• [Adventure] Ture cu canoe in Delta Dunarii - program privat

Tura cu canoe pentru cei cu un grad mediu de experienta in camping, obisnuiti cu perioade lungi petrecute in natura. Nu este un traseu greu dar trebuie sa fim putin atenti sa respectam punctele de campare din fiecare seara, conform programului.

[Adventure] = Un program de aventura totala, se doarme numai la cort iar fiecare participant isi cara in canoe propriile bagaje. Practic noi va punem la dispozitie un loc in canoe, ghidul, toate cunostitele noastre despre Delta Dunarii si preluarea canoelor din punctul final.

Pretul acestui program este:

Nr pers 3z/2n 4z/3n

5z/4n

6z/5n 7z/6n
2-3 520 680

790

920

1.150
4-5 420 530

610

720 860
6-7 350 420

590

550 600
8-9 300 400

480

510 560
10-11 290 380

450

480 520
12-13 280 370

440

470 510
14-15 270 360

430

460 500
+16 260 350

420

450 490

Pretul este exprimat in lei (RON) si include TVA.

Avand in vedere ca este un program LA CERERE, nu adunam noi mai multi oameni pentru a forma un grup ci pretul din tabel se aplica in functie de numarul de persoane din grupul vostru.

Pretul include:

 • Inchirierea canoei pentru numarul de zile ales (un loc in canoe)
 • Ghid care va merge alaturi de voi, intr-un caiac de single
 • Permis de acces in Delta Dunarii.

Politica pentru copii in canoe

 • Copiii pana in 14 ani vor participa obligatoriu alaturi de un adult (1 copil / 1 adult)
 • Copiii pana in 14 ani vor merge NUMAI alaturi de un adult.
 • Raspunderea supravegherii copiilor pe durata turelor revine exclusiv adultului in grija caruia se afla
 • Toti copiii vor purta veste de salvare atata timp cat se afla in canoe, indiferent cat de bine stiu sa inoate.

Optionale

Program (exemplu de program 4zile/3nopti)

Ziua 1 –  Intalnire la Tulcea (ora 14), la Port Aval - Tulcea, punem canoele pe apa, facem un mic instructaj, incarcam bagajele, semnam protectia muncii si pornim pe apa.

Coboram pe Dunare apoi "prin balta", pe canalul Mila 36, Garla Sireasa pana la Cot Candura (intersectia cu Sontea). Mergem usor, de voie, avem destul timp. Mai oprim din cand in cand sa ne dezmortim picioarele iar pe seara campam la nea Misu Tulceanu si facem un foc de tabara cu cina de camping.

Fiecare participant isi va cara propriile bagaje in canoe, fiti foarte atenti la ceea ce carati cu voi, spatiul de bagaje intr-o canoe este destul de limitat. La maxim 2 zile vom avea acces la un magazin din satele prin care trecem si vom putea sa ne improspatam proviziile de mancare si apa, nu trebuie sa carati de la inceput toata mancarea si toata apa.

Fiecare participant isi va aduce mancarea pentru aceasta tura, dupa preferintele culinare ale fiecaruia.

Ghidul va merge impreuna cu voi, intr-un caiac de single.

Zilua 2 - In jur de ora 7 trezirea si incropim un mic dejun, pentru gatit se va face intotdeauna un singur foc, nu facem o baterie de focuri in tabara. 

Ne continuam drumul catre Mila 23 mergand pe canale cat mai ocolite, cat mai putin circulate de barci cu motor, pe care avem sanse sa vedem cat mai mult din salbaticia acestor locuri. Vom opri la pranz tot intr-un loc pitoresc in care ne organizam pentru masa de pranz.

Seara campam in apropierea satului Mila 23, pe un loc inalt si bun pentru o tabara de camping. In Mila 23 exista magazine, va puteti cumpara cate ceva, daca aveti nevoie.

Ziua 3 – Trezirea de voie, mancam de dimineata apoi punem din nou canoele pe apa si pornim din nou la drum. Azi facem traseul Mila 23- Crisan, prin lacurile Radacinos - Trei Iezere - Bogdaproste, pana la Crisan.

Pe seara montam corturile si facem un foc de tabara + cina + povesti de camping.

Ziua 4 – Daca ati ales transferul cu navele de pasageri (Navrom), la ora 7 este plecarea navei din statia Crisan. Daca ati ales transferul nostru, ne trezim de voie, putem sa mai facem o tura de dimineata si plecam spre Tulcea dupa pranz.

