• Excursie LENTA de 6h in Delta Dunarii - program privat

Excursie scurta, de 6 ore, in Delta Dunarii, pe un traseu foarte frumos si reprezentativ pentru aceasta zona, cu o salupa sigura si stabila, in conditii de maxim confort.

Este o excursie de o jumatate de zi, 6 ore, in conditii de confort, alaturi de un capitan foarte experimentat. Fiind o salupa LENTA, nu se pot acoperi distante mai mari de 50 km/excursie. Tura recomandata de noi este Tulcea - Cot Candura, pe un traseu turistic foarte frumos. Aceasta excursie face parte din programul [Descopera Delta Dunarii intr-o zi!], un program UNIC, realizat de noi.

In functie de conditiile meteo, puteti sta in prova (fata) barcii, la soare, de aici aveti o vizibilitate foarte buna asupra intregului traseu sau in careul exterior din pupa (spatele barcii) unde sunteti protejati de vant sau curent. In cazul in care soarele este prea puternic, putem ridica parasolararul mobil al barcii si asiguram o zona de umbra. Daca vi se face frig sau doriti sa va relaxati, in cabina exista doua canapele numai bune pentru o plimbare leganata de valuri.

Este o barca exceptionala, mai ales in lunile de primavara si toamna! Veti aprecia confortul cabinei in zilele friguroase sau (mai ales) dimineata si seara.

Plecarea se face de la debarcaderul de la Port Aval - Tulcea.

Ora de plecare se stabileste de comun acord, este foarte indicat sa pornim inainte de ora 8, atunci este si mai liniste, vedem o multime de pasari si avem timp sa ne intoarcem la Tulcea pe lumina. Puteti alege plecarea chiar si inainte de rasaritul soarelui si veti avea parte de o excursie in liniste, inainte de a incepe forfota barcilor turistice.

Grupuri

Grup privat = veti avea salupa la dispozitie doar pentru grupul dvs, NU va vom include intr-un grup mai mare.

Aceasta excursie se organizeaza pentru fiecare grup in parte.

Pretul excursiei este de:

1000 lei/excursie (max 4 persoane)*

*Aceasta este o excursie privata, NU formam noi grupuri de 4 persoane ci facem excursia doar cu grupul (familia) dvs.

Pretul este per excursie (o barca) si este exprimat in LEI (RON).

Pretul include:

  • Barca
  • Combustibil (pentru traseul descris mai sus).
  • Capitan

Optional:

Detalii excursie de o jumatate de zi (6 ore) in Delta Dunarii - Tulcea - Cot Candura

Excursia  [Descopera Delta Dunarii intr-o zi!]

Practic, in aceasta excursie de o zi aveti posibilitatea sa vedeti o buna parte din Delta Dunarii, sa simtiti pulsul acestei zone rupte de lume, sa vedeti un colt de natura unic in lume.

Traseul este suficient de lung pentru a vedea mai multe feluri de biotopuri naturale, canale si lacuri naturale ale Deltei Dunarii. Atat turul cat si returul se fac pe traseul turistic nr 1, NU pe Dunare!

Traseul propus de noi este include o mare varietate de biotopuri naturale, in care veti vedea o cat mai mare parte a faunei Deltei Dunarii. Plecarea se face din Tulcea, coboram pe Bratul Tulcea pana la intersectia cu Canalul 36 (in cca 10 minute de la plecare deja suntem in Delta Dunarii), coboram pe Canalul 36 si apoi facem dreapta pe Garla Sireasa, zone foarte bogate in fauna deltaica (pasari si animale de apa). Continuam excursia pe Garla Sontea, printre inundatiile pline de pasari si vegetatie acvatica. Aici vom avea ocazia sa vedem nuferi albi si galbeni, lebede, lisite, rate, gaste, lopatari, sitari de mal, ibisi si chiar pelicani.

De la Cot Candura intram pe Sontea Veche si ne intorcem pe canalul Maladoi, inconjurand astfel rezervatia Nebunu, loc de cuibarit pentru foarte multe pasari pe care le putem vedea in zbor sau hranindu-se pe malurile canalelor.

Salupa Elfi:

Salupa Elfi este o barca foarte comoda si stabila, lenta si ecologica. Aveti la dispozitie un careu exterior cu canapele, toaleta, cabina. Salupa este foarte curata si este folosita numai pentru turism.

Viteza noastra de deplasare este mica, suntem specializati in excursii lente, destinate vizitarii Deltei Dunarii si nu in transporturi in viteza din care nu aveti ce sa vedeti. Salupa Elfi merge cu o viteza medie de aprox 10 km/h si vom opri in toate punctele de interes pentru savurarea peisajelor mirifice, pentru cateva fotografii cu fauna si flora Deltei, sa aveti ce arata celor de acasa.

Echipament personal necesar:

  • Jacheta de vant/ploaie
  • Palarie de soare
  • Pantaloni lungi
  • Solutii anti tantari (insecte)
  • Crema de plaja

Contact:

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro   | tel: 0763 869 400  |  0740 357 073

Pentru rezervare va rugam folositi formularul de mai jos (rubrica "Cere rezervare").

Rezervari:

Participarea la aceasta excursie se face NUMAI pe baza unei rezervari prealabile si plata unui avans de 10% din costul total al excursiei.

Aceasta este o oferta de grup privat, daca doriti inscrierea intr-un grup (pentru un pret/persoana mai bun), va rugam alegeti una dintre ofertele de grup cu date fixe.

Va asteptam cu drag in Delta Dunarii!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Toate opiniile despre Excursie LENTA de 6h in Delta Dunarii - program privatExcursie LENTA de 6h in Delta Dunarii - program privat

1000 lei/excursie


Etichete: program privat, excursie o zi, elfi, tulcea

Opinii
Sejur in Delta Dunarii 4z/3n - Casa Pescarului 3* - pachet complet LACURI + LETEA 2017
Am participat la programul de Rusalii din 1-5 iunie 2017. Totul a fost perfect cu exceptia mesei de ..
Andra postat la: 12/06/2017
Excursie de o zi in Delta Dunarii cu salupa Elfi - program PRIVAT
Destindere si relaxare in mijlocul naturii. Recomand cu caldura oricui. Alaturi de un capitan de car..
Ana-Maria Kadar postat la: 06/06/2017
Pensiunea Filippo 3*, Mila 23, Delta Dunarii
Vacanta de Rusalii 2017 a fost un vis! Multumim gazdelor noastre si ghidului Iulian- Negru!- pentru ..
Maria Chirita postat la: 05/06/2017
Sejur in Delta Dunarii 4z/3n, Pelicanul Cret 3* - pachet complet LACURI + LETEA 2017
Am venit ieri din delta impresionat atat de frumusetile acesteia cat si de serviciile prestate de or..
Valentin postat la: 29/05/2017