!

Rezervari:

Rezervarile se fac pe baza achitarii unui avans de 20% din pretul pachetului.

Plati:

Avansul poate fi achitat prin banca (transfer bancar sau depunere in numerar la casierie) sau cu cardul, online, prin sistemul EuPlatesc.

Diferenta de pret poate fi achitata prin aceleasi instrumente bancare INAINTE de intrarea grupului sau numerar la sosire.

Inainte de rezervare va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile, cererea unei rezervari implica acceptarea termenilor si conditiilor.

Pentru rezervare aveti formularul putin mai jos.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Toate opiniile despre Oferta de 1 MAI 2018 in Delta Dunarii, la Mila23 - Lacuri + Letea - demipensiuneOferta de 1 MAI 2018 in Delta Dunarii, la Mila23 - Lacuri + Letea - demipensiune

de la 1.150 lei/pers


Etichete: 2018, 1 mai, 4z/3n, mila23, lacuri, letea

Opinii
Pensiunea Filippo 3*, Mila 23, Delta Dunarii
Am fost la acest program in luna iunie si ne-am simtit foarte bine! Confirmam ca tot ceea ce este sc..
Ana Ionascu postat la: 13/10/2014
Pensiunea Vanessa 3*, Mila23
Am optat pentru acest sejur în august 2016. A fost o experiență superbă. Totul foarte bine organiza..
Cristina postat la: 23/10/2016
Pensiunea Pelicanul Cret , 3*, Mila 23
Tin sa va multumesc pentru minunatul sejur pe care l-am petrecut in Delta ! Organizarea a fost exce..
Cristea Marilena postat la: 07/08/2015
Pensiunea Vanessa 3*, Mila23
Mulțumiri pentru un sejur minunat, felicitări pentru o echipă grozavă si pentru un ghid de excepție ..
Andron postat la: 13/10/2014