In functie de numarul de zile alese, traseele sunt:

3 zile / 2 nopti - Tulcea - Mila 23

4 zile / 3 nopti - Tulcea - Crisan

5 zile / 4 nopti - Tulcea - Crisan (via Matita)

6 zile / 5 nopti - Tulcea - Sulina (via Letea)

7 zile / 6 nopti - Tulcea - Sulina (via Stipoc - Matita - Letea)

Canoele

Pe care le folosim in aceste ture sunt canoe de tura de cea mai buna calitate, duble sau triple (pentru familie cu copil). La inscriere va rugam sa ne spuneti ce fel de canoe doriti.

Trebuie sa aveti la voi:

 • Cort, sac de dormit, izopren.
 • Primus, vesela, tacamuri.
 • Haine de sezon – neaparat palarie de soare, haine lungi sa nu va prajeasca soarele, haine mai groase pentru seara/dimineata. Neaparat haine impermeabile subtiri.
 • Solutii de plaja.
 • Solutii de tantari (antiinsecte).
 • Puteti lua cu voi solutii de hidratare, sucuri energizante (NU RedBull ci variantele pentru sportivi) si ducliuri pentru a avea energie in timpul zilei.
 • Protectii impermeabile pentru telefoane si aparatura foto.
 • Saci impermeabili sau butoiase pentru haine si echipamente.

Va rugam sa luati in serios echiparea personala. Noaptea, pe balta, nu va veni nimeni sa va aduca ceea ce va lipseste.

Bagaje

In canoe orice se poate uda. Va recomand ca toate bagajele sa fie puse in saci impermeabili SAU sa bagati gentile in saci de plastic (gunoi). Nu luati genti voluminoase. Bagajele mici se asaza mult mai bine in compartimentul de bagaje decat unele mari. Puteti avea un sac impermeabil mare in care sa bagati bagajele. NU luati cu voi nimic din ce nu aveti stricta nevoie, NU veti avea loc in canoe daca aveti prea multe bagaje.

Mancarea

In sezonul cald nu luati cu voi foarte multa mancare, strict cat mancati prima si a doua zi, pana la cina. Nu luati mezeluri proaspete sau alte forme de carne, este foarte bine sa evitati carnea in totalitate. Luati branzeturi ambalate, batoane energizante (batoane de cereale), batoane proteice, dulciuri, fructe uscate, fructe proaspete etc.

Camping

Fiecare participant va dormi in cortul propriu, este foarte indicat sa va uniti 2-3 intr-un cort pentru compactarea cat mai eficienta a bagajelor. Montarea si demontarea cortului revine participantilor, ghdiul va va ajuta dar NU este in sarcina sa montarea si demontarea tuturor corturilor.

Contact:

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro   | tel: 0763 869 400  |  0740 357 073

Rezervari:

Rezervarile se fac pe baza achitarii unui avans de 10% din pretul pachetului. Diferenta de pret va fi achitata la punctul de intalnire, la sosire (numerar).

Inainte de rezervare va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile, cererea unei rezervari implica acceptarea termenilor si conditiilor. Pentru rezervare aveti formularul putin mai jos.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Toate opiniile despre [Adventure] Ture cu canoe in Delta Dunarii - program privat[Adventure] Ture cu canoe in Delta Dunarii - program privat

de la 270 lei/pers


Etichete: canoe, tura privata

Opinii
Pensiunea Casa Pescarului 3* - Mila23
A fost cea mai frumoasa excursie organizata la care am luat parte. Ghidul un om cu experienta vasta ..
Bizera Georgiana postat la: 06/08/2018
Pensiunea Pelicanul Cret , 3*, Mila 23
Multumim gazdelor pentru sejurul oferit. Totul a fost OK. Sugestii: Prosoapele ar fi putut fi schim..
Fam Moldovan postat la: 13/10/2014
Pensiunea Filippo 3*, Mila 23, Delta Dunarii
Mi-au placut: Ghidul a fost exceptional (pregatire, atitudine etc). Excursiile (traseele) foarte ..
Alina Ionescu postat la: 13/10/2014
Excursie de o zi in Delta Dunarii - Tulcea - Caraorman - program de GRUP 2018
Recomand excursia. Este un traseu deosebit . Ghizii agentiei sunt de exceptie...
Arfire Mircea postat la: 29/08/2018